Martijn
- Product of service:
- Helm
100% beveelt Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV) aan!
100% beveelt Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV) aan!
Goed geinformeerd en snel geleverd
Leuk team dat goed met de klant meedenkt. Mooie selectie producten en snelle levering. De website heeft nog een paar kleine bugs, bijvoorbeeld dat verzendkosten soms worden berekend terwijl deze vanaf een bepaald bestelbedrag zouden moeten vervallen. Verder helemaal top!
Snel en betrouwbaar top dus .
Goed en betrouwbaar bedrijf! Na verkeerde bestelling (mijn fout) netjes retour kunnen doen en snel het goede artikel geleverd.
Geinformeerd of men een accu heeft voor Goldwing 1500 uit 1988, gewoon op voorraad, super!, gelijk opgehaald. Prima service, mooie zaak!
Mooi bedrijf met een groot pand en een divers assortiment. Altijd goed en eerlijk advies, en word vriendelijk geholpen. De service is snel en bestellingen worden dezelfde dag nog verzonden.
Veel kennis en gigantische assortiment
Persoonlijk en kundig
Groot assortiment en snel geleverd
Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV) verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV) heeft de volgende resultaten bereikt:
Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV)
Lutkeberg 61
7678AJ Geesteren
Goed geinformeerd en snel geleverd
Snel en betrouwbaar top dus .
Veel kennis en gigantische assortiment
Persoonlijk en kundig
Groot assortiment en snel geleverd
Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV) heeft de volgende resultaten bereikt:
Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV)
Lutkeberg 61
7678AJ Geesteren