Nick van Straaten
Zeer goede leverancier en prettige webshop. Het zoeken naar wat je nodig hebt gaat perfect en de levering is zeer snel. Goed verpakt en producten van kwaliteit.
- Geef je review een titel
- Kwaliteit en goede prijs
Geweldig product. Airpods pro blijven mu goed zotten en voelt comfortabel. Een grote schande voor Apple… Eerst een paar honderd euro uitgeven voor de “oortjes” en daarna op zoek naar een geschikt product om ze te kunnen gebruiken.
Mijn bestelling werd snel verzonden en ontvangen. Over het algemeen ben ik erg tevreden met de producten. Wel is het jammer dat de screenprotector al na twee dagen beschadigd raakte. Over de twee andere producten (het gsm-hoesje en de camerabeschermers) ben ik daarentegen zeer tevreden!
Prima duidelijk website en snelle levering
Ja die bescherm hoes voor iPad A16 helemaal top Zending zeer vlot Al met al top service en ook goed op de hoogte gebracht en gehouden
Earphones besteld bij gsmpunt. Hele goede prijs en snelle levering. Heel content mee
Snel geleverd, goede gebruiksaanwijzing, werkt prima.
Zeer goede service
Top
Precies wat ik er van verwacht had! Perfect
Perfecte levering
Gsm punt is prima alleen wat ik had besteld was waardeloos, het glas paste niet goed op het scherm daardoor meteen kapot.
super kabel
Goed verpakt, snel geleverd
gsmpunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
gsmpunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima duidelijk website en snelle levering
Snel geleverd, goede gebruiksaanwijzing, werkt prima.
Zeer goede service
Top