9.4 /10

checkbox100% beveelt Hagitech Energiesystemen aan!

Advies
9.6/10
Deskundigheid

John

Super geholpen zowel in het voortraject als tijdens de installatie en de uitleg, nogmaals deskundige monteur, werkt netjes en heeft kennis van het systeem

Deskundige monteur, werkt netjes en heeft kennis van het systeem

Arnoud

SterSterSterHalve sterLege ster

Het offertetraject met Pieter verliep soepel en duidelijk, zonder verrassingen. De installateurs waren vriendelijk, werkten netjes en hebben het systeem perfect opgeleverd.

Duidelijke offerte en een perfecte installatie

C van Steenis

Prima bedrijf. Eerst zonnepanelen en nu de thuisbatterij aan laten leggen. Zeer zeker aan te raden. Fijne mensen, vriendelijke bekwame monteurs.

Uitstekende communicatie. Alles keurig aangesloten en na afloop netjes opgeruimd.

Jan

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

duidelijk afspraken.

Peter den Haan

Fijn bedrijf , goede communicatie . Monteurs weten wat ze doen , prettig in de omgang.

Communicatien

Hagitech

Wij hebben onlangs gekozen voor een Sigenergy thuisbatterij met een capaciteit van 9 kWh en een 10 kW omvormer, en tot nu toe zijn we daar erg tevreden over. Toevallig kende ik de verkoper al, wat het contact vanaf het begin prettig en vertrouwd maakte. Toch bleef alles professioneel en duidelijk, zowel in het advies als tijdens de installatie. Er werd goed meegedacht over onze situatie en toekomstplannen. De installatie verliep soepel en netjes, en alles werd duidelijk uitgelegd. Wat we vooral fijn vinden, is dat het systeem flexibel is. We gaan er namelijk vanuit dat we in de toekomst nog uitbreiden met een extra accu en een autolader, en het is prettig dat daar nu al rekening mee is gehouden. Sinds de installatie hebben we meer inzicht in ons energieverbruik en benutten we onze opgewekte stroom een stuk efficiënter. Het geeft een goed gevoel om zo actief bezig te zijn met energie. Al met al een hele positieve ervaring en zeker een aanrader!

Deskundig

M.creanza

Ben zeer tevreden over het hele proces

A. Schipper

Van eerste kennismaking tot levering een heel goed gevoel aan overgehouden. Duidelijk en passend advies.

Heldere afspraken en advies. Oplevering volgens verwachting

Lydia Ridderhof

Pieter geeft goed advies en luistert goed naar de wens van de klant.

Prettige communicatie, scherpe prijs, goede installatie en overdracht

Wim van der

Precies op tijd geïnstalleerd:)

Accuraat, vriendelijk,

Bram Schoonhoven

Het was opnieuw fijn om met Hagitech te werken. Eerst een eerlijk en topadvies. Daarna de installatie volgens afspraak en netjes en toen er nog iets na afloop niet werkte in mijn huis-setup (buiten de installatie) toen is dat direct de volgende werkdag in orde gemaakt. Topbedrijf.

Hagitech begint met een fijn en gedegen advies. Er werd eerst geluisterd wat belangrijk voor mij was en op basis daarvan een goed advies gegeven.

Niels

Wij hebben zonnepanelen en een Sigenergy batterij laten installeren door Hagitech. Goed thuis een advies ontvangen en sinds deze week ook geïnstalleerd. Het ziet er erg netjes uit en we zijn er blij mee. De heren die het kwamen installeren waren netjes en vriendelijk en alles is in 1 dag opgeleverd. De noodstroom voorziening werkt naadloos! Laat de zon maar komen!

Duidelijk advies en heel netjes geïnstalleerd. Vriendelijk montage team.

Johan

Prima service. Duidelijk en eerlijk advies, goede offerte en prima installatie door deskundige monteurs. Goed om te zien dat er tussen de vele ‘cowboys’ in deze business ook echte vakmensen zitten.

Deskundig, duidelijk, netjes vertrouwen

Ronald

Fijn bedrijf dat meedenkt en ook ondersteuning bied na levering.

Denken mee met de oplossing voor jou het beste is.

A.Vonk

Duidelijkheid, kundig en prettig contact!

Installatie verliep prima, prettig contact!

Hagitech Energiesystemen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hagitech Energiesystemen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 mei 2014

Hagitech Energiesystemen

Energiesystemen installeren doen we al 13 jaar met veel plezier! De laatste jaren installeren we steeds slimmere energiesystemen meestal in combinatie met een thuisbatterij. Als erkend InstallQ installateur met ruime ervaring en héél veel installaties in de regio mogen we ons met recht de regio specialist noemen. Een regio specialist biedt u veel voordelen; we staan altijd snel voor u klaar, ook wanneer er onverhoopt een service aanvraag ontstaat dan mag u op ons rekenen! We zijn graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van slimme energiesystemen met thuisbatterij en slim energiebeheer. Wij adviseren u graag!

Ambachtsstraat 1c

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijke offerte en een perfecte installatie

C van Steenis

Jan

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

duidelijk afspraken.

Ben zeer tevreden over het hele proces

A. Schipper

Heldere afspraken en advies. Oplevering volgens verwachting

Lydia Ridderhof

Pieter geeft goed advies en luistert goed naar de wens van de klant.

Prettige communicatie, scherpe prijs, goede installatie en overdracht

Wim van der

Precies op tijd geïnstalleerd:)

Accuraat, vriendelijk,

Bram Schoonhoven

Niels

Duidelijk advies en heel netjes geïnstalleerd. Vriendelijk montage team.

Johan

Deskundig, duidelijk, netjes vertrouwen

Ronald

Fijn bedrijf dat meedenkt en ook ondersteuning bied na levering.

Denken mee met de oplossing voor jou het beste is.

A.Vonk

Duidelijkheid, kundig en prettig contact!

Installatie verliep prima, prettig contact!

Hagitech Energiesystemen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10