Bart Hendriks
- Sterke punten
- Vriendelijke mensen, zeer goede service!
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Product of service:
- LED spots Spirit
Zeer klantvriendelijk
Duidelijke site met goede en betaalbare producten. Snelle, nette levering.
Zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en hele snelle levering
Top
reageren niet op mail niet compleet geleverd product
top
Re:group
Top service en kwaliteit
Prima ervaring
goed informatie door klantenservice mevrouw
Snelle en correcte levering
Uitstekend
Ik heb voor de vierde maal een herenbuste besteld -de echte Italiaanse!
Gruppo Corso verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gruppo Corso heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer klantvriendelijk
Duidelijke site met goede en betaalbare producten. Snelle, nette levering.
Zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en hele snelle levering
Top
reageren niet op mail niet compleet geleverd product
top
Re:group
Top service en kwaliteit
Prima ervaring
goed informatie door klantenservice mevrouw
Snelle en correcte levering
Uitstekend
Ik heb voor de vierde maal een herenbuste besteld -de echte Italiaanse!
Gruppo Corso heeft de volgende resultaten bereikt: