Marsha Borggreven
- Nvt
- Product of service:
- Dubbel konijnenhok Anna
goed en degelijk
Ik heb nooit mijn kooi ontvangen. Geen levering aan de deur garantie. Deze was zogezegd aan mijn deur geleverd toen ik niet thuis was. Ik woon op een grote openbaar straat in het centrum. Voor de zekerheid ook doorgeven bij de bestelling dat ze kunnen deze bij mijn buren afzetten... geen kooi, momenteel ook geen geld terug gezien. Moeten jullie iets snel willen krijgen, zeker niet hier te doen.
Verrassend
Snelle levering en mooi product
Heel tevreden. Schommel XL Deluxe aangekocht. Vooraleer over te gaan tot aankoop een aantal infovragen gesteld per mail die snel werden beantwoord. Vlotte levering. Stevige schommel van degelijk materiaal.
besteld=snel geleverd=prima ervaring
De bestelling is zonder problemen geleverd. Een goede ervaring. Met wat kleine verbeteringen kan het zeker een geweldige worden.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd..!
Netjes bedrijf alle kippenhokken waar wij voor kwamen te zien,we keken ervan op zoveel te zien.vriendelijk geholpen bakje koffie erbij.wij waren geslaagt en gelijk de kippenkooi mee genomen ook daar werd bij geholpen in de auto laden.
Wat je ziet, is wat je krijgt!
prima! correct! waar voor je geld!
Super goed. Ik had een bestelling gedaan maar het was, voordat het werd afgestuurd, toch niet de juste keuze. Ik werd keurig via een telefoongesprek geholpen. Zeer correct.
heel vriendelijk personeel, ter plaatse afgehaald en hulp bij het inladen van het materiaal
GrootPlezier.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GrootPlezier.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
GrootPlezier.nl
Oostpolderweg 2
4413 NN Krabbendijke
goed en degelijk
Verrassend
Snelle levering en mooi product
besteld=snel geleverd=prima ervaring
Makkelijk te bestellen en snel geleverd..!
Wat je ziet, is wat je krijgt!
prima! correct! waar voor je geld!
GrootPlezier.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
GrootPlezier.nl