Henry Van Den Heuvel
prima geregeld
- Geef je review een titel
- Prima service
Alles is goed! Van bestellen tot leveren
Gewoon goed
Snel geleverd en prima product
Sluit goed aan en stevig
Op tijd geleverd..goed product.. alleen dacht gelezen te hebben dat je dmv een lichtje kon zien dat het hele spulletje goed aangesloten was. Dit is niet zo.
gsmpunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
gsmpunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig hoesje