Hannie van de Ven
- Sterke punten
- Goed ingepakt en beschrijving erbij
- Verbeterpunten of tips
- Nee
Kwalitatief goede haagplanten.
Prima!
Prima planten en mooi ingepakt geleverd
Wij werden zeer professioneel geholpen
Ilex crenata planten geleverd en geplant. Het ziet er heel goed en strak uit. Hopelijk gaan de plantjes goed groeien, maar voor nu super tevreden.
Overzichtelijke site, direct feedback op vragen en nemen wensen van de klant serieus
super snel geleverd
Haagplanten werden snel en netjes aangeleverd, personeel is zeer vriendelijk.
Ik ben heel erg tevreden. Goede communicatie, snelle reactie, hele vriendelijke medewerkers, verkoop en bij aflevering!
Vlotte afhandeling van bestelling en levering.
Prachtige platjes geleverd
Ik heb een goede ervaring met Haag-planten.nl. Er was veel keus met duidelijke foto's. Het was een snelle levering. De planten zijn gepland, nu even afwachten hoe de planten het zullen dien.
Prima online omgeving om te bestellen. Snel geleverd en goed ingepakt
Haag-planten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haag-planten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima!
Prima planten en mooi ingepakt geleverd
Wij werden zeer professioneel geholpen
super snel geleverd
Haagplanten werden snel en netjes aangeleverd, personeel is zeer vriendelijk.
Vlotte afhandeling van bestelling en levering.
Prachtige platjes geleverd
Prima online omgeving om te bestellen. Snel geleverd en goed ingepakt