9.3 /10

checkbox97% beveelt gsmpunt aan!

Ria Muschter-Verhoef

Wat een service, dat heb ik al jaren niet meegemaakt. Vandaag bestellen en morgen al in huis. Helemaal geweldig!

Geweldige website

Anke

Kwam op tijd, goed verpakt en doet het.

Allemaal prima

Naomi RT

Vaak besteld bij GSM Punt en altijd tevreden. Zal hier ook altijd blijven bestellen als ik iets nodig heb voor mijn telefoon. Zeker een aanrader! Screenprotector werkt ook goed, alleen houd er rekening mee dat er een rondje op zit voor je vinger.

Screenprotector

Jaco Smit

SterSterSterSterLege ster

Besteld: back cover tpu transparant en screenprotector, voor Motorola Edge 50 Neo. De volgende dag al in de brievenbus!! Prima. De back cover past heel goed, helder transparant. Prima. Maar de screenprotector paste na opklikken van backcover niet meer. En ook niet voor de standaard meegeleverde harde backcover van de telefoon. Te groot voor gebruik van een hoesje of backcover. Ben er nu achter: ik moest een screenprotector hebben met de aanduiding Case Friendly.. En ik heb besteld : Met zwarte randen. Maar die is precies zo groot als het toestel. Wist ik niet, Jammer. Kan in de afvalbak. Dat het niet bij een beckcover zou passen stond er niet bij.

Screenprotector past niet

Rien Rozendaal

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Shit

Wel n enquette Maar niets ontvangen En wat zeggen ze : even wachten

Martina Van Dijken

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik denk dat er geen enkel hoesje goed is voor mijn Oppo 13 Pro. Als ik mijn mobiel erin stopt dan functioneren de toetsen niet goed zelf als ik hard op het scherm duwt. Helaas zal ik het niet gebruiken. Ik had er een eerder op Amazon besteld en dat was precies het zelfde probleem. Voor mijn Oppo 5 Reno had ik er ook 2 bij jullie besteld en die waren goed!

Helaas

Mandy

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slechte kwaliteit. De schuif van de creditcards gaat heel moeilijk open.

Huub Derks

Vlotte levering, product zoals omschreven, voldoet aan de verwachting

Prima, vlotte levereing zoals beloofd

Tijn Heijnen

Snelle levering, goede kwaliteit

Iris Verstraete

Snelle correcte levering en het werkt!

J Logister

Brigitte Van De Velde

correct

aanrader

Ans

Helemaal blij mee. Neemt voor mij over wat ik zelf door een zenuwprobleem in mijn arm moeilijker kan doen, namelijk het dragen van mijn mobiel.

Hilde Van Belle

Toppers!

Geef je review een titel
Ik kreeg een beschadigd artikel en jullie stuurden meteen een ander op. Dank jullie wel!

gsmpunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

gsmpunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2019

gsmpunt

Gsmpunt.nl - Dé webshop met de beste telefoonaccessoires en hoesjes. Ontdek ons grote assortiment en maak jouw telefoon compleet. Bij gsmpunt betaal je geen verzendkosten en heb je 30 dagen bedenktijd.

Postbus 79

7670AB Vriezenveen

Ria Muschter-Verhoef

Geweldige website

Anke

Kwam op tijd, goed verpakt en doet het.

Allemaal prima

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Helaas

Mandy

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slechte kwaliteit. De schuif van de creditcards gaat heel moeilijk open.

Huub Derks

Vlotte levering, product zoals omschreven, voldoet aan de verwachting

Prima, vlotte levereing zoals beloofd

Tijn Heijnen

Snelle levering, goede kwaliteit

Iris Verstraete

Snelle correcte levering en het werkt!

J Logister

Snel een ander product toen ik een verkeerd type had besteld