M. Bruijn
- Sterke punten
- Supersnelle bezorging en goede uitleg op de site.
Goed, reageren snel, aanrader
Alles in orde, snel geleverd.
Klein beetje opgelicht
Goed snelle levering
Uitstekend
goed
Supersnelle levering van een mooie hanglamp
Duidelijke website, vlotte afhandeling van bestelling
Prima, bestelling loopt soepel. Wel geven de LED lampjes van 2 watt nog licht terwijl de verlichting uit staat, zijn blijkbaar gevoelig voor lekstroom. Ook passen de 2 watt lampjes niet in elke fitting, blijven niet klemmen.
Ik heb twee R7S led lampen gekocht en ik dacht dat gezien de achtergrond van Groenovatie deze lampen in Europa geproduceerd zouden zijn. Er staat ook groot CE op de lampen zelf als ook de verpakking, er staat ook produced in PRC, helaas toch weer uit China. Ik koop nooit bij ali-expres of temu of welke Chinese website dan ook. Ik weet of ik moet hopen dat deze lampen in ieder geval wel goed branden.
Zeer snel geleverd en correcte verpakt,dikke 10 van mij
prima
Super snel geleverd
Groenovatie B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Groenovatie B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Groenovatie B.V.
Tjeukemeer 3G
8502 TH Joure
Goed, reageren snel, aanrader
Alles in orde, snel geleverd.
Klein beetje opgelicht
Goed snelle levering