anonymous
Altijd prima hout en stipte afwikkeling van de bestelling.
- Verbeterpunten of tips
- Ik mis nog steeds creatieve tips over wat je met het meegeleverde wegwerppallet kunt doen, even los van de mogelijkheid om er aanmaakhout van te maken. In deze enquete mis ik een vraag over het bedrijf dat voor de aflevering van het hout zorgt. Daar ben ik voor het eerst in mijn bestelgeschiedenis bij Haardhoutcompany erg ontevreden over. De chauffeur arriveerde ruim buiten het aangegeven tijdslot, kon niet overweg met de vrachtwagen waarin hij reed, kwam uiterst gestrest over en wilde aanvankelijk het pallet op straat lossen i.p.v. voor onze voordeur. Uiteindelijk, nadat ikzelf het initiatief nam, en zelf aan de palletwagen ben gaan trekken (waarom had de chauffeur geen elektrische palletwagen bij zich?), toch bij de voordeur gekomen. Toen ik bij nader inzien de pallet nog een kwartslag wilde draaien zei de chauffeur dat hij geen tijd meer had en door moest. We hebben de manntoen gezegd dat hij een beetje moest dimmen en het niet onze schuld was dat hij in tijdnood was gekomen. Toen bond hij in en kwam voordat hij vertrok nog wel zijn excuses aanbieden.
- Product of service:
- Hele pallet berkenhout