Op 13 februari is mijn vrouw overleden .Toen hebben wij gevraagd aan Egbert van Voorden waar wij een steen konden bestellen ,want vroeger was dat op de begraafplaats. Maar die zit er niet meer...
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn bijzonder goed te noemen,vriendelijk en deskundig en een uitgebreide documentatie voor een keuze te kunnen maken.
Vergunning wordt aangevraagd bij de...
Reactie Grafsteenwinkel:
Wat fijn dat u tevreden bent en dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Hartelijk dank daarvoor.
Keurig
Reactie Grafsteenwinkel:
Bedankt voor uw positieve review.
Goede & snelle service!
Reactie Grafsteenwinkel:
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons.
Begripvol geholpen in Goes.Wel wat lange levertijd,maar eindresultaat boven verwachting
Reactie Grafsteenwinkel:
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen op onze website. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent.
Vriendelijke mensen aan de telefoon. Goed geholpen door mee te denken wat mooi is.
Reactie Grafsteenwinkel:
Hartelijk dank voor het schrijven van de review. Het betekend veel voor ons team om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden.
Professionele hulp gehad bij het bijplaatsen van een grafsteen op een bestaand graf. Duidelijke antwoorden gehad op vragen en zonodig doorgestuurd naar derden voor overige vragen. Overzichtelijke...
Reactie Grafsteenwinkel:
Wat fijn dat u tevreden bent. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen.
We zijn erg tevreden over het proces en over het eindresultaat.
Reactie Grafsteenwinkel:
Hartelijk dank voor de review. Het betekend veel voor ons team om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden.
Na bestellen graf steen is deze 2 1/2 maand geplaatst zeer snel en gemaakt volgens de afspraken buiten gewoon mooi en goed gezet.
Reactie Grafsteenwinkel:
We willen onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor de tijd en moeite die u heeft genomen om een review te schrijven.