9.1 /10

checkbox97% beveelt Hamamdoeken.com aan!

Patricia

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Fijn dat er een persoonlijk borduursel op gemaakt kan worden ( tegen betaling )

De limiet van de kadokaart verhogen
Een extra mail ( check up ) mbt mijn bestelling

Antwoord Hamamdoeken.com

Dank je wel voor je uitgebreide review over de Krem Sultan hamam badjas. Jammer dat de ceintuur en de stof niet aansluiten bij wat je ervan had verwacht. De ceintuur bestaat uit twee delen omdat de stof één meter breed is, zodat we toch een langere en prettig zittende ceintuur kunnen bieden en de stof volledig kunnen benutten. De limiet van cadeaukaarten wordt door de uitgever bepaald; wij zouden die zelf ook graag hoger zien. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de borduring. Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com

Janneke

Goede communicatie

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
De communicatie ivm een latere levering. Stond netjes vermeld op de site en toch nog even een mail met de vraag of dit goed was doorgekomen. En jullie handdoeken. Zijn voor ons echt de mooiste en fijnste.

Antwoord Hamamdoeken.com

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en dat de Ottomania XL hamamdoeken zo goed bevallen als sauna handdoek. Super dat je dit met ons deelt, dat waarderen we echt. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com

Dick Glastra van Loon

Kwalitatief goeie producten en een uitstekende service, snelle levering.

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
Het lieve persoonlijke kaartje bij ontvangst van het product.

Antwoord Hamamdoeken.com

Bedankt voor je vriendelijke woorden en mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van de sauna doek en graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com

Laurenze Walet

Hele goede service

Bali voor de buitenbedjes
De snelle en attente reactie

Antwoord Hamamdoeken.com

Dank je wel voor de 5 sterren en het mooie compliment. Graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com

hamamdoeken.com

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

niet al te best

nee
Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?
beter email lezen, besteld 3 xl ,gekregen maat s ,weer contact opgenomen, maat 2 xl hebben we niet wil je maat 3 xl? ja die had ik besteld, was voor verjaardag, helaas een week later alsnog verjaardagscadeau gegeven. kwaliteit is erg dun en valt ook nog eens klein uit.al met al een tegenvaller dus.
Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
zie hierboven, alsmede geen retourformulier, wat resulteerde in een pakje wat ik de volgende dag weer terug kreeg...en dus nog een keer kon retourneren.

Antwoord Hamamdoeken.com

Wat jammer om te horen dat ook de 3XL badjas niet goed heeft gepast. Ik kan me niet helemaal vinden in de gegeven feedback. Wij hebben namelijk de maat verstuurd die op de pakbon stond. Dat deze uiteindelijk toch niet de juiste bleek te zijn, konden wij vooraf niet weten. De kwaliteit van de badjas was al bekend na de eerste levering. Als die niet naar wens was, is het achteraf lastig te begrijpen waarom er alsnog voor een andere maat is gekozen. Dat de 3XL vervolgens ook niet goed zat, is natuurlijk vervelend. Dit model kan soms wat anders vallen doordat het een unisex uitvoering is. In onze maattabel worden de maten duidelijk weergegeven en wij krijgen dit type doorgaans niet vaak retour vanwege de pasvorm. Dat dit uiteindelijk tot een negatieve beoordeling heeft geleid, vinden we jammer. We hebben geprobeerd de service zo goed mogelijk te bieden, onder andere door een gratis omruiling aan te bieden. Jammer dat het cadeau uiteindelijk niet passend bleek; we hopen dat u alsnog iets geschikts vindt. Vriendelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com

Edith

Prima service niks mis mee.

Vakantie
Zal zeker nog een x bestellen

Antwoord Hamamdoeken.com

Wat fijn om te horen, Edith, dat je zo tevreden bent over je handdoek dat je opnieuw bij ons terugkomt. Dat waarderen we enorm! Hopelijk heb je er tijdens je vakantie al veel plezier van gehad. We kijken ernaar uit je een volgende keer weer te mogen helpen. Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com 🏖️ de nummer 2 in hamamdoeken en badjassen, omdat wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit.

Mariska rutgrink

Goeie service

Meedenken
Geen idee

Antwoord Hamamdoeken.com

Bedankt voor je mooie beoordeling, Mariska. Wat fijn dat we je konden helpen bij het vinden van een cadeau. Met een hamam badjas en bijpassende hamamdoek begrijpen we heel goed hoe prettig het is als er wordt meegedacht. We zijn ontzettend blij met je dikke negen! Heb je misschien nog een tip waarmee we de volgende keer een perfecte score kunnen verdienen? We horen het graag. Tot een volgende keer! Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com

Marjolijn Heyns

SterSterSterSterLege ster

Snel, duidelijk en betrouwbaar

Ook een eerdere aankoop die tot grote tevredenheid was behandeld
Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?
Ik zou - bijvoorbeeld bij de poncho - graag nog de “dikte” van de gebruikte stof willen weten.
Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
Snelheid van reageren en leveren.

Antwoord Hamamdoeken.com

Bedankt voor je mooie beoordeling en de waardevolle tip! De suggestie om ook de dikte van de stof te vermelden nemen we zeker mee – dat helpt ons om onze productinformatie nog duidelijker te maken. Heel fijn om te horen dat je eerdere positieve ervaring je motiveerde om opnieuw bij ons te bestellen. We wensen je veel plezier met je strandponcho en handdoek, of dat nu op vakantie, in de sauna of op het strand is! Graag nog eens tot ziens. Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com

Aad van der Zwan

Fantastisch, je wordt goed op de hoogte gehouden hoe of wat.

