Dennis
LetzQ spit besteld, helaas kwam deze door de bezorgdienst incompleet aan. Dit is direct door GreenEggTotaal opgelost door het missende deel de volgende dag op te sturen!
Geven je goed advies en nemen de tijd, zodat je een juiste keuze kan maken. Nogmaals dank!
Snelle levering, goede prijzen
Artikel is een dag later geleverd maar goed aangekomen voor een hele goede prijs.
Prima service met uitstekende producten
Mooie en overzichtelijke site, snelle behandeling en verzending. Altijd keurig ingepakt en daarnaast is een eventueel mail verkeer ook altijd snel beantwoord. Ik koop al enige jaren bij Green Egg totaal en daarbij altijd een positieve ervaring gehad.
Prima service
Goed en met enthousiasme uitgelegd
Een hele voorzichtige "Ja" omdat vorige aankopen goed gingen. Maar laatste aankoop was verre van goed. Tijdens bestellen gaf de website aan dat voorraad beschikbaar was. Na bellen bleek niet zo te zijn. Volgens medewerker zou het dezelfde dag binnenkomen van de leverancier. Website gecheckt en nog steeds voorraad aanwezig. Volgende dag geen levering. Weer bellen. Zelfde antwoord, komt vandaag, was volgende dag, binnen. Medewerker kon geen goed antwoord geven. Intussen website gecheckt en weer voorraad beschikbaar. Uiteindelijk na het weekend geleverd.
Goede prijzen en een snnelle verzending.
Pakket nog niet geleverd
Snelle levering en goede service
Snelle levering, interessante prijs
GreenEggTotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GreenEggTotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
GreenEggTotaal
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
Snelle levering, goede prijzen
Prima service met uitstekende producten
Prima service
Goed en met enthousiasme uitgelegd
Goede prijzen en een snnelle verzending.
Pakket nog niet geleverd
Snelle levering en goede service