2079 reviewsSchrijf review
Hij begeleidt mij goed met mijn ziektebeeld
De fysio kijkt naar de klacht en gaat daar mee aan het werk. Ik liep al ruim 1,5 jaar rond met een probleem aan mijn hiel en 8 maanden met rug in onder in mijn rug. Ga ik naar een andere therapeut en die zegt dat mijn heupen helemaal scheef staan. Hij zei als daar niet iets aan gedaan word dan blijf jij van al die andere klachten gewoon last hebben. Daar hebben jullie fysiotherapeuten niet eens naar gekeken of ik wel recht stond.
Na fysio behandelingen had ik nog klachten.. Toen had de therapeut voorgesteld voor dry nydel Dat was perfect was er heel bly mee.
Deskundig , luistert en geeft duidelijke adviezen
In het geval van problemen bij beweging
goede begeleiding
Uitgebreid onderzoek van de klacht, snelle behandeling en uitgebreide uitleg
Dorien is gewoon een topper, altijd eerlijk, heeft een luisterend oor, geduldig en denkt mee met mijn aandoening.
Hans is een warm persoon met oog voor de mens. Onthoudt ook goed hoe de vorige keren was, als ook onthoudt hij waarover gebabbeld is(wat dus aangeeft dat hij echt aandacht heeft).
Het is een fijne, kleinschalige praktijk waar je snel terecht kan.
Zijn deskundigheid en luisterend oor. Eerlijk in de verwachtingen.
Oprechte zorg en aandacht, zeer deskundig en duidelijk!
Vriendelijk, deskundig, meedenken
Mijn doel bereikt en pijn verwijderd
Fysiotherapie Van Gerven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Van Gerven heeft de volgende resultaten bereikt:

Deskundig , luistert en geeft duidelijke adviezen
In het geval van problemen bij beweging
goede begeleiding
Uitgebreid onderzoek van de klacht, snelle behandeling en uitgebreide uitleg
Het is een fijne, kleinschalige praktijk waar je snel terecht kan.
Zijn deskundigheid en luisterend oor. Eerlijk in de verwachtingen.
Oprechte zorg en aandacht, zeer deskundig en duidelijk!
Vriendelijk, deskundig, meedenken
Mijn doel bereikt en pijn verwijderd