Hans
- Gekocht product
- Aan leggen kunststof gras
Prettige professionele ervaring
Snel, vriendelijk en behulpzaam!
Snelle levering, mooie kwaliteit, goed advies gehad.
Prettig contact met de klantenservice, goed product ontvangen.
Absolut empfehlenswert – von der ersten Beratung, über eine Materialprobe (Kunstrasen Dura 82 Teak) über den Zuschnitt und die pünktliche Lieferung bis nach Deutschland– volle Punktzahl! Absoluut een aanrader - van het eerste adviesgesprek tot een materiaalmonster (kunstgras Dura 82 Teak) tot het snijden en de stipte levering in Duitsland - complimenten!
Eerst een stuk besteld om te kijken naar de kwaliteit en daarna het zelfde met het zelfde type nr en krijg je veel dunner en slechtere kwaliteit die op niks trekt. Ook geen mogelijkheid om te wisselen mits opleg maar helaas .hun uitleg mr je hebt geluk gehad dat je de eerste keer betere gekregen heeft in noem dat int zak zetten.
goed meegedacht bij maken van keuzen. Erg mooi gras. Vriendelijk
Fijne prijzen snel geleverd
Goede communicatie, faire (prijs)afspraken, snelle levering en bekwame legger.
Prima, snelle levering
Goede ervaring
Goede kwaliteit
Mooi gras, snel geleverd!
Snelle levering. We hebben gekozen voor kunstgras teak. En dat ligt nu mooi op het achterdek van onze boot.😊
Grasexpert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Grasexpert heeft de volgende resultaten bereikt:
Grasexpert
Merwedestraat 229
3313 GT Dordrecht
Prettige professionele ervaring
Snel, vriendelijk en behulpzaam!
Snelle levering, mooie kwaliteit, goed advies gehad.
Prettig contact met de klantenservice, goed product ontvangen.
goed meegedacht bij maken van keuzen. Erg mooi gras. Vriendelijk
Fijne prijzen snel geleverd
Goede communicatie, faire (prijs)afspraken, snelle levering en bekwame legger.
Prima, snelle levering
Goede ervaring
Goede kwaliteit
Mooi gras, snel geleverd!
Grasexpert heeft de volgende resultaten bereikt:
Grasexpert