8.6 /10

checkbox90% beveelt GSD Auctions aan!

Mojahed

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik raad niemand aan om zaken te doen met dit bedrijf of deze veiling, omdat wat op de foto’s te zien is totaal anders is dan de producten in werkelijkheid, en ze bovendien in zeer slechte staat aankomen.

returned pallet

N. Vaessen

SterSterSterSterLege ster

Ik vond het lastig om te achterhalen hoe ik kon regelen om het kavel op te halen. Uiteindelijk kwam ik er achter dat dit gaat via een lastig te vinden formulier. Verder was alles duidelijk voor mij.

radio cd speler

Natascha

Goed en snel geholpen. Altijd snel reactie op emails, goederen altijd zoals beschreven.

Tweedehands vaas

Willem de Jong

Over het algemeen zeer gunstig. Leuke aanbiedingen (kavels). Eenvoudig contact opnemen. Vrijwel altijd snel reactie. Ophaalmogelijkheid is gunstig. Niet goed, geld terug beleid geeft veel vertrouwen.

Product of service:
Vele kavels afgenomen. Wat ik nog wel kwijt wil, is dat de omschrijving en de foto's van de kavels af en toe beter kan. Wel begrijpelijk dat relatief goedkope kavels niet teveel voorbereiding kunnen vragen...

Mark Wiebes

Ik koop veel spullen daar

Vintage spullen

Yolanda Schouten

Vriendelijk, snelle afhandeling. Ideaal dat je kan ophalen, je krijgt de verzendkosten snel terug. Foto's niet echt duidelijk. Ik had door fout GSD een beschadigd item, klacht werd keurig afgehandeld, en snel geld terug. Prima bedrijf!👍👍

Product of service:
Servies, klok, lampen enz.

Ron

Er zouden 2 aparte leveringen in een x verzonden worden. Kwam een aan Binnen 3 dagen binnen. Topservice

Salontafel, likeuren. Enz

Julia

Wat een fijne ervaring met GSD Auctions! Je vindt er echt unieke items en ik waardeer enorm dat ze zo duurzaam werken. Zelfs bij het inpakken gebruiken ze schoon tweedehands textiel in plaats van plastic. Betrouwbaar, origineel en milieubewust. Een absolute aanrader!

Picknick tafel

J. Henegouwen

Super tevreden! Alles duidelijk geregeld, snelle communicatie en topservice bij het afhalen. Zeker aan te raden!

diverse items

Jack Rijnders

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Leuke veilingen sinds 2 maanden aktieve cliënt. Als alles goed gaat een prima veilinghuis. Bij klachten pech, u mag het allemaal zelf uitzoeken en regelen. De 30 paginas zorgen ervoor dat GSD niet aansprakelijk is. Geleerd na een klacht, niet langer mijn site.

Product of service:
Div. Cosmetische producten als partijij.

Frank Verwei

Zeer goed geholpen en alles stond netjes klaar!!

12 diverse kavels

Loai

Eerlijk en vriendelijk.

Veel producten

Eric

Leuk bedrijf. Goed geregeld.

Diverse

GSD Auctions verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GSD Auctions heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2023

GSD Auctions

GSD Auctions Uw specialist in het veilen van consumentengoederen Al uw kavels worden standaard bij u aan huis bezorgd, zo geniet u zorgeloos van uw aankopen.

Energieweg 49

Ik koop veel spullen daar

Vintage spullen

Yolanda Schouten

Product of service:
Servies, klok, lampen enz.

Ron

Salontafel, likeuren. Enz

Julia

Picknick tafel

J. Henegouwen

diverse items

Jack Rijnders

Product of service:
Div. Cosmetische producten als partijij.

Frank Verwei

Zeer goed geholpen en alles stond netjes klaar!!

12 diverse kavels

Loai

Eerlijk en vriendelijk.

Veel producten

Eric

Leuk bedrijf. Goed geregeld.

Diverse

GSD Auctions heeft de volgende resultaten bereikt: