GP Groot

Rick Pieterse

Puincontainer

Dik tevreden

Reactie GP Groot:

Goedemiddag meneer Pieterse, goed om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Prettige dag gewenst.

Ries Bruijn

Container

Uw beoordeling:

Prima service geleverd en opgehaald op afgesproken tijd.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens en een prettige avond alvast gewenst!

YS

Snel geregeld

Uw beoordeling:

Goed georganiseerd, via de mail op de hoogte gebracht.

Reactie GP Groot:

Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening, Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag. Prettig dag... Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening, Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag. Prettig dag gewenst.

Rene Veen

Geweldige service

Uw beoordeling:

Goede service van chauffeur, netjes op tijd geleverd en opgehaald
Top service

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie compliment wij gaan dit zeker door geven aan de chauffeur. Prettige dag gewenst meneer Veen.

Fred Veerman. transportbedrijf veerman bv

Afvalbak

Uw beoordeling:

snelle accurate levering , afhaling in goed overleg

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en review meneer Veerman. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst!

Michel

(Bewerkt)

Komt afspraken niet na (bellen voor levering en ophalen op afgesproken dag)

Komt afspraken niet na.

Jeroen S

Prima container service

Uw beoordeling:

Scherpe prijs, handige online interface en duidelijke communicatie. De volgende container is weer van GP Groot.

Reactie GP Groot:

Beste meneer Sijm, Hartelijk dank voor uw mooie review. Prettig om te lezen dat onze dienstverlening u zo goed is bevallen. Wij zien u graag nog een keer terug. Prettige dag gewenst.

Frank Tervoort

Container 6m2 schoonpuin

Prima geregeld

Reactie GP Groot:

Wat fijn dat het zo goed bevallen is. Bedankt voor uw review en graag tot een volgende keer!

Mathijs Blom

Ik ben blij, Lekker vlot!

Uw beoordeling:

Heb een wisselbak gehad. De chauffeur was een aardige goedlachse man. Zonder problemen een nieuwe bak neergezet.

Hiervoor contact gehad met de klantenservice. Deze mevrouw was ook heel...

Hiervoor contact gehad met de klantenservice. Deze mevrouw was ook heel behulpzaam. Ze kon nog een opmerking plaatsen voor de planning, zodat de bak wat later geleverd zou worden. Helemaal Top!

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

Corine Hermes

Beter kan het niet

Uw beoordeling:

Geolied bedrijf van bestellen tot ophalen

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw prachtige review over onze dienstverlening. We proberen dicht bij onze klanten te staan, zeker als het gaat om een duidelijke communicatie en klantgerichtheid. Dus goed om te leze... Bedankt voor uw prachtige review over onze dienstverlening. We proberen dicht bij onze klanten te staan, zeker als het gaat om een duidelijke communicatie en klantgerichtheid. Dus goed om te leze dat dit zo op prijs wordt gesteld. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan zien we u graag weer terug.