Jessie
Perfecte service en prima personeel ook
Wanneer je met een waardebon een artikel van 280€ besteld moet je alsnog verzendkosten betalen, terwijl dit niet hoeft als je met iDeal betaald. Na een mail hierover met dit bedrijf ook geen respons.
Bestellen, afspraken, bezorging, allemaal helemaal top geregeld. Gekozen voor de premium bezorging en dat is dan ook zo. De egg kwam compleet geleverd en in elkaar gemonteerd de achtertuin in rijden. Fijne gasten die de tijd namen voor alle vragen die ik had te beantwoorden. Ook een artikel wat ik niet nodig bleek te hebben en achteraf besteld had, werd weer meegenomen en snel geretourneerd. Ik zou Green Egg Totaal aan iedereen aanbevelen!
Goede producten voor een redelijke prijs en snelle levering
ondanks moeilijke levering, een correcte opvolging van Wessel. Wij hopen nu nog onze cover spoedig te ontvangen.
Veel producten op voorraad welke eenvoudig te bestellen zijn. Een extra pluspunt is dat je de bezorgdag an je bestelling kan kiezen.
Goed advies en snelle levering (muv de pizzabollen dan :-) )
Bestelling gemakkelijk gedaan en goede opvolging van het y
Snell levering en scherpe prijzen
Perfecte en verzorgde levering, ruime keuze en goede prijzen
Heb per e-mail vraag gesteld over geleverd product dat niet werkt zonder apart aan te schaffen onderdeel, dat niet was bijgeleverd. Heb nog geen antwoord gekregen.
Snelle levering en ook snelle respons op een vraag.
Goed en volgens afspraak
Fantastische service - van het bespreken van mijn inruil order tot de levering mét welkomst pakket.
GreenEggTotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GreenEggTotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
GreenEggTotaal
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
Perfecte service en prima personeel ook
Goede producten voor een redelijke prijs en snelle levering
Goed advies en snelle levering (muv de pizzabollen dan :-) )
Bestelling gemakkelijk gedaan en goede opvolging van het y
Snell levering en scherpe prijzen
Perfecte en verzorgde levering, ruime keuze en goede prijzen
Snelle levering en ook snelle respons op een vraag.
Goed en volgens afspraak
GreenEggTotaal heeft de volgende resultaten bereikt: