Reviews

9.1 / 10
59 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Nazorg en garantie
8.9/10
Betrouwbaarheid
9.3/10
Kennis en vakmanschap
9.1/10
Snelheid/levertijd
8.9/10
Prijs- / kwaliteitverhouding
8.5/10
Medewerkers
9.1/10
Afspraken nakomen
9.2/10
Communicatie
8.9/10

59 Reviews

Nico van der Ploeg
7/10
(Bewerkt)

Prima en betrouwbaar

Sterke punten

geen idee

Verbeterpunten of tips

geen idee


Rogier
9/10

GP Verwarming heeft alle installaties van ons nieuwe huis aangelegd inclusief warmtepomp en ook badkamers gemonteerd.

Sterke punten

Graham is vakman, zeer betrouwbaar, denkt mee in oplossingen en fijn om in huis te hebben.

Verbeterpunten of tips

Indicatie van meerwerk al tussentijds meedelen.


Adrie van der Geer
10/10

Installatie is prima gegaan!

Sterke punten

Directe communicatie, werkt wel zo makkelijk

Verbeterpunten of tips

Op dit moment niet


Mieke Hekker
10/10

Het is een goed en betrouwbaar bedrijf. Ze komen hun afspraken na en werken erg netjes.

Sterke punten

snelle reactie na de offerte en ook snel een afspraak voor het plaatsen van de nieuwe cv ketel


Scott Millican
10/10

Perfect in all regards. We got our water pressure back in master bath/shower, as well. Willem Jan is extraordinarily nice. Well dressed and cleaned up everything to finish.


Anoniem
8/10

Al jaren doen ze het onderhoud aan onze cv ketel naar volle tevredenheid

Sterke punten

toen onze waterleiding bevroren was stonden ze gelijk voor ons klaar

Verbeterpunten of tips

nee


Oscar Schotman
7/10
(Bewerkt)

Een bedrijf waar je op kan rekenen en waarbij flexibel gewerkt wordt als een met enige spoed iets geregeld moet worden. Kortom ben zeer tevreden en kom zeker terug indien nodig.

Sterke punten

Flexibiliteit


A.deRoode
8/10

Prima

Sterke punten

Geen aanschaf

Verbeterpunten of tips

Nee


pauline
10/10

Het bedrijf deed al het jaarlijks onderhoud van onze cv ketels, altijd prima.
inmiddels toe aan een modernere ketel, deze is nu geplaatst.
Goed advies gekregen.
we zijn zeer...

Sterke punten

Goed advies, snel, netjes gewerkt, en goed geluisterd naar onze wensen ten aanzien van de plaatsing van de ketel.
wij wilden die hoger geplaatst hebben.

Verbeterpunten of tips

niet op dit moment


Kok
10/10

Het zal u maar gebeuren dat u van de een op de ander moment een loodgieter nodig heeft dan kan ik u het bedrijf aanbevelen! Wij zijn heel spoedig geholpen . Had de telefoonnummer gewoon uit de...

Sterke punten

Wanneer iemand schade heeft wordt dit zo snel mogelijk weer herstelt. Dat is hun sterkte!