Reviews

8.6 / 10
287 beoordelingen
Schrijf beoordeling

93% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.4/10
Snelheid levering
8.6/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.6/10
After sales
8.2/10

287 Reviews

Frank Steenbakker .. Sourcing Parner Gennep

7/10

1e aankoop gedaan

Sterke punten

Goed produkt en snellw levering

Verbeterpunten of tips

Pakket was door koerier bij de voordeur neergezet want wij waren niet thuis. Een buis stak een stukje uit de plastic verpakking


Else

10/10

Snel verzonden en product naar wens en verwachting.

Sterke punten

Duidelijke beschrijving van het product op de website.

Verbeterpunten of tips

Geen.


DAILYWEAR

1/10

BIZAR SLECHT

Sterke punten

-

Verbeterpunten of tips

Bezorging binnen 24 uur? Na 4 dagen geen gehoor zelf maar gebeld en het zou vandaag meteen op de post gedaan worden! 3 keer raden? Nog steeds niet ontvangen bij de bezorger! Fijn als je afspraken... Bezorging binnen 24 uur? Na 4 dagen geen gehoor zelf maar gebeld en het zou vandaag meteen op de post gedaan worden! 3 keer raden? Nog steeds niet ontvangen bij de bezorger! Fijn als je afspraken hebt staan in een winkel en je als merk geen kleding niet kan plaatsen omdat het rek al 5 dagen ontbreekt..

Reactie Gruppo Corso:

Beste Suzanne,
jammer dat u zo ontevreden bent. dat betreuren wij.
ik heb een en ander uitgezocht, zeker gezien uw lage score.
we willen graag leren van onze fouten namelijk, echter in...
Beste Suzanne,
jammer dat u zo ontevreden bent. dat betreuren wij.
ik heb een en ander uitgezocht, zeker gezien uw lage score.
we willen graag leren van onze fouten namelijk, echter in dit geval is er niet veel te leren, alhoewel we dat graag zouden doen.
de levertijd van het bestelde rek, wat er ook bij staat is 1-2 werkdagen, er staat ook in info bij dat als het sneller moet we tegen kostprijs sneller kunnen leveren per koerier. bij een bestelling van 1 stuks zou dat in verhouding wel veel kosten. de levertijd van 24 uur wordt nergens aangegeven door ons om te voorkomen dat men verwacht het binnen de 24 uur binnen heeft. we hebben niet het verzoek gehad een koerier in te zetten.
de bestelling is geplaatst op 25 maart 2021 15:48:53 CET, vanwege de grootte van het pakket zetten wij alleen de dhl in als we deze los versturen. die komen om 1600 uur de pallets ophalen. deze order is vrijdag meegegeven en door een mogelijke fout bij de dhl op de dinsdag bezorgd. op de maandagen worden de winkels 's morgens ook aangeleverd en sommige winkels zijn dan niet geopend en wordt er besloten naar de dinsdag uit te wijken.
onderstaand de bevestiging van levering, 2-3 werkdagen na uw bestelling
30 maart 2021 12:44.
wij hopen dat u alsnog tevreden over de bestelling bent en zien u hopelijk weer bij ons terug,
mvgr team gruppo corso


Helmie Vm

6/10
(Bewerkt)

Mooie collectie

Sterke punten

Mooie collectie

Verbeterpunten of tips

Sneller leveren en als het niet op voorraad is op de hoogte houden zodat ik weet wanneer ik de bestelling kan verwachten.
Na telefonisch contact, is er meer duidelijkheid geboden en weet ik...
Sneller leveren en als het niet op voorraad is op de hoogte houden zodat ik weet wanneer ik de bestelling kan verwachten.
Na telefonisch contact, is er meer duidelijkheid geboden en weet ik wanneer ik de levering kan verwachten.

Reactie Gruppo Corso:

beste,
bedankt voor de review, altijd leerzaam!
mvg team gruppo


Roger Bombeeck

10/10

Goed

Sterke punten

Duidelijk

Verbeterpunten of tips

Nvt


Kariboe Hasselt

9/10

Vlotte bestelling en levering

Sterke punten

Groot assortiment

Verbeterpunten of tips

Geen


Vive De Zwart

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Duidelijke site

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Gruppo Corso:

dag Vive!
thanks voor je review, leuk om te lezen :)
groet van team gruppo


P Jacobs

8/10

Goede ervaring

Sterke punten

Groot assortiment/ duidelijke brochure/reactie snelheid op vragen per mail

Verbeterpunten of tips

Naamstelling laat te weinig zien waar jullie voor staan


Jeroen de Winter

10/10

Nadat ik een enkel stuk had besteld van een kledingrek, werd deze keurig verpakt een aantal dagen later thuis bezorgd. Bij het uitpakken kwam ik erachter dat het rek - mogelijk tijdens het vervoer -... Nadat ik een enkel stuk had besteld van een kledingrek, werd deze keurig verpakt een aantal dagen later thuis bezorgd. Bij het uitpakken kwam ik erachter dat het rek - mogelijk tijdens het vervoer - beschadigd was. Hier heb ik per email een melding van gemaakt, waarvan ik binnen korte tijd een reactie kreeg. Het "probleem" werd direct verholpen door een hele vriendelijke man. Een nieuw rek werd opgestuurd en het oude werd weer meegenomen. Echt een super service! Het nieuwe rek staat trots op zijn nieuwe plek.

Sterke punten

Klantvriendelijk, meedenkend, snelle reactie-tijd. Hele goede services!

Verbeterpunten of tips

N.v.t.


Claudia Teunissen

5/10

Prima

Sterke punten

NVT

Verbeterpunten of tips

Producten beter verpakken !