Ronald
- Duidelijke website
Goede service en levertijden
Fijne webwinkel met kwalitatief materiaal voor een goede prijs
Klantenservice goed, levertijd niet
Uitgebreid assortiment, producten van goede kwaliteit en correcte levering.
Kleine order maar goed behandeld
Uitstekende service en begeleiding door Jesper !!
Tot op vandaag geen bestelling ontvangen. 31 oktober.
Snel en correct geleverd
Snel en correct
slecht
Het juiste product was netjes op tijd bezorgd. Daar gaat het om.
Slecht, wordt niet gereageerd op chat/terugbellen of contactformulier. Levertijden op de site kloppen niet.
Drama klantenservice, wordt drie weken lang niet gereageerd. Durven 7,95 te vragen voor een retour zending van hun fout.
groot assortiment, maar voorraad op website klopt niet. Mis de terugkoppeling als er items toch niet op voorraad zijn en pas (veel!) later geleverd gaan worden.
GYZS.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GYZS.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
GYZS.nl staat voor Gereedschap en Yzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Voor al uw online gereedschap en ijzerwaren kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 20.000 artikelen, waarvan er 10.000 uit voorraad leverbaar zijn.Om een optimale klantervaring te bieden, is het luisteren naar je klanten essentieel. Daarom meten we bij Feedback Company continue experiences. We stellen de juiste vraag, aan de juiste persoon, op het juiste moment. Ervaringen meten is key. Onze onderzoeken richten zich op Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Goede service en levertijden
Fijne webwinkel met kwalitatief materiaal voor een goede prijs
Klantenservice goed, levertijd niet
Uitgebreid assortiment, producten van goede kwaliteit en correcte levering.
Kleine order maar goed behandeld
Uitstekende service en begeleiding door Jesper !!
Tot op vandaag geen bestelling ontvangen. 31 oktober.
Snel en correct geleverd
Snel en correct
slecht
Het juiste product was netjes op tijd bezorgd. Daar gaat het om.
GYZS.nl heeft de volgende resultaten bereikt: