Marcussen Hilders
- Product of service:
- Kerst schuddebol
Goede service alles kan
Goed, zo nu en dan worden er fouten gemaakt en er zijn soms kavels die stuk zijn. Gelukkig is er herroepingsrecht en fouten worden overal gemaakt. Controleren van de aangekochte kavel is echter wel aan te bevelen.
Zeer positieve ervaring met GSD Auctions. Ik heb al een paar keer meegeboden en dat is elke keer soepel verlopen. De afhandeling is duidelijk en het ophalen van de gekochte items ging altijd netjes en naar volle tevredenheid. Zeker een aanrader.
Tv gekocht en bleek een probleem met tv. Fotos gestuurd van het probleem. Ze hebben direct geld terug gestort en mocht de tv houden. Alles binnen de week opgelost en ze reageren heel snel. Top communicatie en heel vriendelijk. Ik raad ze zekers aan.
goede aankoop service, afhalen goed mogelijk
Niet heel vriendelijk personeel.
Ik hou van GSD Auctions, met verzenden moet je wat geduld hebben, maar dat weegt niet op, tegen het plezier om unieke dingen te vinden, voor iedereen, is er wat, zelfs voor de kleinste portemonnees...mijn favoriete site!
Ik biedt regelmatig op kavels en haal ze altijd op. Alles prima
Een goede ervaring met GSD Auctions.
Goede ervaring. Aardige mensen. Ophalen gaat goed. Betaling gaat goed. Terugbetaling van verzendkosten gaat ook goed.
een paar zaken gekocht en ontvangen - top
Positieve ervaring
Altijd direct reactie per mail, behulpzaam bij ophalen artikelen
Ik raad niemand aan om zaken te doen met dit bedrijf of deze veiling, omdat wat op de foto’s te zien is totaal anders is dan de producten in werkelijkheid, en ze bovendien in zeer slechte staat aankomen.
GSD Auctions verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GSD Auctions heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service alles kan
goede aankoop service, afhalen goed mogelijk
Niet heel vriendelijk personeel.
Ik biedt regelmatig op kavels en haal ze altijd op. Alles prima
Een goede ervaring met GSD Auctions.
een paar zaken gekocht en ontvangen - top
Positieve ervaring