8.7 /10

checkbox92% beveelt Groenovatie B.V. aan!

FSK

Vlot, accuraat en deskundig

Telefonische bereikbaarheid voor overleg

Krdg

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bestellen voor 22 uur levering morgen in huis. Dus besteld. Na heel veel berichtjes telefoontjes en ergenis lampen 10 dagen later ontvangen. Heb juist besteld omdat er duidelijk erbij stond dat er een volgende dag levering was. Jammer.

De Regt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Belachelijk !! Ik kreeg 20 juni een berichtje dat het pakket is bezorgd. Wij waren gewoon thuis, en er is helemaal niks bezorgd. Écht te tries voor woorden. Ik weet wel, het zal wel asn het bezorgingsbedrijf liggen, maar toch . . . . Laatste keer. 😖😡 R. de Regt - Goes

Géén

prive aankoop

SterSterSterLege sterLege ster

Goede kwaliteit , had wel al andere gekocht vanwege de veel te tra ge levertijd bij jullie , waarvan op voorhand geen melding .

Goede kwaliteit .

Elektan

Perfect LED alternatief voor de bestaande verlichting.

Mooie correcte opvolging van de bestelling en levering.

Gerry van Dorp

SterSterSterSterLege ster

Bestelde lampjes goed aangekomen wel later dan beloofd maar dit had meer met post.nl dan met Groenovatie.

Snelle levering, op voorraad

Monique Geybels

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Maanden op mijn levering gewacht!

Ik zou het niet weten.

Doen moeite om een probleem op te lossen

Goede communicatie

ans

SterSterSterSterLege ster

goede prijs kwaliteit, goede reactie tijd nadeel; levertijd bleek 3 maanden ipv de 3 weken die erbij stond tip; ook schaal foto's maken, lampjes bleken kleiner dan vooraf gedacht (stonden ook geen afmetingen bij)

prijs kwaliteit reactietijd op mails

Janick Simoens

Top service, zeer snelle levering!

Snelheid, correct, betrouwbaar

Jo Caelen

Top

Alles volgens afgesproken

P. Hendriks

Bij aankoop van 3 staafledlampen bleek bij ontvangst de maatvoering niet te kloppen. Na telefonisch overleg en met een duidelijke retourbeschrijving de juiste lampjes besteld en snel ontvangen. Er kwam spoedig een duidelijke berichtgeving omtrent de geretourneerde lampen en na bevestiging dat dat in orde was werd aangegeven dat de financiële afronding binnen enkele werkdagen zou plaats vinden. Dat bleek iets meer dan een week te zijn. Gaf even een raar gevoel, maar alles is uitstekend goed gekomen

Snelle levering, goede informatie en zeer plezierig contact met medewerker.

Rob Verhoeks

Zoeken op de site, bestellen en leveren ging allemaal heel Eenvoudig en goed

Prima artikelen tegen scherpe prijs

Wim Deenik

Vlotte levering, goed assortiment.

Snelheid

Groenovatie B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Groenovatie B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Groenovatie B.V.

Groenovatie is dé leverancier voor al uw (LED) lampen en (LED) verlichting van hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen. Door onze directe lijnen met fabrikanten kunnen wij onze prijzen laag houden. Groenovatie Webshops: LEDshop Groenovatie Lamp #1

Tjeukemeer 3G

prive aankoop

SterSterSterLege sterLege ster

Goede kwaliteit .

Elektan

Perfect LED alternatief voor de bestaande verlichting.

Mooie correcte opvolging van de bestelling en levering.

Gerry van Dorp

Snelle levering, op voorraad

Monique Geybels

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Maanden op mijn levering gewacht!

Ik zou het niet weten.

Goede communicatie

ans

prijs kwaliteit reactietijd op mails

Janick Simoens

Top service, zeer snelle levering!

Snelheid, correct, betrouwbaar

Jo Caelen

Top

Alles volgens afgesproken

P. Hendriks

Snelle levering, goede informatie en zeer plezierig contact met medewerker.

Rob Verhoeks

Zoeken op de site, bestellen en leveren ging allemaal heel Eenvoudig en goed

Prima artikelen tegen scherpe prijs

Wim Deenik

Vlotte levering, goed assortiment.

Snelheid

Groenovatie B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: