9.4 /10

checkbox100% beveelt Haartsen Letselschade aan!

Paul Smetsers

Positief. Formeel en persoonlijk.

Goede en snelle communicatie

Menno Eggenhuizen

Zeer positief. Professioneel en betrokken bijgestaan door Amber.

M. Somers

Mijn ervaring is erg goed. Desiree heeft mij echt ontzorgd, iets wat ik helaas niet kon zeggen van mijn vorige advocaat. Helaas was de letselschadevergoeding wat matig, maar het was ook een erg lastige zaak.

J. Theeuwen

Positief

Jan van geel

Alleen maar positief. Ilze is altijd bereikbaar en naar mijn idee is ze in het belang van ons bezig.

Karel Scheffer

Absoluut positief. Gezien de complexiteit van de zaak, was ik dankbaar dat ik gesteund werd door een zeer ervaren juriste, die alles begrijpt vanuit haar vakgebied en mij altijd bijstond op moeilijke momenten en altijd antwoord en advies gaf wanneer ik dat nodig had. Gezien de enorme massa documenten die ontstonden in het verloop, was ik dankbaar, dat alles bijgehouden en overzichtelijk gemaakt werd.

Jan V Geel

Alleen maar positieve ervaring met letselschadeadvocaat Iris uit Breda. Na het het huisbezoek is ze hard aan het werk gegaan .resultaat voor mijn vrouw een goed resultaat. Voor mijzelf komt er vast ook een goed bedrag uitrollen,maar daar is ze nog mee bezig. Ben buiten gewoon tevreden.

Dominique

Een hele goede en vriendelijke ervaring

Clair

Ik ben zeer tevreden over mevrouw Haartsen en de begeleiding die ik van haar heb gekregen. Zij heeft mij op een rustige en prettige manier geholpen, zonder enige druk uit te oefenen. Ik werd goed betrokken bij alles wat er gebeurde en zij hield mij steeds goed op de hoogte van de voortgang. Mevrouw Haartsen is betrokken, open, vriendelijk en denkt goed mee. Ik heb haar persoonlijke aanpak en inzet enorm gewaardeerd en ben erg dankbaar voor de hulp die zij mij heeft geboden.

Sandra

SterSterSterSterLege ster

De ervaring heb ik als prettig ervaren. Amber legt duidelijk uit hoe het allemaal werkt en loopt en wat belangrijk is dat ik doe.

Tevreden klant

Professionele en betrokken begeleiding. Heldere communicatie, snelle reactie en een tevreden resultaat. ik voelde mij serieus genomen en goed ondersteund gedurende het hele proces. Zeker een aanrader.´

Monique van Helvoirt

Top

uitstekend!

Andre J

Ben echt heel goed geholpen (bijgestaan) door Metin. Het eerste gesprek was al meteen heel vertrouwd, Metin legt alles duidelijk uit, houd je ook op de hoogte wat hij gaat doen. Raad Metin van Haartsen Letselschade iedereen aan!

Haartsen Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 18 maart 2021

Haartsen Letselschade

Haartsen Letselschade is een deskundig en toegankelijk letselschadebureau met kantoren in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg en Venlo. Wij zijn houder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Als belangenbehartiger staan wij u graag bij in uw letsel- of overlijdensschadezaak. Wij zijn in principe werkzaam in heel Nederland en onze ervaren letselschadejuristen, die tevens allen NIVRE Register-Expert Personenschade zijn, komen bij u thuis op bezoek. Toch merken wij in de praktijk dat onze cliënten in de meeste gevallen woonachtig zijn in een gebied van ongeveer 50 kilometer rond onze vestigingen.

Postbus 7009

5605 JA Eindhoven

Paul Smetsers

Positief. Formeel en persoonlijk.

Goede en snelle communicatie

Menno Eggenhuizen

Zeer positief. Professioneel en betrokken bijgestaan door Amber.

M. Somers

J. Theeuwen