Pieter Wigmans
- Sterke punten
- Goede kwaliteit, schappelijke prijs
Website en bestelling goed. Bezorging ruk
Superfijn en snel geholpen. Per ongeluk werd het verkeerde setje schroefjes geleverd. Kan gebeuren. Het verkeerde geleverde product hoefde niet teruggestuurd te worden en ik kreeg onherroepelijk en direct een nieuwe levering zodat ik niet hoefde te wachten.
Effe Googelen en je komt bij Gijzs terecht
Keuze is ruim
Eerste ervaring met dit bedrijf is makkelijk online-shop en bestelmogelijkheden plus snelle levering.
Oke
Bestelling levering duurde 11 en 17 dagen. 1 missend artikel 10 dagen geleden gemeld waarop nog geen reactie gehad. Ze zullen het wel druk hebben.
Tegenwoordig is de levering erg traag. Bestelling kan gerust een week op zich laten wachten ondanks dat alle bestelde artikelen op voorraad zijn. In het verleden was dit bij Gyzs.nl nooit het geval. Gekke verandering.
Bestellen gaat goed, je bestelling betalen ook.....tot er iets niet klopt met de levering....dan is de service ronduit slecht. Uiteindelijk toch mn pakketje mogen ontvangen.
Goed assortiment voor een scherpe prijs
Goede service en levertijden
Fijne webwinkel met kwalitatief materiaal voor een goede prijs
Klantenservice goed, levertijd niet
GYZS.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GYZS.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
GYZS.nl staat voor Gereedschap en Yzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Voor al uw online gereedschap en ijzerwaren kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 20.000 artikelen, waarvan er 10.000 uit voorraad leverbaar zijn.Om een optimale klantervaring te bieden, is het luisteren naar je klanten essentieel. Daarom meten we bij Feedback Company continue experiences. We stellen de juiste vraag, aan de juiste persoon, op het juiste moment. Ervaringen meten is key. Onze onderzoeken richten zich op Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Website en bestelling goed. Bezorging ruk
Effe Googelen en je komt bij Gijzs terecht