Chris Jones
The bed is amazing but the planning to arrange a delivery took a very long time.
- Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?
- More flexible planning and timely follow up
Netjes alles geregeld goed product zeer tevreden
Wij hebben inmiddels onze derde kast besteld. De service van Gussta is super.
Supermooi bed van oude balken, slaapt heerlijk, en de rand om het bed is heel handig vanuit bed. Heel blij mee. De service was top, zowel bij aankoop als bij levering prettig contact. Absolute aanrader.
Gewoon weg netjes, nette service, bed werd netjes met 5 weken geleverd, alles netjes verpakt. En uiteindelijk staat die er precies zoals geadverteerd. Zeer tevreden!
Duidelijk. Vriendelijk. Meedenkend. Echt Mens aan de telefoon, ook heel fijn. Top Service. Top product
Heel goed geïnformeerd over de levering en nachtkastjes zien er geweldig uit
Met 10 dagen waren onze tafeltjes er.omdat ik ongeduldig was, I.v.m. een verjaardag heb ik een mailtje gedaan. Ik kreeg per omgaande antwoord. Omdat ik nog geen track en trace code had verzorgde Gustav ( Christian) dat ook binnen enkele minuten. De salontafeltjes werden keurig op afgesproken tijd bezorgd. Goed verpakt. Ze zijn helemaal naar wens en zoals op de foto. Top!
Betrouwbare winkel
Selle service , binnen de verwachte levertijd geleverd.
Prachtige kwaliteit en super vriendelijke service
Snelle levering, mooi product!
Fantastic Bed, Above and Beyond Customer Service
Zeer positief en levert mooie producten af.
Wij hadden bij Gussta een nieuw bed besteld voor de verjaardag van onze zoon. Door een misverstand lukte het de transporteur niet om het bed tijdig te leveren. Gussta heeft het bed toen persoonlijk bij ons afgeleverd waardoor wij het bed toch op de verjaardag van onze zoon hebben kunnen geven. Super service! En daarnaast hebben ze mooie en kwalitatief hoogwaardige producten.
GUSSTA verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GUSSTA heeft de volgende resultaten bereikt:
Netjes alles geregeld goed product zeer tevreden
Wij hebben inmiddels onze derde kast besteld. De service van Gussta is super.
Heel goed geïnformeerd over de levering en nachtkastjes zien er geweldig uit
Betrouwbare winkel
Selle service , binnen de verwachte levertijd geleverd.
Prachtige kwaliteit en super vriendelijke service
Snelle levering, mooi product!
Fantastic Bed, Above and Beyond Customer Service
Zeer positief en levert mooie producten af.
GUSSTA heeft de volgende resultaten bereikt: