Tiny De Bruin
Bestelling en levering kleerhangers
Snelle levering, betrouwbaar
top
TOP
Wij hebben als kledingzaak al meerdere artikelen besteld met dit bedrijf en wij kunnen Gruppo Corso alleen maar ten sterkste aanbevelingen. Zelfs als dat er wat fout loopt, is dit probleem binnen de kortste tijd vereffend.
Snelle reactie, meedenkend, goede prijs mogelijkheden
prima producten
Positief
Zeer correcte en snelle service!
Korte lijntjes, direct contact, snel handelen en uitstekende service.
Snelle levering, zeer netjes verpakt, geen gedoe, makkelijke betaling en fijne prijs.
Stevige kwaliteit, snelle service
Gruppo Corso verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gruppo Corso heeft de volgende resultaten bereikt:
TOP
Snelle reactie, meedenkend, goede prijs mogelijkheden
prima producten
Positief
Zeer correcte en snelle service!
Korte lijntjes, direct contact, snel handelen en uitstekende service.
Stevige kwaliteit, snelle service
Gruppo Corso heeft de volgende resultaten bereikt: