2023 reviews

Kent zijn vak , duidelijke uitleg, vriendelijk, zou hem aanbevelen.

Kundig en aardig

Vriendelijk, meedenkend, relativerend

SterSterSterSterLege ster

Hij is prettig in omgang en neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Openheid en ervaring die hij heeft opgebouwd. Ook behandeld hij mij al heel lang

Vriendelijk kundig inlevend

Ton Hellings

Goede communicatie / veel expertise onder 1 dak / prettig in omgang

Goede gesprekken!

Vriendelijk, doeltreffend, zelfde dag nog geholpen, meelevend.

vriendelijk, geeft goede uitleg bij waarom en wat ze doet.

Mijn behandelaar staat dicht bij zijn patiënten, denkt mee en geeft advies voor eventueel thuis oefeningen. Geeft ook aan als het een langdurige behandeling wordt.

Kan goed luisteren. Geeft uitleg. Rustige uitstraling.

Ik heb Geert ervaren als een hele empathische, betrokken, vrolijke en energieke behandelaar. Ik voel me gezien en gehoord, ik voel me veilig bij hem en hij schept geen verwachtingen die onrealistisch zijn.

Hij is altijd heel vrolijk, luisterd goed, en behandeld zeer goed, legt goed uit, geeft goede tips, ik ben altijd heel tevreden als ik ben geweest, vraag ook altijd naar hem.

SterSterSterSterLege ster

Bart is een hele fijne, duidelijke, en serieuze gast!!

Fysiotherapie Van Gerven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Van Gerven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • check2023 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 23 september 2020

Fysiotherapie Van Gerven

We zijn een fysiotherapiepraktijk met een enthousiast team van medewerkers, waar kwalitatief hoogwaardige zorg, gezonde levensstijl en goede communicatie tussen therapeuten en patiënten hoog in het vaandel staan! In juli 2014 hebben we onze HKZ certificering behaald, waar we als Fysiotherapiepraktijk Van Gerven trots op zijn. Hiermee hebben we bewezen dat we kwalitatief hoogwaardig en doelmatig werken, zodat de patiënt de beste zorg kan verwachten.

Vondelstraat 15

5691XA Son

2023 reviews

Kent zijn vak , duidelijke uitleg, vriendelijk, zou hem aanbevelen.

Kundig en aardig

Vriendelijk, meedenkend, relativerend

SterSterSterSterLege ster

Hij is prettig in omgang en neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Vriendelijk kundig inlevend

Ton Hellings

Goede communicatie / veel expertise onder 1 dak / prettig in omgang

Goede gesprekken!

Vriendelijk, doeltreffend, zelfde dag nog geholpen, meelevend.

vriendelijk, geeft goede uitleg bij waarom en wat ze doet.

Kan goed luisteren. Geeft uitleg. Rustige uitstraling.

SterSterSterSterLege ster

Bart is een hele fijne, duidelijke, en serieuze gast!!

Fysiotherapie Van Gerven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10