8.9 /10

checkbox95% beveelt GreenEggTotaal aan!

Hoe goed zou je de winkelervaring bij GreenEggTotaal beoordelen?

J Uljee

Perfecte service en snelle levering.

Ben de Bruijn

SterSterSterLege sterLege ster

doorlooptijd tussen bestellen en verzenden is erg lang. andere aanbieders verzenden volgende werkdag al.

Elvin Paffen

Diverse malen gebeld voor info netjes mijn vragen beantwoord! Bestelling (BGE) goed en optijd geleverd!! Zeer tevreden mee! Iedereen aan te raden

Bram

Er was iets niet op voorraad maar dit is uiteindelijk goed afgehandeld!

Harald

super service manier waarop met klacht omgegaan is en opgelost

Wietze Dijkstra

Er markeerde wat aan de bestelling en daarna contact gehad en werd alles vlot opgelost en nageleverd. Prima kwaliteit en service

Prima geregeld

Jeroen

Duidelijke website en snelle levering. Dikke prima.

Flor Verwerft

Gezellig en vriendelijk personeel

anonymous

Goede klantenservice, snelle levering. Prima verpakte bestelling.

besteling ging makkelijk en snel geleverd

Robert

SterSterHalve sterLege sterLege ster

tot twee maal toe een bestelling geplaatst en beide keren niet naar verwachting. Eerste bestelling buitenkeuken met GreenEgg levering kwam niet overeen met de foto's op de website, uiteindelijk opgelost met financiële tegemoetkoming, bij tweede bestelling dik 20 dagen op een vlees gewacht, communicatie minimaal en enkel reactief.

Veel keuze

Michele Miscia

Heel duidelijk en fijne website

Irene

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

In de 1e instantie was mijn bestelling vergeten. Toen ik na een week gebeld heb om dit aan te geven zou het alsnog geleverd worden. Vervolgens wordt het verkeerde product bezorgd. Bedrijf hierover gemaild, krijg ik als reactie dat er intern een melding van gemaakt wordt. Verder geen enkele moeite gedaan om te zorgen dat ik alsnog het juiste product krijg. Echt waardeloos

GreenEggTotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GreenEggTotaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 juni 2013

GreenEggTotaal

Met meer dan 16 jaar ervaring is greeneggtotaal.nl dé Big Green Egg specialist! Sinds de beginjaren zijn wij enthousiast en gedreven Premium Dealer van Big Green Egg, meer dan elk alternatief dé barbecue onder de barbecues.

Leerlooierij 11

4651 SM Steenbergen

Hoe goed zou je de winkelervaring bij GreenEggTotaal beoordelen?

J Uljee

Perfecte service en snelle levering.

Ben de Bruijn

SterSterSterLege sterLege ster

Elvin Paffen

Bram

Er was iets niet op voorraad maar dit is uiteindelijk goed afgehandeld!

Harald

super service manier waarop met klacht omgegaan is en opgelost

Wietze Dijkstra

Prima geregeld

Jeroen

Duidelijke website en snelle levering. Dikke prima.

Flor Verwerft

Gezellig en vriendelijk personeel

anonymous

Goede klantenservice, snelle levering. Prima verpakte bestelling.

besteling ging makkelijk en snel geleverd

Robert