Jacco Van Soest
wederom reeds een ervaringsvraag voor de levering
Aankoop artikel
Vriendelijk, behulpzaam, snel
Vlot, accuraat en deskundig
Belachelijk !! Ik kreeg 20 juni een berichtje dat het pakket is bezorgd. Wij waren gewoon thuis, en er is helemaal niks bezorgd. Écht te tries voor woorden. Ik weet wel, het zal wel asn het bezorgingsbedrijf liggen, maar toch . . . . Laatste keer. 😖😡 R. de Regt - Goes
Bestellen voor 22 uur levering morgen in huis. Dus besteld. Na heel veel berichtjes telefoontjes en ergenis lampen 10 dagen later ontvangen. Heb juist besteld omdat er duidelijk erbij stond dat er een volgende dag levering was. Jammer.
Goede kwaliteit , had wel al andere gekocht vanwege de veel te tra ge levertijd bij jullie , waarvan op voorhand geen melding .
Perfect LED alternatief voor de bestaande verlichting.
Bestelde lampjes goed aangekomen wel later dan beloofd maar dit had meer met post.nl dan met Groenovatie.
Groenovatie B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Groenovatie B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
wederom reeds een ervaringsvraag voor de levering
Aankoop artikel
Vriendelijk, behulpzaam, snel
Vlot, accuraat en deskundig
Perfect LED alternatief voor de bestaande verlichting.
Groenovatie B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Groenovatie B.V.