9 /10

checkbox95% beveelt Haardhout.com aan!

Informatie over de verloop van uw order

Super snel bezorgd, prima haardhout !!!🙂

Niets, Gewoon blijven bezorgen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben helaas niet tevreden over de geleverde hardhout. Veel van het hout is grof gehakt/gezaagd en voldoet niet aan mijn verwachtingen. Een aanzienlijk deel van de stukken is te groot voor mijn houtkachel, maar tegelijkertijd ook te groot om direct in de houtsplijter te plaatsen. Ongeveer een kwart van de totale levering moet eerst opnieuw worden gehakt of gezaagd voordat ik het überhaupt kan gebruiken. Dit was absoluut niet mijn bedoeling en zo was het ook niet gecommuniceerd. Door deze ervaring zal ik in de toekomst niet opnieuw bij jullie bestellen.

volgens omschrijving op de website hout hakken

Als altijd uitstekend

Nee ga zo door.

D Berghmans

Caroline

Ik heb 1 kuub berkenhout besteld voor onze open haard. Mooi gebruiksklaar hout, brandt gemakkelijk. Erg blij mee

Compliment voor t goede advies

anonymous

Super fijne ervaring. Bestelt volgende dag geleverd.

Zal de volgende keer hier zeker weer bestellen.

M.A Huisman

Snelle en goed levering van een pallet met mooi hout!

anonymous

Erg klantvriendelijk en correcte afhandeling.

Zou niet weten.

Joost

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Vaker laatste jaren gekocht, maar kwaliteit kloofblokken wordt minder.

Ik heb allemaal onbruikbare kleine kloofblokjes tussen de grote blokken. Ongeveer 1/3 van de kuub.

Koos Imminga

Zeer goed en snelle levering goede kwaliteit hout

Het aangeven van de leverdag. Dat moet via de site en dat hebben wij gemist, niet duidellijk aangegeven

Wim van den Berg

Goede en snelle reacties op vragen

Gewoon doorgaan👌

Maurice Koster

Uitstekend!

Mooi product, uitstekend geleverd

Ik zou het niet weten

W Hut

Top bedrijf als je hun een berichtje stuurt krijg je gelijk antwoord en denken met je mee 3 jaar op rij top hout gekregen mooie gelijke stukken en je kunt het gelijk gebruiken. Ook de vervoerder houd je steeds op de hoogte wanneer of ze komen en dat klopt ook altijd. Een goede combinatie Haardhout.com en Tielbeke krijgen van ons een HELE DIKKE PLUIM 👍💪🤙👌🥳 TOT volgend jaar 👋

Niet àlles supper geregeld 👌

Haardhout.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Haardhout.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 september 2011

Haardhout.com

Haardhout.com is dé leverancier op het gebied van openhaardhout. Wij leveren de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bent u op zoek naar schoon en droog haardhout? Bij ons is alles ovengedroogd en direct te stoken. Hierdoor kunt u het maximale rendement uit uw openhaardhout halen. Daarnaast investeren wij constant in het verbeteren van het productieproces. Op deze manier kunnen wij kwalitatief gezien – en het hele jaar door – het beste haardhout leveren.

Informatie over de verloop van uw order

D Berghmans

Caroline

Compliment voor t goede advies

anonymous

Super fijne ervaring. Bestelt volgende dag geleverd.

Zal de volgende keer hier zeker weer bestellen.

M.A Huisman

Snelle en goed levering van een pallet met mooi hout!

anonymous

Erg klantvriendelijk en correcte afhandeling.

Zou niet weten.

Joost

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Vaker laatste jaren gekocht, maar kwaliteit kloofblokken wordt minder.

Koos Imminga

Zeer goed en snelle levering goede kwaliteit hout