anonymous
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- 3 pellets eiken hout
97% beveelt Haardhoutcompany.nl aan!
Uitstekend
Helder en duidelijk
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, vriendelijke medewerkers en efficiënte afhandeling
op zich goed, maar.........................??
was eerst twijfelachtig, maar is allemaal goed gekomen.
Zeer prettige leverancier van mooi haardhout
Super kwaliteit, snelle levering
Bij het uitladen van de pallet was de zak aanmaakhout vergeten. Dezelfde middag nog gebeld en de toezegging gekregen dat het zou worden nageleverd. Wat 2 werkdagen later inderdaad gebeurde :-).
Prima.
Prima service !! Na manco levering binnen 24 uur opgelost !!!
Goede ervaringen al jaren trouwe klant
Wat een geweldige service. Een 10 met een Griffel. Wij gaan Nooit meer ergens anders hout bestellen.
Haardhoutcompany.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haardhoutcompany.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Haardhoutcompany.nl
Markerkant 13/10
1314 AN Almere
Uitstekend
Helder en duidelijk
op zich goed, maar.........................??
was eerst twijfelachtig, maar is allemaal goed gekomen.
Zeer prettige leverancier van mooi haardhout
Super kwaliteit, snelle levering
Prima.
Prima service !! Na manco levering binnen 24 uur opgelost !!!
Goede ervaringen al jaren trouwe klant
Haardhoutcompany.nl heeft de volgende resultaten bereikt: