9.1 /10

checkbox97% beveelt Haardhoutcompany.nl aan!

Evelien Van Rijswijk

De levering is altijd top. In al de jaren dat ik klant ben misschien 2 keer een iets mindere lading gehad. En dan was het maar een klein deel van de lading. Nu in augustus een prachtige lading mogen ontvangen. Ze zijn altijd goed bereikbaar en leveren snel. Voordeel is dat je zelf kunt plannen.

Nvt
Altijd eikenhout!

Leo benneker

Afgelopen week voor de tweede keer hout besteld. 3 pallets beukenhout. zeer tevreden over de snelle afhandeling. twee Pallets waren met hout van goed formaat. Maar de derde was met veel klein hout, dus kwaliteit niet echt goed. hopelijk dat dit niet vaker gebeurd.

nvt
beukenhout

Antwoord Haardhoutcompany.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw 5 sterren! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle afhandeling. Uw feedback over het formaat van het hout hadden we inmiddels al via de mail besproken en nemen we mee bij uw volgende bestelling. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🔥

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima. Lekker duidelijk en snel bezorgd

Geen track en trace. Moest bellen naar klantenservice. Jammer
Pallet hout

Antwoord Haardhoutcompany.nl

Dank voor uw feedback. Jammer om te horen dat u geen track & trace heeft ontvangen. Deze had inderdaad verstuurd moeten worden. Bedankt dat u ons hierop attendeert. 🔥

Hennie van Duinen

alles in orde

Openhaardhout

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. 🔥

anonymous

Goede service, snelle levering door ervaren transport bedrijf.

Blijven verbeteren. Conform de markt.
Pallet berken hout.

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Daar doen we het voor🔥

J.W. van der Plas

Het door mij bestelde pallet met beuken ( haaghout) ziet er prima uit .Weinig schors.schoon en droog hout.De mogelijkheid om het in termijnen te betalen is ook een pre.Als enige puntje van aandacht was dat de genoemde transporteur mij geen email had gestuurd over het te verwachten tijdstip van aflevering.Dat zou gebeuren tussen 8-10.Om 13.15 had ik nog niks vernomen en toen een appje gestuurd waarop ik snel antwoord kreeg dat de transporteur ieder moment kon komen.Dit was ook het geval,alleen het was niet Transmission maar ander bedrijf .Echter de dame die kwam leveren was zeer attent en vriendelijk en behulpzaam daar ik een stuk van de pallet moest verwijderen om de pallet in mijn garage te krijgen.Alleen stopte op gegeven moment de pallet lifter en heb ik als oplossing alle blokken hout moeten verwijderen,lege pallet in mijn garagebox gezet en weer alles opgestapeld.Dat was wel ff een flinke work-out bij 30 graden!

Wat ik hierboven reeds heb vermeld.Tijdstip van eventuele bezorging wat meer aandacht geven.
Product of service:
Grote pallet beuken ( haag)

Antwoord Haardhoutcompany.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback. Fijn dat het haardhout naar wens is en dat u tevreden bent over de betaalmogelijkheden. Jammer dat de communicatie rondom de levering niet helemaal volgens verwachting verliep. Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen. En die workout bij 30 graden had natuurlijk niet de bedoeling mogen zijn! We wensen u alvast veel stookplezier toe. 🔥

Luijtgaarden

Gemengd haardhout

Goede levering op afgesproken tijd

Fijn zou zijn de optie voor levering in big bag ipv op pallet
1 kuub elsenhout

AJ Schotman

Betrouwbaar en snelle, keurige levering.

Prijs blijft erg hoog
Pallet berkenhouy

Jean Heijen

Hele goede en fijne ervaring. Al diverse jaren bij jullie hout besteld, elke keer goed en fijn behandeld en afgehandeld.

Alle hout maten op de website zetten.
43cm haagbeuk 2x. 1 x 26 cm haagbeuk. 1x beuken 26 cm

Ben

Gewoon goed

Neen
Beuken 25 cm

Gepensioneerde Old Timer

Helemaal in orde, je wordt goed geadviseerd, ook in de logistiek!

Niets, doorgaan zo!
Schors loze oven gedroogde Beuken blokken, een hele pallet

Peter Baars (particulier)

Haarthout

Top kwaliteit hout.

Berk

Bedankt voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen in ons bedrijf! 🔥

Geantwoord op

Haardhoutcompany.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Haardhoutcompany.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 september 2013

Haardhoutcompany.nl

Haardhout Openhaardhout Essenhout Berkenhout Eikenhout Elzenhout Houtopslagen AANBIEDING INFORMATIE Haardhout kiezen Haardhout kopen Haardhout bestellen Haardhout bezorgen Haardhout nieuws Contact De haardhout leverancier met vertrouwde kwaliteit ! Droog haardhout U zoekt droog haardhout strak gestapeld in stevige pallets? We leveren het hele jaar uit voorraad! U wilt top-kwaliteit droog open haardhout? In strakke, royaal gevulde pallets keurig netjes thuisbezorgd? Haardhoutcompany.nl !

Markerkant 13/10

alles in orde

Openhaardhout

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. 🔥

anonymous

Goede service, snelle levering door ervaren transport bedrijf.

Blijven verbeteren. Conform de markt.
Pallet berken hout.

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Daar doen we het voor🔥

J.W. van der Plas

Product of service:
Grote pallet beuken ( haag)

Luijtgaarden

Gemengd haardhout

Goede levering op afgesproken tijd

Fijn zou zijn de optie voor levering in big bag ipv op pallet
1 kuub elsenhout

AJ Schotman

Betrouwbaar en snelle, keurige levering.

Prijs blijft erg hoog
Pallet berkenhouy

Jean Heijen

Alle hout maten op de website zetten.
43cm haagbeuk 2x. 1 x 26 cm haagbeuk. 1x beuken 26 cm

Ben

Gewoon goed

Neen
Beuken 25 cm

Gepensioneerde Old Timer

Helemaal in orde, je wordt goed geadviseerd, ook in de logistiek!

Niets, doorgaan zo!
Schors loze oven gedroogde Beuken blokken, een hele pallet