8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox89% beveelt hallo, aan!

Bereikbaarheid support

Producten prima, dienstverlening is al jaren zwaar ondermaats

Kan met je meedenken zolang het in hun voordeel is

Baart vastgoed onderhoud

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service, allemaal traag. Je komt niet van de abonnementen af.

Niks

waterhouse B.V.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

doesn't deliver. ordered commercial fibre in june. delivery 1st nov. they haven't installed anything. they came last week to realize it will take 2-3 months to install. absolut mad shit.

Novopatent B.V.

Goed bedrijf, doen wat ze zeggen en heb totaal geen enkele problemen met hen ondervonden. Gewoon top!

Sterke punten hallo,
Alle afspraken komen ze na, alles werkt altijd.

Hans

Waardeloos. Facturatie wijkt af van contract

Two Oaks Group BV

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht, berekenen onterechte kosten door.

Totaal niet!

Antwoord hallo,

Hoi Ahmed, Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Tijmen heeft contact met je gehad en we zijn blij dat het misverstand rondom de kosten is opgelost. We hopen dat alles nu naar wens is! Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, horen we dat graag. Met vriendelijk groet, Team Hallo

Joan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik probeer al maanden contact met jullie te maken, maar ik krijg steeds maar geen contact. Jullie vragen om een momentje, maar dan sta dan 1,5 uur in de wacht. Ik hoop dat ik via deze review contact met jullie kan krijgen.

naar mijn ervaring geen

BrandXtension

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij wachten al sinds afgelopen woensdag op het kunnen aanmaken van een gebruiker binnen onze Microsoft omgeving. Ze bellen wel netjes terug, aardig aan de telefoon, alleen de boodschap blijft hetzelfde: we zijn er heel druk mee bezig…

Aardige medewerkers

MRP

Klant van Hallo

Sterke punten hallo,
Het ligt heel erg aan de medewerker die je spreekt of je al dan niet goed geholpen wordt. Dus volgens mij zijn er wel wat pareltjes tussen, maar door de interne processen komen die niet echt boven drijven.

Topvintage.nl BV

Goede organisatie om mee samen te werken! Enorm blij mee.

Zeer goede techneuten!

DNB Vloerverwarming B.V.

Vriendelijk te woord gestaan door jullie medewerkster. Ticket is binnen 1 uur afgewerkt, waarna je netjes een mail krijgt.

Sterke punten hallo,
Altijd vriendelijke mensen aan de telefoon.

Efe

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer teleurstellende klantenservice. Ik ben erg ontevreden over mijn ervaring met hallo.eu. Ik heb meerdere keren supporttickets ingediend, maar krijg simpelweg geen enkele reactie. Het is alsof je berichten in een zwart gat verdwijnen. Daarnaast zijn de medewerkers aan de telefoon ronduit onvriendelijk en niet behulpzaam. Je krijgt het gevoel dat je tot last bent in plaats van dat ze je willen helpen. Voor een bedrijf dat zegt klantgericht te zijn, laat hallo.eu het echt afweten. Ik kan dit bedrijf op basis van mijn ervaring dan ook absoluut niet aanbevelen.

Antwoord hallo,

Hallo, we hebben al op verschillende manieren geprobeerd contact op te nemen, maar krijgen helaas steeds geen gehoor. Maar we blijven het proberen 🙂👍

GOB Samen CreaCtief

Ik snap de negatieve reviews niet goed. Ik heb geen enkel probleem met Hallo en ze zijn altijd zeer behulpzaam. Ze reageren ook altijd heel erg snel en ook een snelle oplossing. Ook wordt er achteraf nog gevraagd of nu alles werkt en opgelost is. Misschien zijn mensen niet bij de juiste personen met hun vragen of hulp bij support. Tot op heden ( na heel veel jaartjes aangesloten) toppertjes!

snelle reacties en oplossingen

Antwoord hallo,

Thanks! Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te lezen. We staan altijd voor je klaar. 😊

Geantwoord op

hallo, verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

hallo, heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2014

hallo,

Wij zijn Hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom.

Robijnstraat 76

Producten prima, dienstverlening is al jaren zwaar ondermaats

Kan met je meedenken zolang het in hun voordeel is

Baart vastgoed onderhoud

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service, allemaal traag. Je komt niet van de abonnementen af.

Niks

waterhouse B.V.

Novopatent B.V.

Sterke punten hallo,
Alle afspraken komen ze na, alles werkt altijd.

Hans

Waardeloos. Facturatie wijkt af van contract

Two Oaks Group BV

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht, berekenen onterechte kosten door.

Totaal niet!

Joan

naar mijn ervaring geen

BrandXtension

Aardige medewerkers

MRP

Klant van Hallo

Topvintage.nl BV

Goede organisatie om mee samen te werken! Enorm blij mee.

Zeer goede techneuten!

DNB Vloerverwarming B.V.

Sterke punten hallo,
Altijd vriendelijke mensen aan de telefoon.

Efe

GOB Samen CreaCtief