Ferry Middelkoop / Second Sale
Slechte support
Producten prima, dienstverlening is al jaren zwaar ondermaats
Slechte service, allemaal traag. Je komt niet van de abonnementen af.
doesn't deliver. ordered commercial fibre in june. delivery 1st nov. they haven't installed anything. they came last week to realize it will take 2-3 months to install. absolut mad shit.
Goed bedrijf, doen wat ze zeggen en heb totaal geen enkele problemen met hen ondervonden. Gewoon top!
Waardeloos. Facturatie wijkt af van contract
Zeer slecht, berekenen onterechte kosten door.
Ik probeer al maanden contact met jullie te maken, maar ik krijg steeds maar geen contact. Jullie vragen om een momentje, maar dan sta dan 1,5 uur in de wacht. Ik hoop dat ik via deze review contact met jullie kan krijgen.
Wij wachten al sinds afgelopen woensdag op het kunnen aanmaken van een gebruiker binnen onze Microsoft omgeving. Ze bellen wel netjes terug, aardig aan de telefoon, alleen de boodschap blijft hetzelfde: we zijn er heel druk mee bezig…
Klant van Hallo
Goede organisatie om mee samen te werken! Enorm blij mee.
Vriendelijk te woord gestaan door jullie medewerkster. Ticket is binnen 1 uur afgewerkt, waarna je netjes een mail krijgt.
Zeer teleurstellende klantenservice. Ik ben erg ontevreden over mijn ervaring met hallo.eu. Ik heb meerdere keren supporttickets ingediend, maar krijg simpelweg geen enkele reactie. Het is alsof je berichten in een zwart gat verdwijnen. Daarnaast zijn de medewerkers aan de telefoon ronduit onvriendelijk en niet behulpzaam. Je krijgt het gevoel dat je tot last bent in plaats van dat ze je willen helpen. Voor een bedrijf dat zegt klantgericht te zijn, laat hallo.eu het echt afweten. Ik kan dit bedrijf op basis van mijn ervaring dan ook absoluut niet aanbevelen.
Ik snap de negatieve reviews niet goed. Ik heb geen enkel probleem met Hallo en ze zijn altijd zeer behulpzaam. Ze reageren ook altijd heel erg snel en ook een snelle oplossing. Ook wordt er achteraf nog gevraagd of nu alles werkt en opgelost is. Misschien zijn mensen niet bij de juiste personen met hun vragen of hulp bij support. Tot op heden ( na heel veel jaartjes aangesloten) toppertjes!
hallo, verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
hallo, heeft de volgende resultaten bereikt:
Slechte support
Producten prima, dienstverlening is al jaren zwaar ondermaats
Slechte service, allemaal traag. Je komt niet van de abonnementen af.
Waardeloos. Facturatie wijkt af van contract
Zeer slecht, berekenen onterechte kosten door.
Klant van Hallo
Goede organisatie om mee samen te werken! Enorm blij mee.
hallo, heeft de volgende resultaten bereikt: