louise
- Sterke punten
- als leek in de heggenwereld was niet lastig een keuze te maken. Wel heel blij met het resultaat
- Verbeterpunten of tips
Netjes bezorgd
Levering na 6 werkdagen, kwaliteit voldoende, 1 scheef
Snel geregeld
goed
Zeer goed, uiterst vriendelijk en meedenkt.
Duidelijke site, concurrerende prijzen, eerlijke info die na aflevering op werkelijkheid lijkt te berusten
Prima planten. Goede bezorging
Hallo beste mensen, We hebben 230 ilex plantjes besteld. De plantjes zijn een paar dagen later afgeleverd door de bezorger. De plantjes waren goed verpakt en waren niet verdroogd. We hebben ze de zelfde dag gepoot. De plantjes doen het goed.
Haag-planten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haag-planten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Netjes bezorgd
Levering na 6 werkdagen, kwaliteit voldoende, 1 scheef
Snel geregeld
goed
Zeer goed, uiterst vriendelijk en meedenkt.
Prima planten. Goede bezorging
Haag-planten.nl heeft de volgende resultaten bereikt: