9.2 /10

checkbox98% beveelt GP Groot aan!

Freek Wiedijk

keurig

alles netjes zoals afgesproken

Aad Van der meer

Wim

Vlot en probleemloos.

Uw beoordeling:
Perfect geleverd. Beetje vroeg weer de container opgehaald maar ook dat was uiteindelijk geen probleem. Top.

Van Leeuwen

Gewoon goed!

Uw beoordeling:
Levering van de container en het ophalen daarvan vond plaats conform afspraak.

Antwoord GP Groot

Bedankt voor uw review en het cijfer dat u ons geeft voor de dienstverlening. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn dan horen we u weer graag. Hele fijne dag gewenst, groetjes Team GP Groot

René Oostema

Super snel geregeld

Uw beoordeling:
Puinbak besteld. Keurig snel geleverd. En het ophalen ging net zo soepel. Niks op aan te merken!

Antwoord GP Groot

Beste René, Bedankt voor uw review en het prachtige cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Bij GP Groot is afspraak = afspraak een belangrijk goed, dus goed om te lezen dat u dit zo heb ervaren. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, groetjes Team GP Groot

Antwoord GP Groot

Beste Am, Bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening, bij GP Groot staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Dus fijn om te lezen dat u dit ook zo heb ervaren. Mochten we u in de toekomst voor van dienst kunnen zijn dan horen we u graag. Hele fijne werkdag gewenst, groetjes Claudia

Antwoord GP Groot

Beste Am, Bedankt voor de 2e review:-)

YA Schoenaker van de Nes

Containerhuur

Zeer tevreden

Antwoord GP Groot

Best Yvonne, Bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan horen we je graag. Fijne dag gewenst, Team GP Groot

Tom Bouter

Puin zooi

Perfect

Antwoord GP Groot

Beste Tom, Bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we u graag. Hele fijne dag gewenst, Team GP Groot

Mark

Prima service

Uw beoordeling:
Inmiddels 5 containers voor de deur gehad ivm verbouwing. GP Groot is ingeschakeld via een andere partij, maar dit liep prima. De containers werden telkens op tijd en volgens afspraak geleverd en weer opgehaald. Mijn ‘vaste chauffeur’ (behalve op vrijdag 😀) was Edward Paap, zeer vriendelijk en enthousiast om uitleg te geven over de manier van werken en de electrische wagens. Mark/Heiloo

Antwoord GP Groot

Beste Mark, Bedankt voor je review en het prachtige cijfer dat je ons geeft voor de dienstverlening. Als GP Groot vinden wij het belangrijk dat we dicht bij onze klanten blijven staan en daar is klantvriendelijkheid een belangrijk onderdeel van. Ik ga Edward uw review laten lezen:-) Wij wensen u een hele fijne dag, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag. Groetjes Team GP Groot

Robert

Prima gegaan

Helemaal goed!

Antwoord GP Groot

Beste Robert, Bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je ons geeft voor de dienstverlening. Mochten je ons weer is nodig hebben dan horen we je graag. We wensen je een hele fijne vrijdag, groetjes Team GP Groot

Benjamin De Wit

Netjes en snel

Uw beoordeling:
Afspraak maken was simpel, service was snel, netjes en volgens afspraak. Gewoon goed!

Antwoord GP Groot

Beste Benjamin, Bedankt voor je review en het prachtige cijfer dat je ons geeft voor de dienstverlening. We vinden het bij GP Groot belangrijk om dicht bij onze klanten te blijven staan en daar is klantgerichtheid en een goede communicatie een groot onderdeel van. Dus goed om te lezen dat je dit ook zo heb ervaren. Wij wensen je een fijne dag verder en mocht je ons weer is nodig hebben dan horen we je graag. Groetjes Team Vet Cool

Nathalie

Snelle levering, prima service!

Uw beoordeling:
Levering op zeer korte termijn, makkelijk te regelen via de website. Probleemloze service.

Antwoord GP Groot

Beste Nathalie, Bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Aan onze website wordt veel aandacht gegeven om deze zo makkelijk mogelijk te laten verlopen voor onze klanten. Dus goed om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren. We wensen je een hele fijne vrijdag en mochten we weer iets voor je kunnen betekenen dan horen we je graag. Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Iris Corveleijn

Snel en betrouwbaar

Uw beoordeling:
Duidelijk en overzichtelijk aanbod. Dames achter de telefoon erg behulpzaam en vriendelijk. De chauffeurs zijn vrolijk en beleefd.

Antwoord GP Groot

Beste Iris, Bedankt voor je review en het prachtige cijfer dat je ons geeft voor de dienstverlening. Een goede communicatie en klantvriendelijkheid staat hoog bij ons in het vaandel. Dus goed om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren. Wij wensen je een hele fijne dag en mochten we je weer van dienst kunnen zijn dan horen we je graag. Groetjes Team GP Groot

Dorine

Heel goed

Uw beoordeling:
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Gemakkelijk online te boeken, komen afspraken na. Fijne chauffeurs.

Antwoord GP Groot

Beste Dorine, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding en het gemak van online bestellen. Ook geven we het compliment graag door aan onze chauffeurs. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Geantwoord op

GP Groot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GP Groot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 26 september 2015

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Postbus 76

Vlot en probleemloos.

Van Leeuwen

Gewoon goed!

Uw beoordeling:
Levering van de container en het ophalen daarvan vond plaats conform afspraak.

René Oostema

Super snel geregeld

Antwoord GP Groot

Beste Am, Bedankt voor de 2e review:-)

YA Schoenaker van de Nes

Helemaal goed!

Benjamin De Wit

Netjes en snel

Nathalie

Snelle levering, prima service!

Iris Corveleijn

Snel en betrouwbaar