9.4 /10

checkbox97% beveelt gsmpunt aan!

Koen Huyghe

Bo

Precies wat je verwacht!

Gewoon top

Patricia

Goede kwaliteit en super service. Telefoonhoesje geruild voor een andere kleur. Dat was geen probleem en werd zonder extra kosten opgelost.

Karel Brentjens

SterSterSterSterLege ster

Een aanrader om hier te bestellen ! Alles snel geleverd en zonder verzendkosten.

Snelle levering van alle produkten

Eveline

Michiel Wintershoven

SterSterLege sterLege sterLege ster

Hoesje en screenprotector gekocht. Snel in huis en het hoesje is ok. De screenprotector is heel slecht, touchscreen reageert meestal niet.

Slechte screenprotector

kde

Prix abordables et compétitifs, excellente méthode de pack avec remise supplémentaire et livraison gratuite et rapide. Les notifications de commande et les guides d'utilisation des produits sont envoyés par e-mail. Travail professionnel !

Henri De Muynck

Vlug geleverd in een goed beschermende verpakking. Prima werk!

Kelly

Snelle en goede levering. Blij met de producten!

Top!

Kees Nelck

Snel en correct bezorgd.

Johan Bal

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik had al eerder bij GSM dingen besteld dus wist dat de service goed was, en product was echt de volgende dag in huis.

Ed Vossen

Snel geleverd, voldoet helemaal aan mijn verwachting, bovendien ziet het er stijlvol uit. Dus, weer ‘n tevreden klant 😃

Telefoonhoesje

Shirley Kester

Had een hoesje besteld wat niet goed paste, maar kon hem terug sturen en gelijk een andere besteld. Verpakking had ik niet meer, maar dankzij goed e-mail contact is dit opgelost!

Een dikke 11

Yolande Van Gogh

Heerlijk snel in huis en ja die pad is Samsung Mono Wireless Charger Pad is geweldig, maar dat wisten we al.

Snelle besteller

Jeroen K

Mooie, stevige bescherming voor m'n telefoon, lekker robuust en een houder om aan je riem te bevestigen.

gsmpunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

gsmpunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2019

gsmpunt

Gsmpunt.nl - Dé webshop met de beste telefoonaccessoires en hoesjes. Ontdek ons grote assortiment en maak jouw telefoon compleet. Bij gsmpunt betaal je geen verzendkosten en heb je 30 dagen bedenktijd.

Postbus 79

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slechte screenprotector

kde

Henri De Muynck

Vlug geleverd in een goed beschermende verpakking. Prima werk!

Kelly

Snelle en goede levering. Blij met de producten!

Top!

Kees Nelck