9.2 /10

checkbox98% beveelt GP Groot aan!

Jack Moeijes

10m3

goed

Antwoord GP Groot

Beste meneer Moeijes, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het mooie cijfer! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Sjef Schilder

Een 9

Antwoord GP Groot

Beste meneer Schilder, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. We staan de volgende keer graag weer voor u klaar!

Norman Coster

Professioneel

Antwoord GP Groot

Beste meneer Coster, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Geweldig om te horen dat u onze service als professioneel en top heeft ervaren. We doen ons best om altijd kwaliteit te leveren en waarderen uw mooie cijfer van 9 uit 10. Graag tot een volgende keer!

Geertruida Venema

Huren container

Uw beoordeling:
Service was heel goed. Brengen en ophalen van de container was ook goed geregeld.

Antwoord GP Groot

Beste mevrouw Venema, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat het brengen en ophalen van de container soepel is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar!

Lars Van Beek

Alles top

Snelle levering en goed contact

Antwoord GP Groot

Beste meneer Van Beek, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat zowel de levering als het contact naar tevredenheid zijn verlopen. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende gelegenheid!

Erik Koorn

Bestelling grondbak

Snel geleverd.

Antwoord GP Groot

Beste meneer Koorn, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering van de grondbak snel en naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Alexandra Brunelli Lap

Hele fijne service

Heel erg goed

Antwoord GP Groot

Beste mevrouw Brunelli - Lap, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u onze service als heel erg goed en prettig heeft ervaren. We staan bij een volgende klus graag weer voor u klaar!

Mike

Goede service

Ben erg tevreden over de service en afhandeling

Antwoord GP Groot

Beste Mike, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de afhandeling. We helpen u graag weer bij een volgende gelegenheid!

T. Hogenbirk

Antwoord GP Groot

Beste meneer Hogenbirk, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles goed, gemakkelijk en snel geregeld was. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende klus!

Angelique Cordier de Croust

Makkelijk te bestellen en op te halen

Uw beoordeling:
Het bestellen en ophalen van een container is snel en eenvoudig via internet te regelen.

Antwoord GP Groot

Beste mevrouw Cordier - De Croust, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het online bestellen en laten ophalen van de container soepel en eenvoudig is verlopen. We streven ernaar om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, dus dit horen we graag. Graag tot een volgende keer!

Johan

SterSterSterHalve sterLege ster

goede vlotte service

Uw beoordeling:
alles prima geregeld en bakken op de juiste manier geplaatst top gedaan alleen de prijs vond ik wel wat hoog het is dat ik hem direct nodig had anders had ik toch eerst nog verder gezocht.

Antwoord GP Groot

Beste Johan, Hartelijk dank voor uw eerlijke en positieve feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de containers op de juiste manier zijn geplaatst. We begrijpen dat prijs een belangrijk aandachtspunt is en waarderen uw openheid hierover. We streven altijd naar een goede balans tussen kwaliteit, service en prijs, en nemen uw opmerking zeker mee. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Rolf Leeftink

Top service

Brengen en halen super en chauffeur erg vriendelijk

Chris Bakker

Uw beoordeling:
De bak werd vrijdag in de middag gebracht en Maandag zoals afgesproken weer opgehaald top Geregeld mannen dank jullie wel een dikke 10

Hooijberg

10m3 container

Vandaag besteld en morgen geleverd. Klopte precies en goede service

Antwoord GP Groot

Beste Hooijberg, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst weer een container nodig hebben, staan we graag voor u klaar. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Vito Demichele

Heel goed

Alles goed

Antwoord GP Groot

Beste Vito, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Een 10 ontvangen doet ons altijd goed! Graag staan we ook de volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, team GP Groot

Geantwoord op

GP Groot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GP Groot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 26 september 2015

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Postbus 76

1850 AB Heiloo