- Product of service:
- Evaluatie na afronding letselschadetraject
100% beveelt Haartsen Letselschade aan!
Ik heb een fijne ervaring. Heb het idee dat iemand het voor je opneemt.
Via slachtofferhulp zijn wij met Haartsen in contact gekomen. Na een eerste contact werd direct een afspraak gepland bij ons aan de keukentafel. We kregen daarbij een heldere uitleg van het verdere verloop van het letselschadetraject. Zaken werden adequaat opgepakt en we werden continu goed op de hoogte gehouden. Op een prettige manier het letseltraject kunnen doorlopen en ze hebben er in de onderhandeling met de tegenpartij nog een extra vergoeding weten uit te slepen voor ons. Wij kijken, dankzij Long Tu, met een positief gevoel terug op het gehele letselschadetraject.
Fijne ervaring en goed bereikbaar en snelle reacties. Meneer Long Tu was een fijne behandelaar!
Meer dan tevreden zou jullie zeker aanbevelen bij vrienden familie kennissen
Heel erg prettig, we voelden ons gehoord en gesteunt door Long. Het contact was fijn en hij heeft ons alles uit handen genomen wat hij kon.
Goed, doorverwijzen naar multi disciplinaire beoordeling kan beter
zeer prettig
Heel erg goed ,en fijne gesprekken.
We zijn erg goed geholpen door Joyce
Ik was me niet bewust van wat er allemaal voor kosten om de hoek komen na zo'n ongeluk. Dhr Celen heeft dit allemaal duidelijk uitgelegd en begeleid. Ik ben zeer tevreden!
>Ik ben zeer tevreden over Haartsen Letselschade. Jocyale heeft me snel en professioneel geholpen. De communicatie was duidelijk en ik voelde me echt ondersteund tijdens het hele proces
Een super prettige ervaring gehad met Haartsen Letselschade. Ik voelde mij gehoord en werd snel en goed geholpen. De zaak werd meteen opgepakt na een email vanuit mijn kant waarna meteen een persoonlijk gesprek plaats vond. Wat ik erg fijn vond! Daarna is alles in een sneltrein vaart in gang gezet met veel inspanning. Ook het feit van medeleven en professionaliteit heb ik als erg fijn ervaren. Iemand die ook echt voor mij is opgekomen!
Zeer goed want heeft alles top geregeld
Alles is prima verlopen, goed contact, en keurig afgehandeld. Zeer tevreden.
Correct, tijdig, meedenkend en gidsend in een wereld waar ik zelf niet dagelijks actief ben
Haartsen Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Haartsen Letselschade
Postbus 7009
5605 JA Eindhoven
Meer dan tevreden zou jullie zeker aanbevelen bij vrienden familie kennissen
Goed, doorverwijzen naar multi disciplinaire beoordeling kan beter
zeer prettig
Heel erg goed ,en fijne gesprekken.
We zijn erg goed geholpen door Joyce
Zeer goed want heeft alles top geregeld
Alles is prima verlopen, goed contact, en keurig afgehandeld. Zeer tevreden.
Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Haartsen Letselschade