9.2 /10

checkbox98% beveelt GP Groot aan!

Abdelmalek Oumellouk

Prima service

perfect

Johan de Graaf

Super bedrijf.

Uw beoordeling:
De afvalcontainer is via de website snel te regelen, wordt cf afspraak netjes, op tijd en professioneel geplaatst en op de afgesproken datum weer opgehaald. Kortom een aanrader.

Anne De Goede

Snel en handig

Uw beoordeling:
Goed! Ik had plotseling een puinbak nodig. Ik bestelde maandag en werd de volgende ochtend al bezorgt. Chauffeur belt altijd netjes als deze er bijna is en het account was ook handig en praktisch.

Antwoord GP Groot

Beste Anne, dank u wel voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om onze klanten snel en duidelijk te helpen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Jermaine

Goede service!

Uw beoordeling:
2x de datum aangepast om de container te laten brengen en op te halen. Geen probleem was dat. Goede service👍🏻

Antwoord GP Groot

Beste Jermaine, hartelijk dank voor uw mooie review met het mooie cijfer! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Henk Van der horst

Top bedrijf

Super goed. !!!!!

Antwoord GP Groot

Beste Henk, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn heel blij dat u zo tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst weer een container nodig hebben, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Michel Chattellon

Alles is perfect gegaan!

Uw beoordeling:
Wat een gebruiksvriendelijke manier van een container huren. Je boekt op een makkelijke manier de container via het systeem. Daarna ook kog contact gehad met meerdere werknemer en super goed geholpen. Ze zijn flexibel, denken met je mee, en komen alle afspraken na. Voor herhaling vatbaar!

Antwoord GP Groot

Beste Michel, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Wij doen er alles aan om het huren van een container zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken, uw complimenten betekenen dan ook veel voor ons. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen, en we staan graag weer voor u klaar bij een volgende gelegenheid! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Cas Houtenbos

Puincontainers

Uw beoordeling:
Gemakkelijk te bestellen, wisselen en ophalen regelen voor een scherpe prijs. Netjes vantevoren gebeld bij het brengen.

Antwoord GP Groot

Beste Cas, bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, groetjes Team GP Groot

Karin Terpstra

Uitstekend!

Uw beoordeling:
De bak is keurig gebracht en opgehaald!

Antwoord GP Groot

Beste Karin, bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. We streven er altijd naar om onze service zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is fijn om te lezen dat dit ook zo is ervaren. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Jan Burger

Gemakkelijk puinruimen

Uw beoordeling:
Eenvoudig digitaal bestellen, duidelijke communicatie, correcte bezorging, vriendelijke chauffeur

Antwoord GP Groot

Beste Jan, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat tevreden bent over onze dienstverlening en medewerkers. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Marcel Koopman

Midwoud

9, top geregeld

Antwoord GP Groot

Beste Marcel, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Richard Kloek

Goede interactie

Uw beoordeling:
Een zeer goede ervaring. Aantal x-en gebeld i.v.m. verschuiven van mijn kant. Was iedere x totaal geen probleem. Ik vind deze organisatie een aanrader

Antwoord GP Groot

Beste Richard, hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Dat doet ons altijd goed! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

S. Post

Container voor bouwafval

Uw beoordeling:
Prima geregeld, container werd binnen een dag geleverd en ook na aanmelden binnen een dag opgehaald. Met chauffeur prima afgestemd waar de container geplaatst kon worden

Antwoord GP Groot

Beste S. Post, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We streven er altijd naar om onze klanten snel en goed te helpen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Xander Swart

Top

Goede service, goede prijs, top communicatie

Antwoord GP Groot

Beste Xander, bedankt voor de mooie review en het mooie cijfer wat u ons heeft gegeven. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we het graag. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Thomas

Snelle levering; vriendelijke service

Uw beoordeling:
Bak besteld, meteen snelle levering dag erna. Mensen op de chat ( website) vriendelijk en behulpzaam.

Antwoord GP Groot

Beste Thomas, hartelijk dank voor uw positieve review en het mooie cijfer wat u ons heeft gegeven! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en onze service. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst, horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Erik Van Kruiselbergen

Goede en snelle service

Uw beoordeling:
Misschien niet de goedkoopste (maar ook zeker niet de duurste) containers. Maar wel een top service (inclusief omruilservice).

Antwoord GP Groot

Beste meneer Van Kruiselbergen, Hartelijk dank voor uw mooie review! We begrijpen dat prijs een belangrijke overweging is, maar we zijn blij te horen dat onze service — inclusief de omruilservice — voor u het verschil maakt. We zetten ons dagelijks in voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid, en het is fijn dat u dat zo waardeert. Graag tot een volgende keer!

Geantwoord op

GP Groot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GP Groot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 26 september 2015

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Postbus 76

Puincontainers

Karin Terpstra

Uitstekend!

Uw beoordeling:
De bak is keurig gebracht en opgehaald!

Jan Burger

Gemakkelijk puinruimen