8,7 /10

checkbox92% beveelt Groenovatie B.V. aan!

Heini

duidelijke site makkelijk bereikbaar snelle service

goed bereikbaar voor vragen

Andries de Jong

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

War een waardeloze rommel uit china laten komen. Is totaal niet volgens beloofdespecs. Wel eindeloos veel automatische mailtjes nabestelling gestuurd.

Mooi verhaal ophangen.veel mailtjes sturen.

v.d. Zwan

SterSterSterSterLege ster

goede ervaring

mededelingen over de voortgang van de bestelling ook als iets nog niet op voorraad is

Tilly Hagendoorn

Uitstekend, grote sortering

Snelle service, doet wat het beloofd

Caluwe S

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Bestelde booglamp twv 225EUR niet geleverd na 6 weken ondanks “in voorraad”. Betaling geincasseerd. Orderbevestiging “in process” zelfde dag, sindsdien geen enkele communicatie, en geen levering. Lamp staat op dit moment nog steeds als “in voorraad - levering volgende dag” op de website. Uiteindelijk na telefonisch en e-mail contact gehoord dat levertermijn nog 5 maand zou zijn. Bestelling kunnen annuleren. Hopelijk snel geld terug.

Stef

Prima bedrijf

Wit MD VOF

Nice :)

Fast delivery, good product

x

SterSterSterLege sterLege ster

Telefonisch lastig bereikbaar. Eenmaal aan de lijn krijg je niet meteen antwoord op een korte vraag; je moet je mailadres opgeven. Via een zelf gestuurde mail krijg je (uiteindelijk) antwoord.

Goed product en goed afgeleverd. Als nieuwe klant heb ik nog geen ervaring met retourneren en garantie.

Gé Vestjens

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte communicatie zouden terug mailen niet dus levering dikke week moeten wachten zelf diverse keren gebeld

RvD

SterSterLege sterLege sterLege ster

Dimbare ledlampen gekocht, maar helaas werken deze niet in combinatie met een professionele led-dimmer van EcoDim. Deze beperkte compatibiliteit wordt naar mijn mening onvoldoende duidelijk aangegeven op de website. In plaats van hierin mee te denken of verantwoordelijkheid te nemen, moest ik de retourkosten zelf betalen. Vervolgens duurde het bijna een maand voordat het retourbedrag werd teruggestort, en dat pas nadat ik hier zelf per e-mail achteraan was gegaan. Al met al een teleurstellende ervaring, zowel wat betreft het product als de afhandeling van de retour.

Kees

Correcte levering van bestelde artikelen.

Zie boven

Anneke Klijnstra

Eerlijk en goed

Snelle reactie

tilroe

goede en snelle levering , prima in gepakt.

prijs kwaliteit, goede producten voor lage betaalbare prijzen.

Ron Brul

Goed en betrouwbaar !!!

Snelle levering zoals afgesproken, belangrijk!

Ton Bunnik

Snelle service en keurige aflevering Weet nog niets van de kwaliteit van de lampjes

Snelle service

Groenovatie B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Groenovatie B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,7/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Groenovatie B.V.

Groenovatie is dé leverancier voor al uw (LED) lampen en (LED) verlichting van hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen. Door onze directe lijnen met fabrikanten kunnen wij onze prijzen laag houden. Groenovatie Webshops: LEDshop Groenovatie Lamp #1

Tjeukemeer 3G

8502 TH Joure

Heini

duidelijke site makkelijk bereikbaar snelle service

goed bereikbaar voor vragen

Andries de Jong

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mooi verhaal ophangen.veel mailtjes sturen.

v.d. Zwan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

RvD

SterSterLege sterLege sterLege ster

Kees

Correcte levering van bestelde artikelen.

Zie boven

Anneke Klijnstra

Eerlijk en goed

Snelle reactie

tilroe

goede en snelle levering , prima in gepakt.

prijs kwaliteit, goede producten voor lage betaalbare prijzen.

Ron Brul

Goed en betrouwbaar !!!

Snelle levering zoals afgesproken, belangrijk!

Ton Bunnik

Snelle service