9.2 /10

checkbox99% beveelt Greenjump.nl aan!

Ann

fijn bedrijf

goed assortiment

J. Snelders

Mooie producten en een hele snelle, vriendelijke, empathische klantenservice!

Leuk & breed assortiment van mooie eco-producten

monique

Miranda Hermsen

Een hele fijne en overzichtelijke website, mooie producten en duidelijke en goede service . Ben heel erg blij met de verschillende soorten boodschappentassen !

website duidelijk en overzichtelijk, verder goede communicatie.

Geen bedrijf

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Water paier houd het brood niet vers.Word hard en dat is niet de bedoeling.Geen aanrader

Brood word hard van dit water papier.Zou vers moeten blijven Miskoop van het jaar Erg ontevreden

Antwoord Greenjump.nl

Goedemiddag, ik zie dat u het 'waspapier voor voedsel' bij ons kocht. Dit is bedoeld voor vochtige en vette etenswaren. Dit staat ook meerdere keren bij het product in de tekst aangegeven. Ik denk daarom dat het met brood inderdaad niet werkt want dat is natuurlijk al droger van zichzelf. Het is wel heel fijn voor bijvoorbeeld kaas. Groetjes, Manon

Indy Thérèse

Kwalitatief erg goed.

Goede kwaliteit en enorm snelle levering.

F.

Goede snelle levering

Terri

Goede "groene" spullen en snelle levering.

Swart

Goede producten, snelle levering en fijne klantenservice

Bij vragen is klantenservice goed bereikbaar

Anna

Hele fijne en mooie producten. Stevig ingepakt en op tijd geleverd 🍀

Carleyn

Duurzaam en goede klantenservice.

Hoogwaardig kwalitatieve producten.

Sofie

Breed ‘clean’ assortiment van goede kwaliteit. Het team staat klaar om je te helpen. Ook is hun service na aankoop top indien er iets mis is met de producten!

Bert Mutsaers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

groot assortiment, goede webshop, maar slechte klachtenafhandeling

prima werkende webshop, maar klachtenafhandeling niet volgens eigen procedure

Antwoord Greenjump.nl

Goedemiddag, natuurlijk heb ik meteen even in onze klantenservice mail teruggezocht wat hier aan de hand was. U gaf aan dat door u gekochte en gebruikte bakjes defect waren. Wij hebben aangegeven dat u ze kunt terugsturen en dat wij dan het defect bekijken. Als het product defect is, krijgt u uw geld retour inclusief alle gemaakte verzendkosten. U gaf aan dit als wantrouwen te ervaren omdat wij eerst het defect wilden bekijken. Het is jammer dat we er niet samen uitgekomen zijn. Ons aanbod staat overigens nog steeds, u kunt de producten retourneren en als deze defect zijn vergoeden wij alle gemaakte kosten. Ongebruikte producten kunnen altijd retour, ongeacht de reden. Groeten, Manon

Suzan Krammer

Goede producten en informatie

Goed geinformeerd, goede producten

Jansen

Vlotte levering, prima product

Greenjump.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Greenjump.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 3 april 2013

Greenjump.nl

Wij willen het met Green Jump eenvoudig en leuk maken om een groen sprongetje te maken. Iedereen wil toch graag dat kinderen kunnen opgroeien in een groenere wereld, waarin ze gezond groot worden en volop kunnen genieten van het leven. Daarom heeft Green Jump meer dan tweeduizend producten voor kinderen en volwassenen van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als eco, bio en fair trade produceren.

nieuwmoerserweg 1 b2

4885 KJ Achtmaal

Ann

fijn bedrijf

goed assortiment

J. Snelders

Mooie producten en een hele snelle, vriendelijke, empathische klantenservice!

Leuk & breed assortiment van mooie eco-producten

monique

Miranda Hermsen

website duidelijk en overzichtelijk, verder goede communicatie.

Geen bedrijf

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Indy Thérèse

Kwalitatief erg goed.

Goede kwaliteit en enorm snelle levering.

F.

Goede snelle levering

Terri

Goede "groene" spullen en snelle levering.

Swart

Goede producten, snelle levering en fijne klantenservice

Bij vragen is klantenservice goed bereikbaar

Anna

Hele fijne en mooie producten. Stevig ingepakt en op tijd geleverd 🍀

Carleyn

Duurzaam en goede klantenservice.

Hoogwaardig kwalitatieve producten.

Sofie