Marco Sinnema
- Uw beoordeling:
- container prima gebracht en gehaald
Service en kwaliteit is Groot
Prima ervaring
Service en Kwaliteit voor schappelijke prijs
10m3 gesloten container
Huur vuilcontainer
Top
Tevreden over de behulpzame chauffeurs van G.P. Groot.
Thea
keurig
Tevreden
Vlot en probleemloos.
Gewoon goed!
Super snel geregeld
Vriendelijk bedrijf
GP Groot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GP Groot heeft de volgende resultaten bereikt:
Service en kwaliteit is Groot
Prima ervaring
Service en Kwaliteit voor schappelijke prijs
10m3 gesloten container
Huur vuilcontainer
Top
Tevreden over de behulpzame chauffeurs van G.P. Groot.
Thea
keurig