Cisca Slegtenhorst-de Wit
- Verbeterpunten of tips
- Nvt
- Sterke punten
- Snelle bezorging, duidelijke informatie mbt de levering
- Product of service:
- Camera
99% beveelt Grasonderjevoeten.nl aan!
Positief
Uitstekend. Snelle levering ook.
Goed, snelle levering. Mooie producten
Leuke producten, fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf. Communiceert duidelijk en levert snel. Ik zou er zeker weer bestellen.
Leuke kinderspullen, goede levering
Heel fijn contact via de mail, ze reageren snel, behulpzaam en meedenkend. De bestelling op kunnen halen, we zijn er erg blij mee!
Prima en snel
Geweldig me favoriete jellycat Springlowe bunny hier op voorraad ook een zeer snelle levering !
Zeer tevreden!
Snelle levering!
Heel leuke wegschop en snelle levering.
Snelle levering, goede hobby horse helemaal tevreden en blije dochter
Duidelijke website, snelle levering en snelle, goede communicatie
Grasonderjevoeten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Grasonderjevoeten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Grasonderjevoeten.nl
Vaassenseweg 31 A
7397 NL Nijbroek
Positief
Uitstekend. Snelle levering ook.
Goed, snelle levering. Mooie producten
Leuke producten, fijn bedrijf
Leuke kinderspullen, goede levering
Prima en snel
Zeer tevreden!
Snelle levering!
Heel leuke wegschop en snelle levering.
Snelle levering, goede hobby horse helemaal tevreden en blije dochter
Duidelijke website, snelle levering en snelle, goede communicatie