Kees
- Sterke punten
- Zie boven
Eerlijk en goed
goede en snelle levering , prima in gepakt.
Goed en betrouwbaar !!!
Snelle service en keurige aflevering Weet nog niets van de kwaliteit van de lampjes
slechte communicatie!!!
Mijn bestelling gedaan op 22 mei en 2,5 maand later ontvangen. De bestelde artikelen konden niet apart bezorgd worden, zodat ik de bestelling alvast gedeeltelijk eerder kon ontvangen. Ik werd niet op de hoogte gehouden van de vertraging, maar moest zelf telkens contact zoeken, om te vragen wat de status was. Voortaan zoek ik een andere webwinkel.
Zeer snel geleverd en goed product
Oké met het gevraagde item
Er is niet gereageerd op een mail van mij aan jullie betreffende een vraag over een product van jullie. Als ik het product elders had kunnen kopen had ik het gedaan.
veel beloftes maar nog niets ontvangen
Verschrikkelijke klantenservice die overal onderuit proberen te komen na het leveren van steek led lampen. Na 6 maanden 4 lampen kapot, sturen ze 1 nieuwe deze was te fel, hierdoor werd betwist dat het aan mijn dinmer zou liggen. Ik heb daarom een reserve lamp gebruikt en deze gaf dezelfde hoeveelheid licht als de andere die ik een half jaar geleden had gekocht. Dit komt over als een fabrieksfout. Na veel wikken en wegen gaf de klantenservice niet toe en bleef bij zijn verhaal. Zelfs na controlle dezefde lampen bleken te zijn in batch. Ik heb andere verlichting besteld op hun site, bleek de verkeerde te zijn, na 5 mails om te vragen voor een retour nummer, kreeg ik eindelijk een reactie. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat ik mijn centen weer terug heb. Krijg een mail of ik mijn review wil herzien of verwijderen. Er wordt niets verwijderd of veranderd totdat ze mijn lampen 9 stuks willen gaan vergoeden. Tot die tijd blijft de review staan.
Geleverd wat is besteld
Snelle bezorging
Snelle levering van goede lampen!
Groenovatie B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Groenovatie B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Groenovatie B.V.
Tjeukemeer 3G
8502 TH Joure
Eerlijk en goed
goede en snelle levering , prima in gepakt.
Goed en betrouwbaar !!!
slechte communicatie!!!
Zeer snel geleverd en goed product
Oké met het gevraagde item
veel beloftes maar nog niets ontvangen
Geleverd wat is besteld
Snelle bezorging
Snelle levering van goede lampen!
Groenovatie B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Groenovatie B.V.