Kennis van zaken en snel inloggen op persoon

Altijd voor je klaarstaan en of een oplossing zoeken.

Elly Maas

Uitgebreid onderzoek nav de klachten, gerichte adviezen en persoonlijke aandacht.

LC Peters van Neijenhof

Betrokkenheid vriendelijk en ter zake deskundige man

Lars Verleg

Ze kon alles goed aan mij uitleggen waardoor ik het begreep en het voelde of ze mij goed hielp en ook goed begreel wat ik nodig had

Welke fysiotherapeut ik ook heb gehad, behandelingen zijn altijd goed

Het begeleiden van de Fysiotherapeut

Fijn contact en zeer veel kennis over mijn blessure

Zeer deskundig, neemt de tijd, legt alles goed uit

Zeer bekwaam en betrokken Ik ben ontzettend tevreden over de behandelingen. De therapeute is niet alleen erg bekwaam en professioneel in haar vak, maar ook heel vriendelijk en empathisch. Ze neemt echt de tijd voor je, luistert goed en stemt de zorg af op wat jij nodig hebt. Die persoonlijke en meelevende benadering maakt een groot verschil. Ik kan haar aan iedereen van harte aanbevelen!

Krista van den Heuvel

Erg vriendelijk en deskundig

Deskundig, vriendelijk

hij luisterde en dacht mee

Deskundige hulp die helemaal passend was.

SterSterSterSterLege ster

Hij weet wat die doet, is kundig en professioneel

Fysiotherapie Van Gerven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Van Gerven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 23 september 2020

Fysiotherapie Van Gerven

We zijn een fysiotherapiepraktijk met een enthousiast team van medewerkers, waar kwalitatief hoogwaardige zorg, gezonde levensstijl en goede communicatie tussen therapeuten en patiënten hoog in het vaandel staan! In juli 2014 hebben we onze HKZ certificering behaald, waar we als Fysiotherapiepraktijk Van Gerven trots op zijn. Hiermee hebben we bewezen dat we kwalitatief hoogwaardig en doelmatig werken, zodat de patiënt de beste zorg kan verwachten.

Vondelstraat 15

5691XA Son

Kennis van zaken en snel inloggen op persoon

Altijd voor je klaarstaan en of een oplossing zoeken.

Elly Maas

Krista van den Heuvel

Erg vriendelijk en deskundig

Deskundig, vriendelijk

hij luisterde en dacht mee

Deskundige hulp die helemaal passend was.

SterSterSterSterLege ster

Hij weet wat die doet, is kundig en professioneel