1a
Heel fijn geholpen. Ook van anderen hoor ik steeds dat het een prachtig haarwerk is.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Wat een fijn bedrijf en lieve mensen!! Als je de spiegel vermijdt en een slechte ervaring hebt met een eerder bedrijf die in haarstukken doet, was de stap erg groot om opnieuw de confrontatie aan te gaan.. want het zo voelt het! Maar wat een warme deken en eerlijk advies heb ik gekregen van Marleen! Zo meegaand, zo eerlijk en ontzettend hartelijk! Binnen een paar weken had ik een prachtig volledig haarstuk en het allerbelangrijkste… mijn zelfvertrouwen kwam weer terug! Ik kon mezelf weer in de spiegel aankijken en ben heel dankbaar dat ik bij Hairnation terecht ben gekomen! Ga er ook nooit meer weg! Van het begin tot het einde… in alles helpen ze je mee en je gaat de deur pas uit als iedereen zich er prettig bij voelt!! Nogmaals hartelijk dank Marleen voor alle goede zorgen en de top-service!
Na heel lang hierover te hebben nagedacht, eindelijk de stap genomen om contact te zoeken met Hairnation. Ik heb ontzettend dun haar en bovenop de kruin vallen er regelmatig scheidingen in die je niet wilt hebben en wordt het haar steeds dunner. Hier werd ik erg onzeker van. Na het invullen van het contactformulier werd er binnen een half uur al telefonisch contact met mij opgenomen. Als je dan heel erg op je gemak wordt gesteld en ze beloven dat er voor elk haarprobleem een oplossing is ga je met vertrouwen het gesprek aan. Met een zeer warm welkom voel je je gelijk op je gemak en wordt alles doorgesproken, uitgelegd en uitgezocht. Na 2 weken kan ik al komen om mijn haar te laten doen. Wat was ik zenuwachtig. Je zit privé in een salon en alle tijd wordt er voor je uitgetrokken en pas je verschillende haartoppers. Er wordt net zo lang gepast dat je denkt ja.... dit past bij mij. In combinatie met je eigen haar wordt er één geheel gemaakt met de topper en extensions. Dan het resultaat: in één woord, geweldig!! Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb (had dit veel eerder moeten doen). Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid, ik voel me weer op en top een verzorgde vrouw. Het haar (haartopper en extensions) is prachtig geworden. Het mooiste compliment is dat niemand ziet dat ik extensions heb laten zetten en een haartopper draag. Het ziet er ontzettend natuurlijk uit en voelt helemaal als mijn eigen haar. Ik krijg veel complimenten en als er zelfs tegen je wordt gezegd dat je er jonger uitziet dan weet je zeker dat het goed is. Voor de behandeling van de haartopper en extensions krijg je hele goede uitleg en kwaliteitsproducten mee. In het begin moet je een beetje oefenen maar nu is elke ochtend in een kwartier mijn haar precies zoals ik het hebben wilde. Echt een aanrader voor iedereen die haarproblemen heeft en op een mooie en natuurlijk manier voller en langer haar wil. Lief team van Hairnations: Heel heel erg bedankt voor het mooie resultaat. Dikke kus,
Ik ben super tevreden over mijn haarstukje! Marleen de kleur is prachtig en je stelde me gelijk op mijn gemak
Geweldig resultaat dmv professioneel maar persoonlijk advies. Haartopper mixt prima met eigen haar. Is dmv de persoonlijke uitleg,zonder problemen zelf prima aan te brengen. Jaren geleden mijn eerste haarstukje gehad. Gelukkig heb ik Marleen weer terug gevonden die mij toen goed had geholpen. Nu ben ik door Eefke echt goed geholpen. Ik raad jullie echt aan dank jullie wel. Jullie zitten een klein uurtje bij mij vandaan maar zeer zeker het reisje waard. Eefke super bedankt Groetjes Anny
Omdat ik niet tevreden was over mijn haarwerk had ik een tip gekregen om naar Hairnation te gaan. Ben hier heel vriendelijk en goed geholpen. Kan weer in de spiegel kijken zie me zelf weer. Ben heel tevreden en kan HAIRNATION iedereen aanraden. ANKIE
Bij Hairnation ben ik professioneel, vriendelijk en geduldig geholpen. Het gekozen haarwerk past bij mij en ik krijg spontaan complimenten.
