Jan dubbeldam
Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Service en behulpzaam. Een echte aanrader.
- Sterke punten
- Goede service. En goed behulpzaam.
100% beveelt Hagitech Energiesystemen aan!
Exact wat wij nodig hadden. Op alle vlakken uitmuntend.
Fijn dat jullie achteraf nog even bellen
Vanaf het 1e gesprek met Pieter hadden wij een goed gevoel bij het advies. Na de schouw werd dat bevestigd. De ondersteuning vanuit kantoor is prima en Miriam is zeer accuraat met informatie verstrekking en het zenden van praktische tips en informatie.
Snelle reactie op aanvraag, met een persoonlijke benadering. Bij de installatie van hybride omvormer met batterij en vervanging van oude meterkast, hebben we een efficiënte en netjes werkende installateur gehad, die niet met lege handen van en naar de werkauto liep. Hagitech gemeld dat ze een goede werker onder hun dak hebben en er zeker content mee mochten zijn.
Personeel is altijd netjes, beleefd en goed te benaderen. Afgeleverd werk is prima. Communicatie op alle fronten uitstekend. Ik was toch even verrast door het redelijk harde geluid van de vennen op de omvormer. En de hitte die de batterij afgeeft is goed voelbaar in de garage. Hieruit geconcludeerd dat ik beter mechanische ventilatie kan aanbrengen. Overigens staat de batterij op de beste plek mogelijk. Verder ben ik heel tevreden met de batterij, het geleverde werk en de totale ervaring.
Fijn dat jullie de levering een week naar voren hebben kunnen schuiven! Dit kwam goed uit!
Na een goed en eerlijk advies heeft Hagitech een prima en complete installatie van een Sigenergy systeem met 20kwh accu’s, 12Kw omvormer, 11Kw EVDC lader en gateway voor Full-Back-Up. Eigen team van electro specialisten die netjes en secure werken.
Mooi bedrijf en met duidelijke visie
Medewerkers van Hagitech zijn prettig in de omgang
naast de kwaliteit van het werk is de goede communicatie en het betrouwbaar nakomen van gemaakte afspraken een meerwaarde.
Snel reageren, heldere uitleg in keuzes en opties, zeer service en klant gericht. Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.
Dit was onze derde installatie door Hagitech en wederom was alles tiptop in orde. Dank!
Vanaf dat Pieter langs kwam is het zeer professioneel verlopen allemaal. Zeer tevreden!
In de onoverzichtelijke wereld van batterij-opslag is Hagitech een uitblinker in advisering en uitvoering van energieopslag.
Hagitech Energiesystemen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hagitech Energiesystemen heeft de volgende resultaten bereikt:
Hagitech Energiesystemen
Ambachtsstraat 1c
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
Exact wat wij nodig hadden. Op alle vlakken uitmuntend.
Fijn dat jullie achteraf nog even bellen
Mooi bedrijf en met duidelijke visie