8.6 /10

1979 reviewsSchrijf review

checkbox92% beveelt GYZS.nl aan!

1979 reviews

Klantenservice goed, levertijd niet

Klanten service

Wddwurkx

SterSterSterSterLege ster

Uitgebreid assortiment, producten van goede kwaliteit en correcte levering.

Zie ervaring boven

Ries van Bruggen

Kleine order maar goed behandeld

Snel en goed geleverd met prima communicatie

Dusseldorp BMW Alkmaar

Uitstekende service en begeleiding door Jesper !!

Korte lijnen en direct antwoord

H.o. Sontrop.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Tot op vandaag geen bestelling ontvangen. 31 oktober.

Weet ik niet

Antwoord GYZS.nl

Beste heer of mevrouw Sontrop, u heeft bij uw bestelling gekozen voor afhalen in Schagen. Uw bestelling ligt bij ons klaar om afgehaald te worden. U zou hier ook een mail over ontvangen moeten hebben. Mocht u nog vragen hebben dan kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Mvg Team GYZS

VZW de Rand

Snel en correct geleverd

snel gevonden op de website

particulier

Snel en correct

Goede website, gebruiksvriendelijk. Goede prijskwaliteit verhouding.

Gardecora

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

slecht

ZIJN OPLICHTERS

Antwoord GYZS.nl

Beste Geert, We vinden het erg vervelend dat u een negatieve ervaring heeft gehad. We zijn momenteel met u in gesprek om dit uit te zoeken en wachten nog op aanvullende informatie van uw kant om het probleem goed te kunnen oplossen. Zodra we deze gegevens ontvangen, kijken we graag samen hoe we dit kunnen rechtzetten. Met vriendelijke groet, Team GYZS

CJ Baart

SterSterSterHalve sterLege ster

Het juiste product was netjes op tijd bezorgd. Daar gaat het om.

Ook even telefonisch contact gehad en vriendelijk te woord gestaan.

Erik

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht, wordt niet gereageerd op chat/terugbellen of contactformulier. Levertijden op de site kloppen niet.

?

Antwoord GYZS.nl

Beste Erik, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons dat u het gevoel heeft gehad geen reactie te krijgen en dat de levertijd niet overeenkwam met wat u op de website zag. Dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden. We streven ernaar om alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden, maar soms kan het in drukke periodes wat langer duren voordat u een reactie ontvangt. Wat betreft de levertijd: we doen ons uiterste best om onze voorraadinformatie actueel te houden, maar in sommige gevallen wijkt de levering helaas af door vertraging bij leveranciers of vervoerders. We kijken dit graag voor u na — wilt u contact opnemen via https://www.gyzs.nl/contact, zodat we het direct kunnen oplossen? Met vriendelijke groet, Team GYZS.nl

Niek

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Drama klantenservice, wordt drie weken lang niet gereageerd. Durven 7,95 te vragen voor een retour zending van hun fout.

Niet

Antwoord GYZS.nl

Beste Niek, Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze klantenservice en de retourprocedure. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer iets fout gaat en het enige wat u wilt is een vlotte oplossing. Als er een fout is gemaakt door ons zou je inderdaad geen verzendkosten hoeven te betalen. Mocht er nog iets openstaan of onduidelijk zijn, wilt u dan contact met ons opnemen, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen? Met vriendelijke groet, Team GYZS

maakmeester

SterSterSterLege sterLege ster

groot assortiment, maar voorraad op website klopt niet. Mis de terugkoppeling als er items toch niet op voorraad zijn en pas (veel!) later geleverd gaan worden.

groot assortiment

GYZS.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GYZS.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • check1979 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2012

GYZS.nl

GYZS.nl staat voor Gereedschap en Yzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Voor al uw online gereedschap en ijzerwaren kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 20.000 artikelen, waarvan er 10.000 uit voorraad leverbaar zijn.

Witte Paal 28

Klantenservice goed, levertijd niet

Klanten service

Wddwurkx

SterSterSterSterLege ster

Uitgebreid assortiment, producten van goede kwaliteit en correcte levering.

Zie ervaring boven

Ries van Bruggen

Kleine order maar goed behandeld

Snel en goed geleverd met prima communicatie

Dusseldorp BMW Alkmaar

Uitstekende service en begeleiding door Jesper !!

Korte lijnen en direct antwoord

H.o. Sontrop.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Tot op vandaag geen bestelling ontvangen. 31 oktober.

Weet ik niet

VZW de Rand

Snel en correct geleverd

snel gevonden op de website

particulier

Snel en correct

Goede website, gebruiksvriendelijk. Goede prijskwaliteit verhouding.

Gardecora

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

slecht

ZIJN OPLICHTERS

CJ Baart

SterSterSterHalve sterLege ster

Het juiste product was netjes op tijd bezorgd. Daar gaat het om.

Ook even telefonisch contact gehad en vriendelijk te woord gestaan.

Erik

?