Marcel
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Betrouwbaar en goede kwaliteit
Uitstekende service; goed, droog hout; met de kooiaap op ons terrein naar de opslag vervoerd.
Altijd perfect volgens afspraak
Goede kwaliteit haardhout!
Besteld, en conform ook keurig ontvangen. Hout is keurig gedroogd en strak gestapeld, zoals het moet voor deze prijs. De prijs, vind ik blijft wel een dingetje. Ja je krijg wat men zegt, maar prijs is naar mijn mening hoog. Facturatie, mailing, levering prima in orde.
Perfect
Makkelijk bestellen op de website, keurig op de gevraagde plek geleverd door vriendelijke chauffeuse op zelf te kiezen dag. Je wordt keurig op de hoogte gehouden door het transportbedrijf. Prima service.
Op de afgesproken dag afgeleverd.
top
Goede ervaring!
Super goede service, besteld en via track en trace kon je de route volgen en op tijdstip bezorgd.
uitstekende ervaring met vriendelijke mensen
Al jaren een tevreden klant.
Haardhout.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haardhout.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Betrouwbaar en goede kwaliteit
Altijd perfect volgens afspraak
Goede kwaliteit haardhout!
Perfect
Op de afgesproken dag afgeleverd.
top
Goede ervaring!
uitstekende ervaring met vriendelijke mensen
Al jaren een tevreden klant.
Haardhout.com heeft de volgende resultaten bereikt: