9.2 /10

checkbox98% beveelt GP Groot aan!

Pieter Verhulst

Vriendelijke medewerkers bij GP Groot

Antwoord GP Groot

Beste meneer Verhulst, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren. Wij geven uw compliment graag door aan ons team. Bedankt voor het vertrouwen in GP Groot en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, GP Groot Inzameling & Recycling

Patrick De Wildt

Snel en makkelijk contact

Uw beoordeling:
Makkelijk online reserveren. Ook telefonische afstemming is vlot en komen afspraken na.

Antwoord GP Groot

Beste meneer De Wildt, Wat fijn om te horen dat zowel het online reserveren als het telefonische contact naar wens zijn verlopen. We vinden het belangrijk om afspraken na te komen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team GP Groot Inzameling & Recycling

P.R.A.M. Crommenacker

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Planning

Tegen het slechte aan

Annemieke Gehrels

Plaatsen was snel en correct Ophalen duurde langer door overmacht

Positief

Antwoord GP Groot

Hartelijk dank voor uw positieve review en het mooie cijfer. We helpen u volgende keer graag weer.

Richard Van Meetelen

Erg tevreden

Bestelling: makkelijk, Levering: planning kan iets duidelijker Ophaling: top

Antwoord GP Groot

Beste Richard, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij hopen u graag in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Nicky Van Riel

Top geregeld

Makkelijk geregeld

Antwoord GP Groot

Bedankt voor uw mooie review. We zien u graag terug!

Linda Lezer

plaatsen en afhalen container

Goede informatie, handige site, komen afspraken na

Antwoord GP Groot

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! We zijn blij dat u zo tevreden bent.

Kristen Timmerman

top

heel makelijk te regelen

Antwoord GP Groot

Bedankt voor uw prachtige cijfer! Graag tot een volgende keer.

Reijn Roos

container

goed

Antwoord GP Groot

Beste Reijn, hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn u graag een volgende keer weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Harm Wassenaar

Top service

Uw beoordeling:
Service was top, aanpassen van datum ophalen was ook geen probleem. Klantenservice was top!

Antwoord GP Groot

Beste Harm, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat het wijzigen van de ophaaldatum soepel is verlopen en dat u onze klantenservice als prettig heeft ervaren. We geven uw complimenten met veel plezier door aan het team. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! 😊 Met vriendelijke groet, Team GP Groot Inzameling & Recycling

Joris Van den Beld

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ophalen puincontainer

Uw beoordeling:
Ophalen op de afgesproken dag maar hierbij is de boom die voor ons huis staat zwaar beschadigd door de container. Hierbij is een groot stuk van de schors van de boom geschraapt en de rode verf van de container nog zichtbaar op de boom.

Antwoord GP Groot

Oh dat is erg jammer! Hiervoor onze excuses. Beschadigingen proberen wij ten alle tijden te voorkomen. Wij zien u graag terug in onze webshop.

Hans Thierig

makkelijker kan niet.

Uw beoordeling:
ik ben absoluut slecht met computers en internet en dat allemaal. maar jullie website heeft het voor mij echt gemakkelijk gemaakt.de bak werd op afgesproken datum gebracht en gehaald door een vriendelijke chauffeur. dikke 10 voor jullie

Antwoord GP Groot

Beste Hans, Bedankt voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat onze website het voor een ieder makkelijk toegankelijk is. Daar doen we het voor! We geven uw complimenten graag door aan onze chauffeur. Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie woorden. Graag tot een volgende keer! Hele fijne dag gewenst, Team GP groot

Anneke van L

Uw beoordeling:
Prima hoe werd meegedacht met het plaatsen van de container. En ook met het tijdstip. Erg tevreden

Antwoord GP Groot

Beste Anneke, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het meedenken bij zowel de plaatsing van de container als het gekozen tijdstip. We vinden het belangrijk om onze service zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze klanten. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag. Fijne dag gewenst, Team GP Groot

Frank Renting

Helemaal top firma gp groot super chauffeur om de container op de parkeerplaats te plaatsen

Antwoord GP Groot

Fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw mooie cijfer.

Antwoord GP Groot

Hartelijk dank! We zijn u graag van dienst en zien u graag weer in onze webshop.

Geantwoord op

GP Groot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GP Groot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 26 september 2015

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Postbus 76

Nicky Van Riel

Top geregeld

Makkelijk geregeld

Antwoord GP Groot

Bedankt voor uw mooie review. We zien u graag terug!

Linda Lezer

plaatsen en afhalen container

Goede informatie, handige site, komen afspraken na

Antwoord GP Groot

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! We zijn blij dat u zo tevreden bent.

Kristen Timmerman

top

heel makelijk te regelen

Antwoord GP Groot

Bedankt voor uw prachtige cijfer! Graag tot een volgende keer.

Reijn Roos

Hans Thierig

makkelijker kan niet.

Anneke van L

Antwoord GP Groot

Fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw mooie cijfer.

GP Groot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10