Bart Staes
Zeer positief! Zeer accuraat, snelle levering en goede afspraern die ook werden nagekomen
- Verbeterpunten of tips
- Nihil
- Product of service:
- 1 groot pallet Essenhout
97% beveelt Haardhoutcompany.nl aan!
Duidelijke website met goede keuzehulp, prima klantenservice
Perfecte snelle levering
Prachtig en droog hout
Al jaren tot volle tevredenheid klant bij Haardhout company. In al die tijd eenmaal een opmerking geplaatst. Iemand van Haardhout company is langs geweest en het was opgelost.
Al jaren klant, altijd tot volle tevredenheid.
Prima contacten incl bezorgservice. Hout m.i. kurkdroog!
Prima service, goed en goed gedroogd hout.
In 1 woord: supergoed. Goede, eerlijke communicatie. Snelle levering. En goede kwaliteit droog hout.
Goed.
De bestelling was snel en eenvoudig geplaatst. De levering werd vlot uitgevoerd en de chauffeur was vriendelijk. Daarnaast werd de levering netjes op de gewenste plek neergezet. Zeer tevreden over de service!
Leveringen zijn zeer snel (in mijn geval binnen 24 uur!) de kwaliteit van het hout is goed qua afmetingen en hoe droog het is. Het hout werd bij mij aangeleverd op een pallet: prima aanmaakhout!
Goede en betrouwbare leverancier
Betrouwbaar bedrijf met snelle levering
Haardhoutcompany.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haardhoutcompany.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Haardhoutcompany.nl
Markerkant 13/10
1314 AN Almere
Duidelijke website met goede keuzehulp, prima klantenservice
Perfecte snelle levering
Prachtig en droog hout
Al jaren klant, altijd tot volle tevredenheid.
Prima contacten incl bezorgservice. Hout m.i. kurkdroog!
Prima service, goed en goed gedroogd hout.
Goed.
Goede en betrouwbare leverancier