Is duidelijk met zijn uitleg, geeft oefeningen mee om het probleem te verhelpen. Is aardig en vrolijk. Ga met vertrouwen naar hem toe

gewoon alles. Ze is een godsgeschenk! Ze heeft mijn leven teruggegeven, want ik kon gewoon niet meer lopen en nu weer wel! Ze luistert goed, ze is heel slim en ze kan goed communiceren en behandelen!

Hans van der Vorm Lucardie

Mijn behandeling heeft twee maal in de week een jaar lang geduurd, eerst thuis daarna op de praktijk. De behandeling was soms zeer intensief. Ook kreeg ik instructies om thuis oefeningen te doen. Ik ben in dat jaar goed vooruit gegaan, vooral de laatste tijd gaat het goed vooruit.Ik kon goed praten met mijn behandelaar, hij legde alles goed en duidelijk uit.

SterSterSterLege sterLege ster

Ik vond de heer Swart niet zo vriendelijk of gastvrij. Had het gevoel dat de heer op de automaat draaide en het verder allemaal wel geloofde.

Zeer betrokken en heel vriendelijk . Klachten worden zeker seriues genomen en er wordt metteen naar gekeken .Ze werken heel goed op tijd en als je tussendoor belt krijg je dezelfde dag nog een afspraak wel met iemand anders maar dat maakt voor mij niet uit .

Met sporten

Goede vragen en heel goede behandeling

V.A.M.J. Berkel-Sanders

Na enkele behandelingen weer snel klachtenvrij.

Eva

Zeer kundig en luistert goed en stelt goede kritische vragen

Ze motiveert mij tot zelftaining en helpt mij de ongemakken die daarbij bij onstaan weg te nemen.

Fijne begeleiding tijdens de behandeling en goede uitleg over de resultaten.

Deskundig en relaxt

Jacqueline schutjes

Hele fijne therapeut die luistert en ook echt goed behandeld

bij mijn bekende of familie

Fijne therapeut, duidelijke uitleg, goed advies en helemaal van mijn klachten af

Fysiotherapie Van Gerven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Van Gerven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 23 september 2020

Fysiotherapie Van Gerven

We zijn een fysiotherapiepraktijk met een enthousiast team van medewerkers, waar kwalitatief hoogwaardige zorg, gezonde levensstijl en goede communicatie tussen therapeuten en patiënten hoog in het vaandel staan! In juli 2014 hebben we onze HKZ certificering behaald, waar we als Fysiotherapiepraktijk Van Gerven trots op zijn. Hiermee hebben we bewezen dat we kwalitatief hoogwaardig en doelmatig werken, zodat de patiënt de beste zorg kan verwachten.

Vondelstraat 15

5691XA Son

Hans van der Vorm Lucardie

SterSterSterLege sterLege ster

Met sporten

Goede vragen en heel goede behandeling

V.A.M.J. Berkel-Sanders

Na enkele behandelingen weer snel klachtenvrij.

Eva

Zeer kundig en luistert goed en stelt goede kritische vragen

Fijne begeleiding tijdens de behandeling en goede uitleg over de resultaten.

Deskundig en relaxt

Jacqueline schutjes