Edwin Budding
- Sterke punten
- Wordt goed geholpen en planten en hagen zijn van goede kwaliteit.
- Verbeterpunten of tips
- Nvt
Net bedrijf, goede service en goede prijs kwaliteit verhouding.
Levering van de planten duurde ca.1,5 week, planten zijn bezorg door DPD en dat is goed gegaan. Planten zijn netjes neergezet op de afgesproken plek, wij hoefden hier dus niet voor thuis te zijn. Plantjes zien er allemaal goed uit.
portugese laurier als haag plant besteld
Heel goed
Goed bedrijf met mooie levertijd en mooie Haag.
Ik heb 20 ilex haagplanten besteld en ontvangen in de maat 20cm tot 30 cm. De planten waren bijna allemaal net 20 cm met 1 of 2 takken. Ik had wat bossige planten verwacht en wat hogere. Uiteindelijk wil ik mijn buxushaag gaan vervangen. Waarschijnlijk niet met deze.
Eerder planten afgehaald. Uitstekende kwaliteit. Een jaar later wat bij besteld na vandalisme vorige serie. Goed verpakt, mooie planten.
Mijn ervaring met dit bedrijf is positief
De bestelling verliep vlot. Bij het uitpakken bleken er 6 plantjes (illex)te weinig in te zitten. Een mailtje gestuurd en het werd gelijk opgelost. later bleek dat wij er nog wat illexen buj moesten hebben. opnieuw een bestelling geplaatst. helaas waren er nu de verkeerde ons toegezonden..bestelling van ons was wel juist. via de app gecommuniseerd. het werd snel en vriendelijk opgelost. 2 dagen later werden de juiste illexen al bezorgd. Dat heet goede service.
Snelle levering en alle planten hebben de verzending helemaal overleefd.
Portugese Laurier en Ilex Crenate bollen besteld
Mooie plantjes voor weinig geld
Prima verzorgd wat betreft informeren, kwaliteit en levering.
Keurig netjes geleverd
360 Green Hedge plantjes van 5- 10 cm besteld. Bezorging met DPD. Netjes verpakt in lastc in bananenkistje. Thuis in water gezet en volgende dag geplant. Goede worsteling aan de plantjes en qua aantal zowat het dubbele. Soms zitten er meerdere plantjes bij 1 stek. Ben erg tevreden met bestelling bij dit bedrijf.
Haag-planten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haag-planten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Haag-planten.nl
Bruinehorstweg 30
6741 PL Lunteren
portugese laurier als haag plant besteld
Heel goed
Goed bedrijf met mooie levertijd en mooie Haag.
Mijn ervaring met dit bedrijf is positief
Snelle levering en alle planten hebben de verzending helemaal overleefd.
Portugese Laurier en Ilex Crenate bollen besteld
Mooie plantjes voor weinig geld
Prima verzorgd wat betreft informeren, kwaliteit en levering.
Keurig netjes geleverd
Haag-planten.nl heeft de volgende resultaten bereikt: