9.9 /10

checkbox100% beveelt Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV) aan!

Oliver Theisen

Leuk team dat goed met de klant meedenkt. Mooie selectie producten en snelle levering. De website heeft nog een paar kleine bugs, bijvoorbeeld dat verzendkosten soms worden berekend terwijl deze vanaf een bepaald bestelbedrag zouden moeten vervallen. Verder helemaal top!

Enduristan Blizzards 2.15

Chris Van benthem

Snel en betrouwbaar top dus .

Ga zo door

jarno fredriks

Goed en betrouwbaar bedrijf! Na verkeerde bestelling (mijn fout) netjes retour kunnen doen en snel het goede artikel geleverd.

Kuipruit

Jacques

Geinformeerd of men een accu heeft voor Goldwing 1500 uit 1988, gewoon op voorraad, super!, gelijk opgehaald. Prima service, mooie zaak!

Accu

Claudia

Mooi bedrijf met een groot pand en een divers assortiment. Altijd goed en eerlijk advies, en word vriendelijk geholpen. De service is snel en bestellingen worden dezelfde dag nog verzonden.

Kleding, helm, accessoires

Kofferset van SW Motech voor mijn Honda

Dylan Smit

Groot assortiment en snel geleverd

CV Boot kit

Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV) verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV) heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2025

Powersportcenter.nl (Hajo Trade BV)

Dé ultieme online webshop voor offroad-liefhebbers: alles voor je quad, motor of side-by-side!

Lutkeberg 61

7678AJ Geesteren

Oliver Theisen

Enduristan Blizzards 2.15

Chris Van benthem

Snel en betrouwbaar top dus .

Ga zo door

jarno fredriks