9.1 /10

checkbox97% beveelt GrootPlezier.nl aan!

S Oostveen

Mooi solide, duurzaam klimmateriaal materiaal voor onze 2 poezen.

Géén. Heel mooie, duidelijke website om van prachtige, goede materialen moois aan te kunnen schaffen voor kinderen en dieren.
Keuze, materiaal, mogelijkheden, klantvriendelijkheid bij alle 3 de werknemers die ik gesproken heb en heel goede expertise. Met geduld uitleggen en meedenken met onze wensen en mogelijkheid van aanpassen van maatvoering. Waarbij van harte, logisch een meerprijs voor niet standaard maatvoering. En wat vooral ikzelf persoonlijk heel positief, opvallend en mooi vind, is dat het christelijk geloof niet verloochend wordt en de website op zondag niet tot uitvoerig bekijken en bestellen leidt.
Product of service:
Een schuttingklimwand voor poezen met nog extra steun en ligplateau eraan. Èn op ons verzoek ook losse 2 losse ligplateaus met daarbij 2 trede plankjes van douglashout. Net wat anders dan standaard waarvoor van harte een meerprijs

Latjes

Zandbak met deksel gekocht. Alles conform verwachting.

Snel en zeer correct telefonisch benaderbaar. Vlotte levering.
Zandbak met deksel

Meert René

Prima communicatie en degelijke uitleg

Onderdeel was beschadigd alle begrip dat niet alles te controleren is doch regelmatige steekproef als de goederen bij jullie binnenkomen ( kan ook positieve impact hebben bij jullie leverancier als zij hierover op de hoogte gebracht worden)
Sterke dienst na verkoop
Volière flouwer

Lucie

Goed behalve levering

Leveringdienst wou gewoon onze bestelling van 600€ op de stoep achterlaten omdat we niet thuis waren.
Ruim diervriendelijk verblijf
Konijnenhok Judy Brown 232x100x105cm

Ron Smits

Ik kan niks bedenken
Zeer tevreden over prijs/ kwaliteit en snelle bezorging Top en plezier voor kleinkinderen nu.
Zweefstok met ringen

Snelle levering, alles is naar verwachting 👍

Geen verbeterpunten.
Eendenren

Saskia

Snel geleverd, duidelijke beschrijving hoe de schommelpalen gemonteerd moeten worden. Er wordt veel geschommeld 😃😃

Snelle levering Stevige en degelijke schommel
Schommel succes

cj

Alles in orde.

Niets specifiek
Geleverd zoals voorzien. Alternatieven hadden iets duidelijker op site kunnen staan.
schommel frame

Suzanne

SterSterSterHalve sterLege ster

Kippenhok

Er is een stuk geleverd voor de kippen om in het hok te zetten voor het slapen. Echter past dit niet met het schot ertussen. Zonder schot is het ook veels te groot. Maak het passender voor het geheel
Kippenhok action

Tirzah

Schitterend bedrijf! De showroom is ontzettend groot met een absurd ruim assortiment! En een hele aardige loyale man die ons hielp! Geen beter gevoel kan je niet hebben.

I don’t Know.
Aardig! Heel ruim assortiment
Holiday small konijn/kippenhok

J.Brouwer

Uitstekend, snelle levering

Konijnenhok

Harry Berkvens

Klantvriendelijk, snelle levering, prima product!

Geen te bedenken, mooi bedrijf met veel keuzes van producten.
Goede kwaliteit prijsverhouding product, je krijgt precies wat er beschreven is met plussen en minnen, duidelijkheid, passende informatie en communicatie, snelle levering. Dit betrof de levering van het kippenhok Leah.
Kippenhok Leah

Rosali

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben zeer ontevreden over het konijnenhok Holiday Small met ren Space, aangeschaft op 1 januari 2025 via Grootplezier.nl. Binnen een jaar moest ik het hok al vervangen vanwege ernstige gebreken. Toen ik dit meldde bij het bedrijf, werd er geen verantwoordelijkheid genomen en kreeg ik geen passende oplossing aangeboden. Dit heeft mij zwaar teleurgesteld in zowel het product als de service. Problemen met het hok: - Wateroverlast: bij regen loopt er water het hok binnen, waardoor mijn konijnen niet droog kunnen verblijven. - Slechte duurzaamheid: het touwtje van het nachthok was al na vijf maanden kapot en moest ik zelf vervangen. - Onveilig ontwerp: de vlonder veroorzaakt irritatie aan de voetzolen van mijn konijnen. Ik heb zelf een rubber mat moeten aanschaffen om verdere klachten te voorkomen. - Lastig schoon te maken: de vlonder is zeer moeilijk te drogen; doekjes schuren direct kapot bij het schoonmaken. Problemen met de service: - Geen verantwoordelijkheid: Grootplezier.nl schuift de gebreken volledig af en erkent de slechte kwaliteit niet. - Geen oplossing: er wordt geen vervanging of tegemoetkoming aangeboden, terwijl de problemen duidelijk voortkomen uit het ontwerp en de gebruikte materialen. - Teleurstellende communicatie: de klant blijft met het probleem zitten en wordt niet serieus genomen. Conclusie: Het Holiday Small hok met ren Space is geen duurzame of veilige keuze voor konijnen. Ik raad dit product absoluut niet aan. Daarnaast is de service van Grootplezier.nl teleurstellend: er wordt geen enkele moeite gedaan om de klant te helpen bij een duidelijk kwaliteitsprobleem.

Gepaste oplossing bieden bij een wanproduct.
Geen sterke punten
Holiday small +ren space

Henk Gerrijts

Bestel al jaren kippenhokken bij dit bedrijf omdat deze mooi en van uitstekende kwaliteit zijn. Verder goed contact met dit bedrijf.

Zeer goede prijs/kwaliteit van de producten. Snelle levering Goede contacten
Kippenren

GrootPlezier.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GrootPlezier.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 24 oktober 2012

GrootPlezier.nl

GrootPlezier.nl is de voordeligste en beste online aanbieder van konijnenhokken, kippenhokken, hondenhokken, hondenkennels en vogelkooien en speeltoestellen voor binnen- en buiten.

Oostpolderweg 2

4413 NN Krabbendijke

S Oostveen

Mooi solide, duurzaam klimmateriaal materiaal voor onze 2 poezen.

Latjes

Zandbak met deksel gekocht. Alles conform verwachting.

Snel en zeer correct telefonisch benaderbaar. Vlotte levering.
Zandbak met deksel

J.Brouwer

Uitstekend, snelle levering

Konijnenhok

Harry Berkvens

Klantvriendelijk, snelle levering, prima product!

Geen te bedenken, mooi bedrijf met veel keuzes van producten.
Kippenhok Leah

Rosali

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Gepaste oplossing bieden bij een wanproduct.
Geen sterke punten
Holiday small +ren space