P
- Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?
- Niks is prima
- Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
- Goede nazorg prima op de hoogte gehouden
- Heb je hierboven anders ingevuld?
- Sauna
Prima webshop
Prettig
Super
Heel blij mee!!
Mooie badjas, lekker luchtig voor de zomer!
voor de eerste keer bestel en ik heb het heel goed bevonden.
Prijzig product met enorm vertraagde levering. Twijfels over duurzaamheid door dun materiaal.
Vriendelijk op de hoogte gebracht dat product op dat moment nog niet leverbaar was. Van zodra het er was, direct verzonden.
Zeer prettig, stelt nooit teleur.
Goede ervaringen! Ale enkele keren badjassen besteld van goede kwaliteit
Top! Jullie stellen de klant echt centraal
Heel goed, super klantgericht
goed! duidelijke communicatie, ook over het feit dat de levertijd iets langer was.
Hamamdoeken.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hamamdoeken.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Hamamdoeken.com
Hunzeweg 13b
9473TB De Groeve
Prima webshop
Prettig
Super
Heel blij mee!!
Mooie badjas, lekker luchtig voor de zomer!
voor de eerste keer bestel en ik heb het heel goed bevonden.
Zeer prettig, stelt nooit teleur.
Goede ervaringen! Ale enkele keren badjassen besteld van goede kwaliteit
Top! Jullie stellen de klant echt centraal