Monique van Gils
- Sterke punten
- Was wat vergeten te bestellen, mailtje naar klanten service en werd geregeld
- Verbeterpunten of tips
- N.v.t
Prima producten
Uitstekend
Zeer tevreden
Geweldige kruiden. Super blij mee!
Het bestellen gaat makkelijk en is duidelijk. Heel fijn om kruiden te hebben zonder toevoegingen en E nummers. Leuke combinaties van kruiden. De ene is lekkerder dan de andere, maar dat is de individuele smaak.
Heerlijke kruiden om van allerlei lekkere recepten mee te maken!
Lekker spul, snelle levering
Ik ben fan van Green Gypsy. Het is bij mij begonnen met het bestellen van Gele Curry als vervanging voor een boemboe. En er staat nu een hele collectie potjes op mijn aanrecht ☺️
Altijd goed en lekker :)
Heerlijke en eerlijke kruiden.
Fantastische kwaliteit en heel goede service
Top! Snelle levering, heerlijke kruiden
Top
Super
Green Gypsy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Green Gypsy heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima producten
Uitstekend
Zeer tevreden
Geweldige kruiden. Super blij mee!
Heerlijke kruiden om van allerlei lekkere recepten mee te maken!
Lekker spul, snelle levering
Altijd goed en lekker :)
Heerlijke en eerlijke kruiden.
Fantastische kwaliteit en heel goede service
Top! Snelle levering, heerlijke kruiden