d
wij hebben kavel gewone is betaalt direct na 3/4 weken wachten Antal keer mail verstuurd geen reactie heel slecht bedrijven
- Product of service:
- Order: 86986
Verkeerde kavel ontvangen Waarschijnlijk bij het verpakken in verkeerde handen terecht gekomen. Stuk brol ontvangen voor het dezelfde betaalde bedrag.
Je wint wat echt een koopje is, betaalt direct Vervolgens na 4 weken wachten is het kwijt….? Maar ook de foto’s die er normaal nog maanden lang terug te vinden zijn. Zijn plots verdwenen!! Van mijn andere aankopen staan ze er nog wel op, rara hoe? ? Zeer waarschijnlijk bij het inpakken in de (verkeerde) tas verdwenen……. Je krijgt dan je geld terug maar niet de waarde van je product, ik vraag me af , ben ik al eigenaar na winnen en betaling? En is dit dus diefstal!?
Alleen maar complimenten, kavels zijn altijd goed verpakt en als er iets is wordt het snel en netjes opgelost is mijn ervaring tot nu toe.
Top bedrijf, niks op aan te merken!
Bijzonder vriendelijke en hulpaardige medewerkers ! Bereikbaarheid en parkeren geen probleem.
Fijn bedrijf, goed contact. Verschillend aanbod. De foto's mogen soms wel wat beter, en mankementen worden niet altijd getoond. Onderaan vind je ook b,v, de staat van het product, er staat altijd n.v.t. Het zou fijn zijn als bij een klok of apparaat er bij zou staan "werkend" of juist niet. Soms raken aankopen weleens zoek, dat is jammer, maar jullie betalen dan direct het bedrag terug, dat is heel goed geregeld. Ook vriendelijke mensen als we iets komen ophalen.
Prima ervaringen. Fijne service, snelle reacties en vriendelijk en behulpzaam magazijnpersoneel. De staat en functionaliteit van de producten mag wel wat beter worden vastgelegd. Dat een apparaat aan gaat wil niet meteen zeggen dat hij naar behoren werkt. En ook gebreken van bepaalde producten worden niet altijd goed in beeld gebracht of duidelijk vermeld.
Fijn, soepel Makkelijk mee te communiceren
Top ! Een perfect voorbeeld voor prima dienstverlening
Ze doen wat ze beloven en meer.....
GSD doet erg zijn best, en slaagt erin!
Site en contact verliep goed. Enige opmerking is dat bij een inboedelveiling nooit weet of je werkende of kapotte spullen koopt. Het is eek goksite.
Vlotte communicatie, duidelijke website
Klantvriendelijk en correct
GSD Auctions verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GSD Auctions heeft de volgende resultaten bereikt:
Top bedrijf, niks op aan te merken!
Fijn, soepel Makkelijk mee te communiceren
Top ! Een perfect voorbeeld voor prima dienstverlening
Ze doen wat ze beloven en meer.....
GSD doet erg zijn best, en slaagt erin!
Vlotte communicatie, duidelijke website
Klantvriendelijk en correct