Heel fijne ervaring met de therapeut vriendelijk gaf mij een heel rustig gevoel

Kundig, vriendelijk en geïnteresseerd.

Erg prettig contact met goede analyse en doelzetting.

Daisy van den Elzen

Fijne therapeut, goed contact en overleg

Een luisterend oor en goede behandeling

Wanneer iemand klachten ervaart aan voeten

De positiviteit van mijn behandelaar! Het goed meedenken en de empathie Ik wordt hier vrolijk van !

Ronald is een vakman

Ilona Meijers

Altijd zeer professioneel! Ontzettend kundig! En vaak snel klachtenvrij!

Duidelijke informatie en helder vervolg, inclusief de oefeningen en het beantwoorden van mijn vragen.

Kundig, vriendelijk.

Hij kon mij goed motiveren om de oefeningen uit te voeren. ik merkte ook vooruitgang. De pijn indicatie die elke keer gevraagd werd, gaf het inzicht dat met hard werken en een positieve instelling veel te bereiken is. Maar Jordi gaf ook duidelijk aan dat je moet accepteren wat niet meer haalbaar is. Ik heb er veel van geleerd!

Ellen Kürten

Geeft goed gevoel, neemt je serieus.

Alert, moderne technieken en open minded

SterSterSterSterLege ster

Fysiotherapie Van Gerven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Van Gerven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 23 september 2020

Fysiotherapie Van Gerven

We zijn een fysiotherapiepraktijk met een enthousiast team van medewerkers, waar kwalitatief hoogwaardige zorg, gezonde levensstijl en goede communicatie tussen therapeuten en patiënten hoog in het vaandel staan! In juli 2014 hebben we onze HKZ certificering behaald, waar we als Fysiotherapiepraktijk Van Gerven trots op zijn. Hiermee hebben we bewezen dat we kwalitatief hoogwaardig en doelmatig werken, zodat de patiënt de beste zorg kan verwachten.

Vondelstraat 15

5691XA Son

Heel fijne ervaring met de therapeut vriendelijk gaf mij een heel rustig gevoel

Kundig, vriendelijk en geïnteresseerd.

Erg prettig contact met goede analyse en doelzetting.

Daisy van den Elzen

Fijne therapeut, goed contact en overleg

Een luisterend oor en goede behandeling

Wanneer iemand klachten ervaart aan voeten

Ronald is een vakman

Ilona Meijers

Altijd zeer professioneel! Ontzettend kundig! En vaak snel klachtenvrij!

Kundig, vriendelijk.

Ellen Kürten

Geeft goed gevoel, neemt je serieus.

Alert, moderne technieken en open minded

Fysiotherapie Van Gerven heeft de volgende resultaten bereikt: