9.2 /10

checkbox98% beveelt GP Groot aan!

Irma Korver

Goed gereeeld

Antwoord GP Groot

Beste Irma, hartelijk dank voor uw positieve review! ! Fijn om te horen dat u tevreden bent over hoe alles geregeld is. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we het graag. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Mas Vogel

Prima service

Uw beoordeling:
Het is erg gemakkelijk een container te huren via de webshop, met heldere informatie. De container wordt daarna gebracht en gehaald op de geplande tijdstippen. Telefonisch erg goed bereikbaar. Helemaal goed.

Antwoord GP Groot

Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Graag tot een volgende keer.

Rene Tervoort

Huren Afvalcontainer

goed

Antwoord GP Groot

Beste Rene, bedankt voor de mooie review! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst, horen wij het graag. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Ben Reuvers

Top

Vlot gebracht en gehaald super vriendelijke medewerkers

Antwoord GP Groot

Beste Ben, bedankt voor de mooie review! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en over onze medewerkers. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst, een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Debby Hoogeboom

SterSterSterLege sterLege ster

Het gaat niet vanzelf

Ramon Overbeeke

Goed geregeld

Uw beoordeling:
Het is allemaal goed geregeld. Maar een spoed of voorkeurstijd aangeven zou de 5de sterkte geven. Ik snap dat het niet mogelijk is omdat het een groot druk bedrijf is die bepaalde en de zuinigste route rijd

Antwoord GP Groot

Beste Ramon, hartelijk dank voor uw positieve review en de 8/10 beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over hoe alles geregeld is. We waarderen ook uw eerlijke feedback over het ontbreken van een voorkeurstijd of spoedoptie. We begrijpen heel goed dat dit soms wenselijk is, en we nemen uw suggestie zeker mee bij het verbeteren van onze dienstverlening. Bedankt voor uw aanbeveling, hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw van dienst zijn! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Jeffrey Bindinga

Ideaal voor verbouwing

Uw beoordeling:
Super snel geregeld en weer opgehaald na een telefoontje.

Antwoord GP Groot

Beste Jeffrey, bedankt voor het mooie cijfer wat u ons heeft gegeven! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we het graag. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Jeroen Bakels

Goede en duidelijke info

Uw beoordeling:
Zoals afgesproken van te voren gebeld door chauffeur en de bak keurig in overleg op de aangegeven plek neer gezet.

Antwoord GP Groot

Beste Jeroen, hartelijk dank voor je mooie review en de 10/10 beoordeling! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de container netjes op de juiste plek is geplaatst. We streven er altijd naar om onze service zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is fijn om te lezen dat dit ook zo is ervaren. Met vriendelijke groet, team GP Groot

Jop Hogervorst

Antwoord GP Groot

Beste Jop, hartelijk dank voor de mooie review en het geven van een 10! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst, horen wij het graag. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Jan Zwart

Vriendelijke chauffeurs

Antwoord GP Groot

Beste Jan, bedankt voor het mooie cijfer wat u ons heeft gegeven! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst, horen wij het graag. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Gea Visser

Afvalbak

Makkelijk te reserveren en duidelijke afspraken en snelle levering

Antwoord GP Groot

Beste Gea, bedankt voor de mooie review! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Marco Sinnema

prima

container prima gebracht en gehaald

Antwoord GP Groot

Beste Marco, bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je ons geeft voor de dienstverlening. Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen dan horen we je weer graag. Fijne dag gewenst, groetjes Team GP Groot

Stephan Van Leeuwen

Service en kwaliteit is Groot

Makkelijk, snel, en vriendelijke chauffeurs

Antwoord GP Groot

Beste Stephan, bedankt voor je leuke review:-) en het prachtige cijfer dat ons geeft voor de dienstverlening. Mochten we je weer van dienst kunnen zijn dan horen we je graag. Fijne dag gewenst, groetjes Team GP Groot

Dennis

Prima ervaring

Uw beoordeling:
Was de eerste keer dat ik een laadbak huurde. Ging net zo makkelijk als een artikel bestellen bij bol.com

Antwoord GP Groot

Beste Dennis, Bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen dan horen we je graag. Fijne dag gewenst, Team GP groot

Leon Schuld

Service en Kwaliteit voor schappelijke prijs

Antwoord GP Groot

Beste Leon, bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Bij GP Groot is klantgerichtheid een belangrijk goed, dus goed om te lezen dat dit ook door u zo wordt ervaren. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u graag. Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Geantwoord op

GP Groot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GP Groot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 26 september 2015

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Postbus 76

1850 AB Heiloo

Irma Korver

Goed gereeeld

Mas Vogel

Prima service

Antwoord GP Groot

Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Graag tot een volgende keer.

Rene Tervoort

Goed geregeld

Jeffrey Bindinga

Ideaal voor verbouwing

Uw beoordeling:
Super snel geregeld en weer opgehaald na een telefoontje.

Jeroen Bakels

Goede en duidelijke info