Echt heel goed geholpen, mee denkend. Ze nemen de tijd en heel vriendelijk!
De afgelopen jaren werd ik door alopecia steeds kaler, wat ik met allerlei haarstukjes probeerde te camoufleren. Op een gegeven moment ging dat gewoon niet langer en toevallig las ik toen net de advertentie van Hairnation in de lokale krant. Een afspraak was snel gemaakt. Dat had ik jaren eerder moeten doen! Marleen en Eefje gaan zo respectvol, rustig en professioneel met je om, dat je je al snel op je gemak voelt. Het haarwerk werd door Eefje heel secuur in een model geknipt dat bij mijn gezicht paste en toen klopte het hele plaatje: goede pasvorm, mooi materiaal en een heel natuurlijke uitstraling. Ik was er dan ook snel aan gewend. En natuurlijk is het ook een ongekende ervaring als je haar ook met regen en wind in model blijft. Het was wel even spannend hoe de reacties op mijn nieuwe kapsel zouden zijn, maar iedereen was unaniem heel positief. 'Wat zit je haar leuk,' kreeg ik steeds te horen en niemand had eigenlijk door dat het een haarwerk was. Alle lof voor Hairnation! Ik had me van tevoren eigenlijk niet gerealiseerd hoe ik onder mijn haarverlies gebukt ging. Met mijn nieuwe haardos voel ik me gewoon weer de vrouw die ik vroeger was, heb ik weer zin om me onder de mensen te begeven, durf ik weer opvallender kleding te dragen - kortom: ik heb mijn zelfvertrouwen weer teruggekregen. Kortgeleden heb ik een tweede haarwerk bij Hairnation aangeschaft, en ook dat is weer een succesverhaal. Het leven is gewoon veel fijner als je een leuk kapsel hebt! En dat allemaal dankzij Eefje en Marleen van Hairnation! Ik hoop dat die twee fantastische vrouwen nog jarenlang veel mensen blij zullen maken.
Fantastisch. In alle rust en privacy, na goede uitleg en goed advies ben ik in één week tijd erg blij met een perfect naar mijn haarkleur aangepast haarwerk. Niet alleen het haarwerk, een topper, verdient deze naam!
Zeer positief, heel vriendelijk en nemen echt de tijd en moeite zodat je tevreden de deur uitgaat. Zeker aan te raden, van mij krijgen jullie een dikke 10.
Kon snel terecht en ben heel goed geholpen met het uitkiezen van een haarwerk. Ze nemen echt de tijd voor je en denken goed mee. Heel tevreden!
Geweldig goed en lief geholpen met het kiezen van een haarwerk. Marleen is een topper!
Marleen is zeer betrokken en een super aardige vrouw. Marleen helpt en denkt erg goed mee, en legt ook alles goed uit Je zit 1 op 1, wat alleen al zeer prettig is Ik ben zeer tevreden over Marleen en ook kan je er snel terecht, ze neemt alle tijd voor je. Ik zou niemand anders weten die met zoveel liefde haar vak uitvoert Ik kan haar iedereen aanbevelen
Zeer fijne medewerkers.ben super blij met de service van Hairnation. Marleen en haar dochter zou ik aan iedereen aan bevelen. Ook de medewerkers complimenten hoor. Na 3 jaar dragen van mijn pruik, krijg ik nog steeds complimenten.dank je wel Hairnation.
Hairnation verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hairnation heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Echt heel goed geholpen, mee denkend. Ze nemen de tijd en heel vriendelijk!
Hairnation heeft de volgende resultaten bereikt: