Pauline Wertheim-van Dillen
Snelle adequate levering.
- Geef je review een titel
- Snel en acciraat.
Makkelijk aan te brengen
Duidelijke website, goede prijzen. Eerlijk advies en daar het product toch niet helemaal was wat ik zocht, kreeg ik snel m’n geld terug, top!
Mooi betaalbaar assortiment. Snelle levering.
Snelle verzending, er was een heel klein gaatje in me hoesje en er is echt heel netjes met mij mee gedacht en een super oplossing aangeboden!!
Moest op korte termijn een hoesje hebben en binnen 24u lag die al op de deurmat. Voldeed aan alles! Top bedrijf
Precies het hoesje dat ik zocht.
Snel geleverd en voldoet geheel aan de verwachting
Enorme hoeveelheid producten van het betere segment. Concurrerende prijzen en vliegensvlug geleverd
Alles dik in orde
Super tevreden! De bestelling werd snel geleverd en de oplader van Samsung werkt prima. Vooral de kabel van 3 meter vind ik echt ideaal, lekker veel bewegingsvrijheid. Zeker een aanrader!
Snelle verzending Kabel met snellader besteld ben er zeer tevrede over
Product goed. Extra betaald voor een levering de volgende dag ( zaterdag) , maar het product kwam maandag. ...jammer.
De bijkomende uitleg over de plaatsing is ondermaats. Desondanks alle voorzorgsmaatregelen die ik genomen heb, zijn er veel luchtbellen en de gevoeligheid van het scherm is verminderd.
gsmpunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
gsmpunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Makkelijk aan te brengen
Mooi betaalbaar assortiment. Snelle levering.
Precies het hoesje dat ik zocht.
Snel geleverd en voldoet geheel aan de verwachting
Alles dik in orde