8.9 /10

checkbox95% beveelt GreenEggTotaal aan!

Hoe goed zou je de winkelervaring bij GreenEggTotaal beoordelen?

Dimitri Noels

Uitgebreid aanbod met gedetailleerde beschrijving. De klantendienst is makkelijk bereikbaar en heeft de nodige expertise om je verder te helpen. Mooie webshop, doe zo verder👍

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

We hebben een vuurschaal besteld en betaald, meerdere keren afspraken overgemaakt, maar deze worden niet nagekomen. Terugbellen doen ze niet en het bedrijf, inclusief directe chat, is niet bereikbaar.

anonymous

Ben tevreden over mijn bestelling en snel afgeleverd.

Eddie

Nette en snelle levering van een goed product.

Snel contact en netjes op hoogte gehouden bij levering

Mara Hadaly

Excellent customer service

anonymous

Super snel geleverd, geweldige service Ook bezorgen verliep vlot Kortom aanrader!!!

Hans Arkema

Alleen zou er een andere bezorging moeten zijn. Werd pas om 21:55 geleverd

Henny de Pee

Uitstekende behandeling bij verkoop goede prijs kwaliteit

Japio

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen voorraad - voorraad op website onjuist Mooie aanbieding gevonden en gekocht, producten allemaal op voorraad volgens website. Op zaterdag gekocht, op dinsdag zelf contact opgenomen via chat en vernomen dat producten niet op voorraad zijn. Website gaf nog steeds aan voorraad te hebben. Direct om terugbetaling verzocht. Terugbetaling zou direct gebeuren. Nog geen bevestiging ervan binnen en ook nog geen terugbetaling. Afwachten.

Johan de Nobel

Op woensdag besteld en, zoals beloofd, de volgende dag thuisbezorgd! Er blij mee.

anonymous

De communicatie over de levering was perfect, het geleverde product voldoet helemaal aan de verwachting.

Daphne

SterSterSterHalve sterLege ster

Alles prima ontvangen. Snel in huis. Enige puntje wat ik jammer vond is dat ik kruiden heb ontvangen die nog maar half jaar goed zijn. De rest was allemaal nog 1-2+ jaar goed.

anonymous

Mooie producten en snel geleverd. Enige nadeel was de bezorging zelf met DHL (pakket niet op juiste plek geleverd en aantoonbaar geprobeerd open te maken), maar dit ligt bij DHL en niet bij GreenEggTotaal.

Geert Bons

snel geregeld

GreenEggTotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GreenEggTotaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 juni 2013

GreenEggTotaal

Met meer dan 16 jaar ervaring is greeneggtotaal.nl dé Big Green Egg specialist! Sinds de beginjaren zijn wij enthousiast en gedreven Premium Dealer van Big Green Egg, meer dan elk alternatief dé barbecue onder de barbecues.

Leerlooierij 11

4651 SM Steenbergen

Hoe goed zou je de winkelervaring bij GreenEggTotaal beoordelen?

Dimitri Noels

anonymous

Ben tevreden over mijn bestelling en snel afgeleverd.

Eddie

Nette en snelle levering van een goed product.

Snel contact en netjes op hoogte gehouden bij levering

Mara Hadaly