Reviews

8.5 / 10
212 beoordelingen
Schrijf beoordeling

92% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.4/10
Snelheid levering
8.4/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.6/10
Informatie op de website
8.4/10
After sales
8/10

212 Reviews

Sofie De Weerdt

8/10
(Bewerkt)

Ik heb een tweedehands paspop besteld, deze kwam snel aan maar was defect, de staander paste niet. Na wat wachten heb ik een mail terug gekregen met de mededeling dat ik deze mocht houden en het... Ik heb een tweedehands paspop besteld, deze kwam snel aan maar was defect, de staander paste niet. Na wat wachten heb ik een mail terug gekregen met de mededeling dat ik deze mocht houden en het geld terug krijg, top!

Over het algemeen zeer tevreden.

Sterke punten

Snelle verzending/aankomst pakket.

Verbeterpunten of tips

Iets sneller reageren op mails maar kan gebeuren.

Reactie Gruppo Corso:

bedankt voor uw review!
mvg team gruppo corso


Annemie Dillen

9/10

Snelle levering en goede service !

Sterke punten

Grote keuze in producten, scherp geprijsd.

Verbeterpunten of tips

Verpakking was half geopend bij levering.


yt mijnheer

10/10

Zeer goed

Sterke punten

ze bellen, om door te geven wanneer en hoelaat ze komen en vragen of dat uitkomt.

Verbeterpunten of tips

geen

Reactie Gruppo Corso:

thanks voor je review!
altijd leuk om te lezen, als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag!
mvg team gruppo


Evy

10/10

Mooi kledingrek , zeer snelle levering

Sterke punten

Veel keuze

Verbeterpunten of tips

Product beter nakijken vooraleer te verpakken want kledingrek had lichte beschadiging


Martinique Lingerie

10/10

Op zoek naar winkelrekjes kwam ik op de website van gruppo corso, hele duidelijke presentatie met leuke filmpjes! Snelle levering!!

Sterke punten

Filmpjes met uitleg

Verbeterpunten of tips

Geen, alles was prima


Frank Steenbakker .. Sourcing Parner Gennep

7/10

1e aankoop gedaan

Sterke punten

Goed produkt en snellw levering

Verbeterpunten of tips

Pakket was door koerier bij de voordeur neergezet want wij waren niet thuis. Een buis stak een stukje uit de plastic verpakking


Else

10/10

Snel verzonden en product naar wens en verwachting.

Sterke punten

Duidelijke beschrijving van het product op de website.

Verbeterpunten of tips

Geen.


DAILYWEAR

1/10

BIZAR SLECHT

Sterke punten

-

Verbeterpunten of tips

Bezorging binnen 24 uur? Na 4 dagen geen gehoor zelf maar gebeld en het zou vandaag meteen op de post gedaan worden! 3 keer raden? Nog steeds niet ontvangen bij de bezorger! Fijn als je afspraken... Bezorging binnen 24 uur? Na 4 dagen geen gehoor zelf maar gebeld en het zou vandaag meteen op de post gedaan worden! 3 keer raden? Nog steeds niet ontvangen bij de bezorger! Fijn als je afspraken hebt staan in een winkel en je als merk geen kleding niet kan plaatsen omdat het rek al 5 dagen ontbreekt..

Reactie Gruppo Corso:

Beste Suzanne,
jammer dat u zo ontevreden bent. dat betreuren wij.
ik heb een en ander uitgezocht, zeker gezien uw lage score.
we willen graag leren van onze fouten namelijk, echter in...
Beste Suzanne,
jammer dat u zo ontevreden bent. dat betreuren wij.
ik heb een en ander uitgezocht, zeker gezien uw lage score.
we willen graag leren van onze fouten namelijk, echter in dit geval is er niet veel te leren, alhoewel we dat graag zouden doen.
de levertijd van het bestelde rek, wat er ook bij staat is 1-2 werkdagen, er staat ook in info bij dat als het sneller moet we tegen kostprijs sneller kunnen leveren per koerier. bij een bestelling van 1 stuks zou dat in verhouding wel veel kosten. de levertijd van 24 uur wordt nergens aangegeven door ons om te voorkomen dat men verwacht het binnen de 24 uur binnen heeft. we hebben niet het verzoek gehad een koerier in te zetten.
de bestelling is geplaatst op 25 maart 2021 15:48:53 CET, vanwege de grootte van het pakket zetten wij alleen de dhl in als we deze los versturen. die komen om 1600 uur de pallets ophalen. deze order is vrijdag meegegeven en door een mogelijke fout bij de dhl op de dinsdag bezorgd. op de maandagen worden de winkels 's morgens ook aangeleverd en sommige winkels zijn dan niet geopend en wordt er besloten naar de dinsdag uit te wijken.
onderstaand de bevestiging van levering, 2-3 werkdagen na uw bestelling
30 maart 2021 12:44.
wij hopen dat u alsnog tevreden over de bestelling bent en zien u hopelijk weer bij ons terug,
mvgr team gruppo corso


Helmie Vm

6/10
(Bewerkt)

Mooie collectie

Sterke punten

Mooie collectie

Verbeterpunten of tips

Sneller leveren en als het niet op voorraad is op de hoogte houden zodat ik weet wanneer ik de bestelling kan verwachten.
Na telefonisch contact, is er meer duidelijkheid geboden en weet ik...
Sneller leveren en als het niet op voorraad is op de hoogte houden zodat ik weet wanneer ik de bestelling kan verwachten.
Na telefonisch contact, is er meer duidelijkheid geboden en weet ik wanneer ik de levering kan verwachten.

Reactie Gruppo Corso:

beste,
bedankt voor de review, altijd leerzaam!
mvg team gruppo


Roger Bombeeck

10/10

Goed

Sterke punten

Duidelijk

Verbeterpunten of tips

Nvt