8.6 /10

2014 reviewsSchrijf review

checkbox92% beveelt GYZS.nl aan!

2014 reviews

marcel

Uitgebreid assortiment

Eenvoudig bestellen en zeer snelle levering.

Hugo

Perfect

Had een paar losse sluitplaten nodig, kon het hier gewoon bestellen.

Jos

Heel goed

Aanbieden totaalpakket raamsluitingen

Wilco

Wat ik zocht had ik zo gevonden.

Snelle en adequate afhandeling

Pieter-Jan Kosten

Positief, terugkerende klant

Snelle levering, snelle respons bij vragen.

Arjan Trouw

Matig

Nvt

Antwoord GYZS.nl

Beste Arjan, Bedankt voor je beoordeling. Aan je score van 2/10 zien we dat je ervaring met ons verre van optimaal was, wat we erg jammer vinden om te horen. Omdat je feedback verder geen details bevat, is het voor ons lastig om te achterhalen waar het precies is misgegaan. Of het nu gaat om de levertijd, het product zelf of onze communicatie; we willen er graag van leren om onze service te verbeteren. Zou je ons willen laten weten wat de voornaamste reden is voor deze lage score? Alleen zo kunnen we kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team gyzs

Iry

Erg lang wachten

Bestelling was verder wel goed

Antwoord GYZS.nl

Beste Irene, Bedankt voor je review. Het is fijn om te lezen dat de bestelling zelf uiteindelijk naar wens was, maar het spijt ons dat je een erg lange tijd op je pakket hebt moeten wachten. Een score van 2/10 geeft aan dat we op het gebied van snelheid en communicatie flink tekort zijn geschoten. We streven ernaar om bestellingen zo vlot mogelijk te verwerken, maar in jouw geval is dat helaas niet gelukt. We gaan intern na waar de vertraging is ontstaan om onze levertijden in de toekomst beter te kunnen waarborgen. Nogmaals onze excuses voor het lange wachten en bedankt voor het delen van je ervaring. Met vriendelijke groet, Team GYZS

Adri Boot

Snel besteld en snel geleverd

Duidelijke site, nette prijzen

Schuitema

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Pakket niet op mijn adres bezorgd, ze zouden contact opnemen maar tot op heden geen reactie gehad.

Goed koop aanbieden

Antwoord GYZS.nl

Beste Dennis, Bedankt voor je update. Het is een opluchting om te horen dat het pakket inmiddels terecht is, al is het natuurlijk niet de bedoeling dat dit op een ander adres is bezorgd ondanks de ingestelde voorkeursplek bij PostNL. Zoals we eerder aangaven, bleek uit de informatie van de vervoerder dat het pakket op een 'Voorkeursopslagplaats' was achtergelaten. Het spijt ons dat dit blijkbaar niet op het juiste adres is gebeurd en dat onze communicatie hierover op zich liet wachten. We zijn in ieder geval blij dat je de bestelling nu in goede orde hebt ontvangen. Veel succes met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team gyzs

LARS BERTELS

Bouke

Goede en snelle levering

Veel keuze

Rini Castelijns

Goede informatie op de website.

John

SterSterSterLege sterLege ster

Prima prijs kwaliteit, lange levertijd

Goede prijs kwaliteit

Ton van Leeuwen

Correct bedrijf , snelle levering, keurig verpakt.

GYZS geeft duidelijke goede specificaties op. Produkt voldoet aan deze eisen.

GYZS.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GYZS.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • check2014 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2012

GYZS.nl

GYZS.nl staat voor Gereedschap en Yzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Voor al uw online gereedschap en ijzerwaren kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 20.000 artikelen, waarvan er 10.000 uit voorraad leverbaar zijn.

Witte Paal 28

1742 NL SCHAGEN

2014 reviews

marcel

Uitgebreid assortiment

Eenvoudig bestellen en zeer snelle levering.

Hugo

Perfect

Had een paar losse sluitplaten nodig, kon het hier gewoon bestellen.

Jos

Heel goed

Aanbieden totaalpakket raamsluitingen

Wilco

Wat ik zocht had ik zo gevonden.

Snelle en adequate afhandeling

Pieter-Jan Kosten

Positief, terugkerende klant

Snelle levering, snelle respons bij vragen.

Arjan Trouw

Bouke

Goede en snelle levering

Veel keuze

Rini Castelijns

Goede informatie op de website.

John

SterSterSterLege sterLege ster

Prima prijs kwaliteit, lange levertijd

Goede prijs kwaliteit

Ton van Leeuwen

Correct bedrijf , snelle levering, keurig verpakt.

GYZS geeft duidelijke goede specificaties op. Produkt voldoet aan deze eisen.

GYZS.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10