- Verbeterpunten of tips
- ik kan er geen benoemen
- Sterke punten
- Eerlijke bedrijf snelle levering mooie produckten
- Product of service:
- Kippenhok
Eerlijk bedrijf snelle levering
De communicatie met het bedrijf is vlot en vriendelijk. Het bestelde product, hier een kippenschuilplaats is van degelijke kwaliteit, mooi van uitzicht en op maat van mijn kippen. Er is ook een heel goede opvolging. Kortom een bedrijf waar het bijzonder fijn is iets te kopen
Ik had een aantal jaar geleden konijnenhok Jason besteld en de lade was stuk gegaan, na mail contact was het mogelijk om de lade los te bestellen. Super snel geregeld! Ik zal jullie iedereen aanraden.
Keurig geregeld
Snelle levering en goede service
Top product de Volieregaas een echte aanrader 👍
Product ging direct kapot, maar gelukkig wel goede service en direct geld terug gehad
Goede service, snelle levering. Het in elk zetten vereist wel wat geduld en ervaring, alles moet je zelf uitmeten en voorboren. Om het echt waterpas te krijgen is best lastig.
Ik zou er nog bestellen,ik ben tevreden over mijn bestelling.
Fijne communicatie en ruim assortiment!
Ik heb besteld via de mail en werd snel en keurig geholpen. De door mij gevraagde items waren al klaargezet in een winkelmandje. Teun een bestelling niet compleet bleek werden de ontbrekende delen meteen nagezonden. Ik ben erg tevreden over het kopen bij Groot Plezier!
Vlotte levering. Bij problemen direct informatie hoe het probleem kan opgelost worden. Vriendelijk personeel.
Uitzonderlijke klantenservice, staan bij met raad en geduld. Heel blij met de aankoop!
Fijn bedrijf. Denkt mee.
GrootPlezier.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GrootPlezier.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Oostpolderweg 2
4413 NN Krabbendijke
Keurig geregeld
Snelle levering en goede service
Top product de Volieregaas een echte aanrader 👍
Ik zou er nog bestellen,ik ben tevreden over mijn bestelling.
Fijne communicatie en ruim assortiment!
Fijn bedrijf. Denkt mee.
GrootPlezier.nl heeft de volgende resultaten bereikt: