9.4 /10

checkbox100% beveelt Hagitech Energiesystemen aan!

Advies
Communicatie
9.6/10
Deskundigheid

Jan dubbeldam

Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Service en behulpzaam. Een echte aanrader.

Goede service. En goed behulpzaam.

Hameetman

Exact wat wij nodig hadden. Op alle vlakken uitmuntend.

Zeer behulpzaam, goed bereikbaar en duidelijk.

Borsje

Fijn dat jullie achteraf nog even bellen

Nette medewerkers met verstand van zaken

Hans Schram

Vanaf het 1e gesprek met Pieter hadden wij een goed gevoel bij het advies. Na de schouw werd dat bevestigd. De ondersteuning vanuit kantoor is prima en Miriam is zeer accuraat met informatie verstrekking en het zenden van praktische tips en informatie.

Duidelijke informatie vooraf en correcte offerte. Levering op afgesproken datum en tijd. Nette monteurs. De montage gaat correct en alles wordt netjes opgeruimd en schoongemaakt. De info en ondersteuning vanuit het kantoor is perfect. Men weet waar men het over heeft en wat de afnemer nodig heeft om met de energieleverancier goede en tijdige afspraken te maken. Ook de ondersteuning voor de BTW teruggaaf is 100% goed begeleid met duidelijke instructies.

Vervoorn / Dymospecialist

Snelle reactie op aanvraag, met een persoonlijke benadering. Bij de installatie van hybride omvormer met batterij en vervanging van oude meterkast, hebben we een efficiënte en netjes werkende installateur gehad, die niet met lege handen van en naar de werkauto liep. Hagitech gemeld dat ze een goede werker onder hun dak hebben en er zeker content mee mochten zijn.

Bij het aannemen van de order is er goed naar de bestaande installatie gekeken en luisteren wat je wil, geven advies en zijn duidelijk, waarom wel of beter van niet. Voor en na de installatie komt er wat papierwerk kijken, handelen deze correct af en geven directe link waar je zijn moet.

Dirk Ligthart

Personeel is altijd netjes, beleefd en goed te benaderen. Afgeleverd werk is prima. Communicatie op alle fronten uitstekend. Ik was toch even verrast door het redelijk harde geluid van de vennen op de omvormer. En de hitte die de batterij afgeeft is goed voelbaar in de garage. Hieruit geconcludeerd dat ik beter mechanische ventilatie kan aanbrengen. Overigens staat de batterij op de beste plek mogelijk. Verder ben ik heel tevreden met de batterij, het geleverde werk en de totale ervaring.

Snelle en goede communicatie. Goed bereikbaar. Komt afspraken na. Deskundig.

Tim

SterSterSterSterLege ster

Fijn dat jullie de levering een week naar voren hebben kunnen schuiven! Dit kwam goed uit!

Mooi aanbod verschillende systemen

Kees & Marie-Louise

Na een goed en eerlijk advies heeft Hagitech een prima en complete installatie van een Sigenergy systeem met 20kwh accu’s, 12Kw omvormer, 11Kw EVDC lader en gateway voor Full-Back-Up. Eigen team van electro specialisten die netjes en secure werken.

Advies, voorstel, installatie, nakomen afspraken, communicatie en aftersales.

John

Mooi bedrijf en met duidelijke visie

Duidelijkheid en netheid en betrokkenheid en betrouwbaarheid

Henny van Wijngaarden

Medewerkers van Hagitech zijn prettig in de omgang

In zijn geheel deskundig en prettig bedrijf om zaken mee te doen

luc Imschoot

naast de kwaliteit van het werk is de goede communicatie en het betrouwbaar nakomen van gemaakte afspraken een meerwaarde.

Hagitech is een betrouwbare installateur die nette en naar mijn ervaring een goed en betrouwbaar product aflevert.

George Koster

Snel reageren, heldere uitleg in keuzes en opties, zeer service en klant gericht. Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

Breed assortiment voor het adviseren van een passende oplossing

Maarten Eekels

Dit was onze derde installatie door Hagitech en wederom was alles tiptop in orde. Dank!

Goede communicatie, fijn meedenken, zeer nette installatie.

R. Van de Kant

Vanaf dat Pieter langs kwam is het zeer professioneel verlopen allemaal. Zeer tevreden!

Vakmanschap en communicatie

Koos van der Steenhoven, Rotterdam

In de onoverzichtelijke wereld van batterij-opslag is Hagitech een uitblinker in advisering en uitvoering van energieopslag.

accurate communicatie, met veel verstand van zaken. Keurige leverantie.

Hagitech Energiesystemen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hagitech Energiesystemen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 mei 2014

Hagitech Energiesystemen

Energiesystemen installeren doen we al 13 jaar met veel plezier! De laatste jaren installeren we steeds slimmere energiesystemen meestal in combinatie met een thuisbatterij. Als erkend InstallQ installateur met ruime ervaring en héél veel installaties in de regio mogen we ons met recht de regio specialist noemen. Een regio specialist biedt u veel voordelen; we staan altijd snel voor u klaar, ook wanneer er onverhoopt een service aanvraag ontstaat dan mag u op ons rekenen! We zijn graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van slimme energiesystemen met thuisbatterij en slim energiebeheer. Wij adviseren u graag!

Ambachtsstraat 1c

3371 XA Hardinxveld-Giessendam

Advies
Communicatie
9.6/10
Deskundigheid

Jan dubbeldam

Goede service. En goed behulpzaam.

Hameetman

Exact wat wij nodig hadden. Op alle vlakken uitmuntend.

Zeer behulpzaam, goed bereikbaar en duidelijk.

Borsje

Fijn dat jullie achteraf nog even bellen

Nette medewerkers met verstand van zaken

Hans Schram

Vervoorn / Dymospecialist

Dirk Ligthart

Snelle en goede communicatie. Goed bereikbaar. Komt afspraken na. Deskundig.

Tim

SterSterSterSterLege ster

Mooi aanbod verschillende systemen

Kees & Marie-Louise

Advies, voorstel, installatie, nakomen afspraken, communicatie en aftersales.

John

luc Imschoot

George Koster

Breed assortiment voor het adviseren van een passende oplossing

Maarten Eekels

Goede communicatie, fijn meedenken, zeer nette installatie.

R. Van de Kant

Vakmanschap en communicatie

Koos van der Steenhoven, Rotterdam

accurate communicatie, met veel verstand van zaken. Keurige leverantie.

Hagitech Energiesystemen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10