Webshop is perfect
Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
De informatie die je krijgt als het eventueel wat langer kan duren.

Antwoord Hamamdoeken.com

Wat fijn dat je onze communicatie zo waardeert – dank je wel voor je 10/10 en je vertrouwen! Veel plezier van de hamam badjas en graag tot een volgende keer! PS: We zullen je feedback doorgeven aan de producent. Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com 🏖️ de nummer 2 in hamamdoeken en badjassen, omdat wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit.

Peter

Ja
Zou het niet weten
De leuke en spontane reactie van Grieje

Antwoord Hamamdoeken.com

Bedankt voor je beoordeling, het mooie compliment én je aanbeveling! We hopen dat de haman handdoeken goed bevallen. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com 🏖️ de nummer 2 in hamamdoeken en badjassen, omdat wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit.

Mt.Zentjens

Ben heel tevreden met mijn bad poncho. Kleur is heel mooi en hij zit lekker.

Ik heb hem voor mij zelf aangeschaft voor naar de sauna

Antwoord Hamamdoeken.com

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je badponcho! 💬 Fijn dat hij lekker zit en de kleur in de smaak valt. Heel veel plezier ermee tijdens je saunabezoek! Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com 🏖️ de nummer 2 in hamamdoeken en badjassen, omdat wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit.

Snel, correct en vriendelijk

Ik zou het niet weten
Om in de zomer onder te slapen
Zie boven; snel, correct en vriendelijk

Antwoord Hamamdoeken.com

Wat een mooie waardering – 5 sterren, dank je wel! We hopen dat je veel plezier beleeft aan de extra grote hamamdoek en nog eens bij ons terugkomt. Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com 🏖️ de nummer 2 in hamamdoeken en badjassen, omdat wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit.

Joyce Schreefel

Fijne kwaliteit badjas

nvt
Als ochtendjas
Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
Goede dienstverlening en juist omschreven maten!

Antwoord Hamamdoeken.com

Dank je wel voor je mooie beoordeling en je vertrouwen! Fijn om te horen dat de kwaliteit goed bevalt en dat de maat precies klopt. Geniet van de badjas als ochtendjas én in de sauna! Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com 🏖️ de nummer 2 in hamamdoeken en badjassen, omdat wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit.

Marianne

Geweldig

Geduld en behulpzaamheid van Grietje
Cadeau gegeven maar matched setje gekocht voor mijn man en mijzelf

Antwoord Hamamdoeken.com

Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent – en wat een mooi compliment dat je mijn hulp zo hebt gewaardeerd! Hopelijk genieten jullie samen nog lang van de hamam badjassen en hamamdoeken in de sauna (of gewoon thuis). Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com 🏖️ de nummer 2 in hamamdoeken en badjassen, omdat wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit.

Luc Aerts

Zeer positief !

Prima service na verkoop

Antwoord Hamamdoeken.com

Wat fijn om je 5-sterren beoordeling te ontvangen – dank je wel! Heel veel plezier van de hamamdoeken en graag nog eens tot ziens. Hartelijke groet, Grietje van Hamamdoeken.com 🏖️ de nummer 2 in hamamdoeken en badjassen, omdat wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit.

Geantwoord op

Hamamdoeken.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hamamdoeken.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2013

Hamamdoeken.com

Welkom bij hamamdoeken.com, onbetwist de hamamdoeken specialist. Hamamdoeken.com verkoopt een unieke collectie hamamdoeken, kikoy, hamam badjassen en strandponcho's voor kinderen en volwassenen, beachwear en nog diverse accessoires en artikelen van hamam textiel zoals kussenhoezen, plaids, babydekens en babyslabbetjes. Alles van topkwaliteit en met de grootste variatie in modellen & kleuren. Vanaf 2 stuks profiteer je bij ons altijd van extra korting, oplopend tot maar liefst 15%. Wij verzenden gratis naar NL en België en je kunt gratis achteraf betalen. We krijgen 't hele jaar door nieuwe modellen en kleuren binnen en hebben doorlopend leuke aanbiedingen & acties. Graag tot ziens in onze webshop www.hamamdoeken.com!

Hunzeweg 13b

9473TB De Groeve

Patricia

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Fijn dat er een persoonlijk borduursel op gemaakt kan worden ( tegen betaling )

De limiet van de kadokaart verhogen
Een extra mail ( check up ) mbt mijn bestelling

Janneke

Goede communicatie

Dick Glastra van Loon

Kwalitatief goeie producten en een uitstekende service, snelle levering.

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
Het lieve persoonlijke kaartje bij ontvangst van het product.

Laurenze Walet

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

niet al te best

nee

Edith

Prima service niks mis mee.

Vakantie

SterSterSterSterLege ster

Snel, duidelijk en betrouwbaar

Ook een eerdere aankoop die tot grote tevredenheid was behandeld
Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
Snelheid van reageren en leveren.

Aad van der Zwan

Fantastisch, je wordt goed op de hoogte gehouden hoe of wat.

Webshop is perfect
Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
De informatie die je krijgt als het eventueel wat langer kan duren.

Peter

Ja
Zou het niet weten
De leuke en spontane reactie van Grieje

Mt.Zentjens

Ben heel tevreden met mijn bad poncho. Kleur is heel mooi en hij zit lekker.

Ik heb hem voor mij zelf aangeschaft voor naar de sauna

Fijne kwaliteit badjas

nvt
Als ochtendjas
Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
Goede dienstverlening en juist omschreven maten!

Marianne

Geweldig