Henk Verheul
- Sterke punten
- Uiterst vriendelijke en hardwerkende monteur Sven. Hele fijne communicatie met Pieter en met de dames op kantoor. Een verademing.
100% beveelt Hagitech Energiesystemen aan!
Prettig en correct
De offerte en de uiteindelijke installatie en afwikkeling is zeer netjes verlopen.
Aanrader!
Heel prettig bedrijf en prettige mensen. Zowel vooraf als tijdens de installatie. Installatie ging heel soepel en ziet er goed uit. Alle rommel is opgeruimd en schoongemaakt.
Dank jullie wel voor jullie goeie service en dat jullie zo n eind van jullie werkgebied wilde reizen! Heel erg bedankt!!
Een onderneming die zijn vak serieus benaderd. Ik heb het ervaren als eerlijk. Vragen worden zowel voorafgaand als na de ondertekening van de offerte duidelijk beantwoord. De offerte is duidelijk en de installatie is overeenkomstig de offerte en afspraak netjes uitgevoerd door jonge ervaren medewerkers. In mijn specifieke situatie was er na installatie een storing in de communicatie tussen de hybride omvormer en de batterijen. Deze is opgelost doordat ze zijn gebleven. Geen nieuwe afspraak nodig wat prettig is.
Voor mij de tweede set zonnepanelen. Gewoon deskundig prima werk geleverd tot en met het nog even stofzuigen van de laatste stofjes. Zo hoort het!
Zowel offertegesprek als de uiteindelijke montage zijn naar volle tevredenheid verlopen. Wat overeen is gekomen is ook uitgevoerd. Goed teamwerk, pakken het professioneel aan.
Fijne communicatie, goede informatie en netjes gewerkt. Blij met het product en eindresultaat.
vanaf het eerste moment tot aan de installatie, zeer duidelijk en transparant. lekker lokaal!
Van begin tot eind, een prima communicatie. Het installeren van de panelen ging vlekkeloos door vakbekwame fijn vriendelijk en uiterst correct personeel. In mijn ogen is hagitech een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf.
Nadat in 2024 12 panelen zijn geplaatst inclusief reeds ruim bemeten omvormer, werden dit jaar 6 panelen op het dakvlak aan de andere kant geplaatst. Ook nu werd snel een duidelijke offerte verzonden. Alles was dan ook snel rond. Op de afgesproken dag van montage kwam het montageteam keurig op tijd en werden kort de werkzaamheden besproken. Het montageteam werkt netjes en binnen korte tijd lagen er 6 panelen bij. We zijn enorm tevreden. Gezien de keuzes van de overheid zullen er waarschijnlijk geen panelen meer bij komen in de toekomst, aangezien we nu dekkend zijn voor ons eigen verbruik. Maar wellicht nemen we in de toekomst weer contact op voor een thuis batterij.
De persoonlijke benadering is heel prettig. De monteurs zijn vriendelijk en werken nauwkeurig. Ik merkte dat er geen druk achter zit, zij werkten heel ontspannen. Ook na afloop was alles weer netjes opgeruimd.
Na een snelle offerte heb ik besloten om in zee te gaan met Hagitech.wat ik bijzonder waardeer is de behulpzaamheid bij de aanvragen en voor elke vraag werd / wordt een passend antwoord gegeven. Dit is wat je bijna nergens meer tegenkomt maar bij dit moderne bedrijf helpt men mij als klant “ old school”echt een warme deken ga zo door Hagitech en bedankt voor alles Kees Boer
Hagitech Energiesystemen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hagitech Energiesystemen heeft de volgende resultaten bereikt:
Hagitech Energiesystemen