De koning
Tilburg
- Hoe heeft u ons gevonden?
- Gouden gids
- Sterke punten
- Verkoper
- Welk filiaal heeft uw order in behandeling genomen?
- Tilburg
Tilburg
Slechtste bedrijf ooit: 24-09-2025 een nieuwe bank ontvangen. En meteen is de Hoekgedeelte defect. Als je er op gaat zitten kraakt het als ik weet niet wat. Schandalig. En hier heb ik weken lang gewacht, €1700 betaald? Jullie lever dan een bank die meteen defect is. Onacceptabel. Bel je dan de klantenservice, zeggen ze gewoon “wij kunnen m laten maken en een monteur sturen, dit gebeurd wel vaker”. Ik vraag mij dan af, hoor je jezelf goed? 1700 euro betalen voor een nieuwe bank en dan al meteen en monteur sturen om m te laten maken, omdat het defect is? Grapjas. Ik eis dat deze bank zo snel mogelijk wordt opgehaald, en ik mijn geld terug krijg. Ik accepteer dit niet. Dit moet direct opgelost worden. Daarnaast eis ik een passende compensatie voor alle ellende, het lange wachten en de wanprestatie. Dit heeft mij enorm veel frustratie en teleurstelling gekost. Als jullie hier niet adequaat en met spoed op reageren, schakel ik zonder aarzelen mijn rechtsbijstand in. Ik betaal een fors bedrag en krijg er inferieure rotzooi voor terug. Koop nooit wat bij HACO!!!!!
We zijn gewoon misleid in Haco Duiven met de aankoop van een bank. Daarna is de klantenservice niet telefonisch bereikbaar die dit zogenaamd moet afhandelen. Reageren enorm traag per e-mail (met geluk 1 binnen 1 week). Pas op hier!!
Frustrerend
Vandaag een salontafel set gekocht. Ik werd perfect geholpen door de medewerkster.
Bank gekocht kosten 2500€ na twee en half jaar komen de veren allemaal omhoog gebeld fijne dame aan de lijn maar helaas dat bedrijf is niet thuis zoon bank moet minimaal 10 jaar meegaan wij zijn tenslotte maar met z’n tweetjes raad mensen aan koop daar niets Ben Arts Herpen
onmogelijk bedrijf
Eerste keer bij dit bedrijf iets gekocht maar tevens ook laatste keer. Vloerkleed gekocht en toen het na 6 weken binnen was opgehaald in de winkel in Uden. Thuis aangekomen bleek het verkeerde kleed te zijn. Toen gebeld met bedrijfsleider van de winkel. Die vond het allemaal niet zo’n probleem dan zou hij een nieuwe bestellen wat zou inhouden weer 6 weken te wachten. Hierop gezegd dat ik mijn geld terug wilde. Dat kon niet. Ook gaf hij aan dat als klanten niet meewerkte hij juist minder voor deze klanten zijn best zou doen. Na ruim een week kreeg ik telefoontje dat het kleed binnen was. Op mijn vraag om het thuis te brengen dit deden ze niet en moest ik weer extra naar Uden om het kleed weer op te halen. Dus weinig begrip, geen service om het te brengen omdat ze zelf verkeerd geleverd hebben en dan gevraagd of ze nog iets voor mij konden betekenen qua coulance dat ging ook niet.
Compleet interieur gekocht na een tijdje vlekken op de bank die ondanks dat de bank behandeld was (heb er extra voor betaald)niet weggaan Dit risico is niet gedekt volgens Haco en dat terwijl ik bij de aankoop duidelijk had gevraagd hoe deze stof zicht hield Mevrouw u hoeft zich geen zorgen te maken werd mij verteld alleen spijkerstof zou verkleuring opleveren de rest was geen probleem Wij zijn beide op leeftijd maar dit heb ik nog nooit meegemaakt De ene verkoper zegt dit mag slecht niet gebeuren en de andere verkoper stuurt je gewoon weg Hebben er een hoop geld voor betaald en nu moeten wij het maar zelf oplossen De winkel in kwestie kan niks voor ons beteken zeggen ze Sorry Haco maar zo ga je niet met klanten om Ik ben hier echt heel verdrietig om
Verschrikkelijk
HELE SLECHTE KWALITEIT BANK EN NOG SLECHTERE SERVICE!
Wij hebben al onze zitmeubelen bij dit bedrijf gekocht en helaas na en jaar met 1 zitmeubel ellende gehad. Dit hebben ze FANTASTISCH opgelost!! dikke 10 voor hun!
Vreselijk! Koop hier geen bed!!
Haco Lisse
Ik wacht nog steeds op mijn feauteuil, in de winkel staat direct leverbaar, helaas zou het 8 weken worden, weer naar de winkel geweest, nee mevrouw over 2 weken komt de stoel u krijgt hier bericht over, geen bericht gehad dus gebeld met haco, mevrouw u stoel komt over 3 weken, als je op de site kijkt kan je de stoel bestellen met 1 a 2 dagen levertijd, op instagram staat dat de stoel op voorraad is, dus ik begrijp het even niet meer, maar ik baal hier wel van, niets komt overeen wat er wordt gezegd of beloofd. hacowonenenslapen Relaxfauteuil Arno- Crème -Stof (textiel) € 549 Maak je huis klaar voor de herfst met nieuwe meubels! Door onze ruime voorraad kun jij lekker snel gaan genieten.
HACO wonen en slapen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HACO wonen en slapen heeft de volgende resultaten bereikt:
Frustrerend
onmogelijk bedrijf
Verschrikkelijk
HELE SLECHTE KWALITEIT BANK EN NOG SLECHTERE SERVICE!
Vreselijk! Koop hier geen bed!!
Haco Lisse
HACO wonen en slapen heeft de volgende resultaten bereikt: