Peter
Hoes besteld voor een iPad Pro 12,9, maar na ontvangst bleek dat deze alleen geschikt was voor nieuwere generaties dan mijn model (2015). Op de productpagina wordt de compatibiliteit wel vermeld, maar naar mijn ervaring pas helemaal onderaan de pagina, onder alternatieve producten en andere categorieën. Daardoor had ik dit vóór het bestellen niet opgemerkt. Het retourproces zelf verliep correct en de communicatie met de klantenservice was netjes en zakelijk. Wel werd voor het gebruik van het retourlabel via het retourportaal € 2,95 in rekening gebracht, wat voor mij aanleiding was om hierover contact op te nemen. Jammer dat hierin geen coulance werd geboden, waardoor een nieuwe bestelling bij deze webshop voor mij in de toekomst niet voor de hand ligt. Mijn advies aan andere kopers: controleer bij accessoires zoals hoesjes altijd goed het exacte model en bouwjaar van je apparaat. Als deze informatie niet direct duidelijk bovenaan de product pagina zichtbaar is, kan het verstandig zijn om vooraf even contact op te nemen met de webshop ter bevestiging.
- Geef je review een titel
- Geen Coulance